Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnde onla mochi arasındayım kullanan varsa aydınlanalım indrimler başlıyorGünaydın kızlar, bebebao elektrikli süt sağma pompası alan var mı içinizde, ya da daha önce kullanan, önerir misiniz?
Bir paket denemek için sleepy aldım canımKızlar bebek bezi için hangi marka aldınız?
Bn nar ekşisi sumak bile ekledim yok gitmiyor geri çıkardımZeytinyağ limon falan denedim öyle daha çok miğde bulandı sade yemeye çalışıyorum
Ben 2 paket molfix almıştım denemek için stok yapmadım hiçKızlar bebek bezi için hangi marka aldınız?
Sanırım ben de sleepy alıcam hangi versiyonundan aldın. Bionatural var sari olan var sanirim yeşil var bir deBir paket denemek için sleepy aldım canım
Labneli denedinmi hatırlamıyorum da bı tek sade yiyebildim işte labneli gene bı denimZeytinyağı ve tuz koyup peynirle yiyorum ben. Bir de içine labne koyup eziyorum bazen o da güzel oluyor. Limon benim damak tadıma uymuyor limon koymuyorum o yüzden. Sende zeytinyağı labne tuz koyup da denesene. Sade hiç tadı yok yaaa
Goon Molfix slpeey aldım 1.2. numeroKızlar bebek bezi için hangi marka aldınız?
Ahahhaa bitane yiyince bidaha almicam.diyorum gene alıyorum valla napalim bebeler için eskiden avakadomu varmışBn nar ekşisi sumak bile ekledim yok gitmiyor geri çıkardım
Bu arada e bebekte indirim var sitede acaba mağazada da varmı ya reflü yatağı aldammi diyorumZeytinyağı ve tuz koyup peynirle yiyorum ben. Bir de içine labne koyup eziyorum bazen o da güzel oluyor. Limon benim damak tadıma uymuyor limon koymuyorum o yüzden. Sende zeytinyağı labne tuz koyup da denesene. Sade hiç tadı yok yaaa
Ceviz düzenli yiyormusunuz onuda bayadir yemiyorum yakendimi çok suçlu hissettim birdenBn nar ekşisi sumak bile ekledim yok gitmiyor geri çıkardım
Bence zaten ekşi yakışmıyor ya avokadoyaBn nar ekşisi sumak bile ekledim yok gitmiyor geri çıkardım
Bir de öyle dene bakalım. Biraz labne zeytinyağı tuz koy ez ekmeğe sür ye bakalımLabneli denedinmi hatırlamıyorum da bı tek sade yiyebildim işte labneli gene bı denim
Pattaes haşlayıp denicem salata gibi bide haşlanmış yumurta bide bu var aklimdaBence zaten ekşi yakışmıyor ya avokadoya
Bir de öyle dene bakalım. Biraz labne zeytinyağı tuz koy ez ekmeğe sür ye bakalım
Benimde dolapta yarım bekliyor yarın bide labneli deniyim bakalımBence zaten ekşi yakışmıyor ya avokadoya
Bir de öyle dene bakalım. Biraz labne zeytinyağı tuz koy ez ekmeğe sür ye bakalım
Tniylamb sade erkek için güzel duruyor bende canım ona baktibmiKızlar agula dan 10 lu hastane çıkışı favımdaydı ona güveniyodum alırım diye şimdi baktım satıştan kalkmış şöyle sadeli kumaşı kaliteli var mı 10 lu set önerisi olan
Hangisini almayı düşünüyorsun ?Bu arada e bebekte indirim var sitede acaba mağazada da varmı ya reflü yatağı aldammi diyorum
Ben tereyağında yumurta ile pişirip yiyorum çok rahat oluyor başka türlü yiyemiyorum ben deBence zaten ekşi yakışmıyor ya avokadoya
Yeşil olan bende ki canım şuan ebebekte indirim var düşünürsenSanırım ben de sleepy alıcam hangi versiyonundan aldın. Bionatural var sari olan var sanirim yeşil var bir de