Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Zeytinyağı ve tuz koyup peynirle yiyorum ben. Bir de içine labne koyup eziyorum bazen o da güzel oluyor. Limon benim damak tadıma uymuyor limon koymuyorum o yüzden. Sende zeytinyağı labne tuz koyup da denesene. Sade hiç tadı yok yaaa 😅
Labneli denedinmi hatırlamıyorum da bı tek sade yiyebildim işte labneli gene bı denim

Zeytinyağı ve tuz koyup peynirle yiyorum ben. Bir de içine labne koyup eziyorum bazen o da güzel oluyor. Limon benim damak tadıma uymuyor limon koymuyorum o yüzden. Sende zeytinyağı labne tuz koyup da denesene. Sade hiç tadı yok yaaa 😅
Bu arada e bebekte indirim var sitede acaba mağazada da varmı ya reflü yatağı aldammi diyorum

Kızlar agula dan 10 lu hastane çıkışı favımdaydı ona güveniyodum alırım diye şimdi baktım satıştan kalkmış🤦🏼‍♀️ şöyle sadeli kumaşı kaliteli var mı 10 lu set önerisi olan☺️

Kızlar agula dan 10 lu hastane çıkışı favımdaydı ona güveniyodum alırım diye şimdi baktım satıştan kalkmış🤦🏼‍♀️ şöyle sadeli kumaşı kaliteli var mı 10 lu set önerisi olan☺️
Tniylamb sade erkek için güzel duruyor bende canım ona baktibmi

Bebek arabası almayan varsa operaistanbulda indirim başlamış. Bence fiyatlar cybex için iyi bir bakın isterseniz.🌸
IMG_0916.png

X