- 2 Mayıs 2024
- 443
- 684
- 30
Benim arkadaşım kullandı çok memnundu bende aldım şimdiGünaydın kızlar, bebebao elektrikli süt sağma pompası alan var mı içinizde, ya da daha önce kullanan, önerir misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim arkadaşım kullandı çok memnundu bende aldım şimdiGünaydın kızlar, bebebao elektrikli süt sağma pompası alan var mı içinizde, ya da daha önce kullanan, önerir misiniz?
Ben ortaya karışık aldım aşşağıdan yukarı sıralıyorumKızlar bebek bezi için hangi marka aldınız?
Ben de az önce babymall de indirim vardı andywawa markasının hastane çıkışını aldım.Kızlar agula dan 10 lu hastane çıkışı favımdaydı ona güveniyodum alırım diye şimdi baktım satıştan kalkmış şöyle sadeli kumaşı kaliteli var mı 10 lu set önerisi olan
Aynen bende onu yazacaktım şimdi. Andy Wawa ürünleri güzel , babymall da %25 indirim var tüm modellerde bir bakın kızlarBen de az önce babymall de indirim vardı andywawa markasının hastane çıkışını aldım.
Teşekkür ederim, ben de alacağım galiba, yorumları da güzel.Benim arkadaşım kullandı çok memnundu bende aldım şimdi
Tek yeterli bence ya lazım olur mu o bile belli değil şimdiden 2 tane almadımTeşekkür ederim, ben de alacağım galiba, yorumları da güzel.
Tek mi çift mi aldınız tek yeterli gibi geliyor bana ama
İyi yaptın canım güzel günlerde kullanın. Bende almıştım.Oioi Blw Beslenme 4'lü Set Velvet Rose
https://app.hb.biz/2slwCdjIQsc8 kızlar erken henüz malum fiyatlar artıyor indirime girmiş ben aldım almak isteyen olursa
İndirimler başlamış küvet ihtiyacimiz var ama bunlar rahat aslında ama cok yer kaplıyor katlananlarda güvenli mi hala kararsızım benKızlar ayaklı küvet almak isteyen varsa tam zamanı ben bu küvetten almıştım şimdi indirime girmiş. Almak isteyenler baksın
Babyjem Elegant Küvet Serisi Beyaz
Eki Görüntüle 3497243
Sitesinde satışta.Kızlar agula dan 10 lu hastane çıkışı favımdaydı ona güveniyodum alırım diye şimdi baktım satıştan kalkmış şöyle sadeli kumaşı kaliteli var mı 10 lu set önerisi olan
Evet yer kaplıyor gerçekten , katlananlar bana pek güvenli gelmiyor etrafımdan da hep kapandığını falan duydum. Ama bi araştırın tabiİndirimler başlamış küvet ihtiyacimiz var ama bunlar rahat aslında ama cok yer kaplıyor katlananlarda güvenli mi hala kararsızım ben
Eğer bütçeniz varsa Stokke nin küvetine de bi bakınİndirimler başlamış küvet ihtiyacimiz var ama bunlar rahat aslında ama cok yer kaplıyor katlananlarda güvenli mi hala kararsızım ben
Kaç haftalıksınızMerhaba kızlar geçen ay doktora gittiğimde bebeğimin cinsiyetinin kız olduğunu söyledi tabi yeni öğrenmiştim dün ki kontrolümde doktor evet kız bebek ama bir çıkıntı görüyorum dedi özele sabit bir doktora gidiyorum beni perinatolojiye yönlendirdi kafam çok karıştı ya çevresinde böyle durumlar yaşayan var mı kafam allak bullak oldu şimdi bebeğim kız mı erkek mi bilemedim doktor kız ama çıkıntı var diyor 1 ay sonra tekrar gel dedi belki o zaman cinsiyeti netleşir
Olgunlaştırmadan mı yediniz? Dolap dışında iyice yumuşadıktan sonra limonla yiyorum çok seviyorumZeytinyağ limon falan denedim öyle daha çok miğde bulandı sade yemeye çalışıyorum
28+6 haftalık oldu geçen ay cinsiyeti öğrendiğimde 22+4 dü o zaman çıkıntı olduğunu söylememişti ama bu sefer afedersiniz klitorisi fazla büyük ve bir çıkıntı gördüm dedi ama tabi hala yüzde 99 kız diyorKaç haftalıksınız