- 16 Şubat 2020
- 1.667
- 1.617
Bizde var fisher price salıncak tipli ama ilk aylar icin uygun olmamıştı oturur gibi oluyor, bu babybjorn muadili ana kucağından aldım şimdi daha çok öneriyorlarElektrikli ana kucağı alan var mı hanımlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde var fisher price salıncak tipli ama ilk aylar icin uygun olmamıştı oturur gibi oluyor, bu babybjorn muadili ana kucağından aldım şimdi daha çok öneriyorlarElektrikli ana kucağı alan var mı hanımlar?
Aaa gecmis olsun doğumun şekline takılmayın bence normal doğumu dibine kadar yaşayıp son anda sezaryene alınanlar var en azından sizinki planlı olurKızlar selam ben bugün doktora gittim , maalesef genital bölgedeki şey uçukmuş bu yüzden de sezeryan olacakmısım çok moralim bozuldu kendimi normale şartlamıştım ama sağlık olsun
Magnezyum diasporal direkt ağza dökülen formunu kullanıyorum. Sabah kahvaltı öncesi içiyorum. Akşama kadar sancıyı, acıyı kesiyorMagnezyum kullanan arkadaşlar sabah mı akşam mı içiyorsunuz? Doktorum akşam dedi ama mide yanmam çok fazla, magnezyumu da suyla karıştırınca asitik oluyor iyice midem yanıyor.
Sizin de mide yanmanız kusma yapıyor mu? Ben hala kurtulamadım kusmaktan. 2 ay kaldı nasıl geçecek kara kara düşünüyorum.Magnezyum kullanan arkadaşlar sabah mı akşam mı içiyorsunuz? Doktorum akşam dedi ama mide yanmam çok fazla, magnezyumu da suyla karıştırınca asitik oluyor iyice midem yanıyor.
Benimki suya karıştırılan toz sekkinde gündüz unutuyorum akşam yatmadan iciyorjm genelde evet migdem yanıyor benimd gündüz aklıma gelirse içiyorumMagnezyum kullanan arkadaşlar sabah mı akşam mı içiyorsunuz? Doktorum akşam dedi ama mide yanmam çok fazla, magnezyumu da suyla karıştırınca asitik oluyor iyice midem yanıyor.
Benimki dde migdemi bulandırıyor baya canım tutuyorum kendimi kusma olmadı çok şükür şurup hiç fayda etmiyor kesin fayda eden bişey varmı bu miğde yanmasına derin derin nefes alıyorum ağzımdan bide şu içiyorum ben migdem bulanirsaSizin de mide yanmanız kusma yapıyor mu? Ben hala kurtulamadım kusmaktan. 2 ay kaldı nasıl geçecek kara kara düşünüyorum.
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsunKızlar selam, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Çocuklarımızla birlikte coşkuyla her yıl kutlayabilmeyi diliyorum
Benim bide göğsümun hemen altı tenimde yaniyor bazen kıl.koklerim açıyor sanki resmen böyle bı durum olan varmı migdemin yanması dışarı vuruyomus gibiSizin de mide yanmanız kusma yapıyor mu? Ben hala kurtulamadım kusmaktan. 2 ay kaldı nasıl geçecek kara kara düşünüyorum.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsunİnşallah çocuklarımızla da kutlayabilelimKızlar selam, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Çocuklarımızla birlikte coşkuyla her yıl kutlayabilmeyi diliyorum
Bana da oluyor. Hatta sütyenimi evde bile olsa takıyordum. Şimdi öyle bir yanma oluyor ki sanki midemi sıkıştırıyor sütyenim bazen. Sırtım bile sıkıştırıyor midemi gibi. Her şeyi çıkarıyorum üzerimden. Her şey tenimi dahi yakıyor bazen. Gece sürekli pozisyon değiştiriyorum midem ağzıma geliyor. Uyanıyorum bir 5 dakika dik duruyorum, sonra tekrar yatıyorum. Çok zor bir şey gerçekten de. Az kaldı diye kendimi teskin ediyorum işte. Eskiden elma iyi geliyordu simdi o da ise yaramıyor. Rennie içmeye başladım o da iyi gelmiyor.Benim bide göğsümun hemen altı tenimde yaniyor bazen kıl.koklerim açıyor sanki resmen böyle bı durum olan varmı migdemin yanması dışarı vuruyomus gibi
Bende karnım büyüdükce catliyormu tenim yanıyor acaba diyodum demekki bu migdeyle alakalı bı yanma ozaman süt iyi geliyor diyorlar sogukmu.sicskmi bilmiyorjmda denedinmi canım bide tahin duymustumBana da oluyor. Hatta sütyenimi evde bile olsa takıyordum. Şimdi öyle bir yanma oluyor ki sanki midemi sıkıştırıyor sütyenim bazen. Sırtım bile sıkıştırıyor midemi gibi. Her şeyi çıkarıyorum üzerimden. Her şey tenimi dahi yakıyor bazen. Gece sürekli pozisyon değiştiriyorum midem ağzıma geliyor. Uyanıyorum bir 5 dakika dik duruyorum, sonra tekrar yatıyorum. Çok zor bir şey gerçekten de. Az kaldı diye kendimi teskin ediyorum işte. Eskiden elma iyi geliyordu simdi o da ise yaramıyor. Rennie içmeye başladım o da iyi gelmiyor.
Süt denemedim, tahin de denemedim. Hepsini deneyeyim madem. Sen denedin mi?Bende karnım büyüdükce catliyormu tenim yanıyor acaba diyodum demekki bu migdeyle alakalı bı yanma ozaman süt iyi geliyor diyorlar sogukmu.sicskmi bilmiyorjmda denedinmi canım bide tahin duymustum
Sabah kahvaltıdan sonra demişti günde bir kere doktoruna sabah kullanayım mi de çoğu sabah kahvaltıdan sonra kullanılıyorMagnezyum kullanan arkadaşlar sabah mı akşam mı içiyorsunuz? Doktorum akşam dedi ama mide yanmam çok fazla, magnezyumu da suyla karıştırınca asitik oluyor iyice midem yanıyor.
Ayy aşırı zor olur öyle in çık.senin baya zormuş.bazi okullarda asansör oluuyor sizin okulda yok mu.ay nöbette fln baya zor olur.hele bahçe nobetlerinde.bilmiyorum senin nöbetin var mı daValla ben müdür yardımcısıyım ama okul 1200 kişi artı 3 kat in çık yapıyorum çok yoruluyorum Kasım son hafta çıkıcam aralık da 1. Hafta iznim başlayacak
Ben 12 1 gibi kahvaltı yapıyorum.ogleden sonra içiyorum.gunde bı tane.suda eriyen bı ilac.magnorm.Magnezyum kullanan arkadaşlar sabah mı akşam mı içiyorsunuz? Doktorum akşam dedi ama mide yanmam çok fazla, magnezyumu da suyla karıştırınca asitik oluyor iyice midem yanıyor.
Benimki de aynısı. Ama suyla karıştırıp iç dedi doktorum.Magnezyum diasporal direkt ağza dökülen formunu kullanıyorum. Sabah kahvaltı öncesi içiyorum. Akşama kadar sancıyı, acıyı kesiyor
Benm mide yanmam sadece akşamları oluyor kusma olmuyor ama keşke olsa belki daha rahat ederim. Gaviscon, ılık ballı süt, vs hep anlık işe yarıyorSizin de mide yanmanız kusma yapıyor mu? Ben hala kurtulamadım kusmaktan. 2 ay kaldı nasıl geçecek kara kara düşünüyorum.
Şase mi yazıyor üstünde granül mü? Benimkinde direkt ağza dökün ve su içmeyin yazıyor ambalajdaBenimki de aynısı. Ama suyla karıştırıp iç dedi doktorum
Yoruldun mu biz yorulunca bebiş de yoruluyor belki ondan azalmıştır.Kahve içip minik bir çikolata yiyebilirsin.Sol tarafına yatıp dinlenKızlar bebişin hareketleri azaldı gibi geliyor bazen. Yarın muayene olacağım. Hareketlensin diye ne yapayım? Endişeleniyorum