Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar selam ben bugün doktora gittim , maalesef genital bölgedeki şey uçukmuş bu yüzden de sezeryan olacakmısım çok moralim bozuldu kendimi normale şartlamıştım ama sağlık olsun
Aaa gecmis olsun 🥺 doğumun şekline takılmayın bence normal doğumu dibine kadar yaşayıp son anda sezaryene alınanlar var en azından sizinki planlı olur

Magnezyum kullanan arkadaşlar sabah mı akşam mı içiyorsunuz? Doktorum akşam dedi ama mide yanmam çok fazla, magnezyumu da suyla karıştırınca asitik oluyor iyice midem yanıyor. 🙈

Magnezyum kullanan arkadaşlar sabah mı akşam mı içiyorsunuz? Doktorum akşam dedi ama mide yanmam çok fazla, magnezyumu da suyla karıştırınca asitik oluyor iyice midem yanıyor. 🙈
Magnezyum diasporal direkt ağza dökülen formunu kullanıyorum. Sabah kahvaltı öncesi içiyorum. Akşama kadar sancıyı, acıyı kesiyor

Sizin de mide yanmanız kusma yapıyor mu? Ben hala kurtulamadım kusmaktan. 2 ay kaldı nasıl geçecek kara kara düşünüyorum.

Benimki suya karıştırılan toz sekkinde gündüz unutuyorum akşam yatmadan iciyorjm genelde evet migdem yanıyor benimd gündüz aklıma gelirse içiyorum🥲

Sizin de mide yanmanız kusma yapıyor mu? Ben hala kurtulamadım kusmaktan. 2 ay kaldı nasıl geçecek kara kara düşünüyorum.
Benimki dde migdemi bulandırıyor baya canım tutuyorum kendimi kusma olmadı çok şükür şurup hiç fayda etmiyor kesin fayda eden bişey varmı bu miğde yanmasına derin derin nefes alıyorum ağzımdan bide şu içiyorum ben migdem bulanirsa🙁

Benim bide göğsümun hemen altı tenimde yaniyor bazen kıl.koklerim açıyor sanki resmen böyle bı durum olan varmı migdemin yanması dışarı vuruyomus gibi😬

Benim bide göğsümun hemen altı tenimde yaniyor bazen kıl.koklerim açıyor sanki resmen böyle bı durum olan varmı migdemin yanması dışarı vuruyomus gibi😬
Bana da oluyor. Hatta sütyenimi evde bile olsa takıyordum. Şimdi öyle bir yanma oluyor ki sanki midemi sıkıştırıyor sütyenim bazen. Sırtım bile sıkıştırıyor midemi gibi. Her şeyi çıkarıyorum üzerimden. Her şey tenimi dahi yakıyor bazen. Gece sürekli pozisyon değiştiriyorum midem ağzıma geliyor. Uyanıyorum bir 5 dakika dik duruyorum, sonra tekrar yatıyorum. Çok zor bir şey gerçekten de. Az kaldı diye kendimi teskin ediyorum işte. Eskiden elma iyi geliyordu simdi o da ise yaramıyor. Rennie içmeye başladım o da iyi gelmiyor.

Bana da oluyor. Hatta sütyenimi evde bile olsa takıyordum. Şimdi öyle bir yanma oluyor ki sanki midemi sıkıştırıyor sütyenim bazen. Sırtım bile sıkıştırıyor midemi gibi. Her şeyi çıkarıyorum üzerimden. Her şey tenimi dahi yakıyor bazen. Gece sürekli pozisyon değiştiriyorum midem ağzıma geliyor. Uyanıyorum bir 5 dakika dik duruyorum, sonra tekrar yatıyorum. Çok zor bir şey gerçekten de. Az kaldı diye kendimi teskin ediyorum işte. Eskiden elma iyi geliyordu simdi o da ise yaramıyor. Rennie içmeye başladım o da iyi gelmiyor.
Bende karnım büyüdükce catliyormu tenim yanıyor acaba diyodum demekki bu migdeyle alakalı bı yanma ozaman süt iyi geliyor diyorlar sogukmu.sicskmi bilmiyorjmda denedinmi canım bide tahin duymustum

Bende karnım büyüdükce catliyormu tenim yanıyor acaba diyodum demekki bu migdeyle alakalı bı yanma ozaman süt iyi geliyor diyorlar sogukmu.sicskmi bilmiyorjmda denedinmi canım bide tahin duymustum
Süt denemedim, tahin de denemedim. Hepsini deneyeyim madem. Sen denedin mi?

Sabah kahvaltıdan sonra demişti günde bir kere doktoruna sabah kullanayım mi de çoğu sabah kahvaltıdan sonra kullanılıyor

Valla ben müdür yardımcısıyım ama okul 1200 kişi artı 3 kat in çık yapıyorum çok yoruluyorum Kasım son hafta çıkıcam aralık da 1. Hafta iznim başlayacak
Ayy aşırı zor olur öyle in çık.senin baya zormuş.bazi okullarda asansör oluuyor sizin okulda yok mu.ay nöbette fln baya zor olur.hele bahçe nobetlerinde.bilmiyorum senin nöbetin var mı da
Ben 12 1 gibi kahvaltı yapıyorum.ogleden sonra içiyorum.gunde bı tane.suda eriyen bı ilac.magnorm.

Kızlar bebişin hareketleri azaldı gibi geliyor bazen. Yarın muayene olacağım. Hareketlensin diye ne yapayım? Endişeleniyorum

Magnezyum diasporal direkt ağza dökülen formunu kullanıyorum. Sabah kahvaltı öncesi içiyorum. Akşama kadar sancıyı, acıyı kesiyor
Benimki de aynısı. Ama suyla karıştırıp iç dedi doktorum.
Benm mide yanmam sadece akşamları oluyor kusma olmuyor ama keşke olsa belki daha rahat ederim. Gaviscon, ılık ballı süt, vs hep anlık işe yarıyor 😒

X