• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Kızlar ben domuz gribi oldum perişanım bogazlarim komple enfeksiyon kapmış ha bire serum veriyorlar ama öksürük geçmiyor ne yapsam da öksürüğü kesebilirim
Canım ben 1 ay önce zatürre geçirdim 3 kutu antibiyotik bitirdim . O seviyeye varmadan çok dikkatli ol kemik suyu ve c vitamini çokça al

Ben de bugün biraz alışveriş yaptım kızlar kizceme hastane çantası için bir kaç bir şey aldım kendime de hastane için gecelik pijama takımı sabahlık falan aldım. Keyfim yerine geldi bugünlük 😂 çok alışveriş sevmem aslında ama insan bebeği için bir şeyler bakınca nasıl motive oluyor. ❤️ Allah sağlıkla giymeyi goydirmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻 ❤️
Sağlıkla giysin inşallah minik kuzu 😍🥰
Ayy ben daha hiç bir şey almadım 😂 ne kendime ne oğluma 🤦🏻‍♀️bu ne rahatlık böyle sanki hep böyle kalacakmışım gibi hissediyorum 🤣🤣

Bende ıvır zıvır eksikleri hallettim bugün bez ıslak mendil bide şampuan deterjan kısmı kaldı beşik ve bebek arabasını da son aylarda almayı düşünüyorum lohusa takımım lacivert olduğundan böyle bı terlik tercih ettim rahat baya hastanede giyerim diye düşünüyorum sizce nasıl kızlar

Eklentiler

• IMG_20250315_232435.webp
    IMG_20250315_232435.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG-20250315-WA0002.webp
    IMG-20250315-WA0002.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG-20250315-WA0009.webp
    IMG-20250315-WA0009.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 11
Kızlar selam çok kötü grip gibi bisey oldum boğaz ağrısı yutkunamama öksürük balgam burun tıkanıklığı doktoruma sordum kbbye gitmen lazım dedi ama randevu yol acile gitsem olur mu sizce ?
Bence git canım kan alıp enfeksiyon var mı bakılsın
Sağlıkla giysin inşallah minik kuzu 😍🥰
Ayy ben daha hiç bir şey almadım 😂 ne kendime ne oğluma 🤦🏻‍♀️bu ne rahatlık böyle sanki hep böyle kalacakmışım gibi hissediyorum 🤣🤣
aynııı ben 😁😁

Benim de aynı. İnsanlıktan çıkmış haldeler. Hiç kadın ayağı demezsiniz. :bicak:

Her oturmamda, koltuğun karşısına bi tabure yada sandalye koyuyorum, ayaklarımı uzatıp oturuyorum. Yemek yerken bile masa altından karşımdaki boş sandalyeye uzatıyorum ayaklarımı 😬 Fark ediyor bu dediklerim. Deneyin.
Acaba ben nereden anlayabilirim şişmiş mi diye? Daha önce ayağım bileğim ne boyutta hatırlamıyorum ki ne yaşamam lazım aa şişmiş demek için? 🤔🤔

Acaba ben nereden anlayabilirim şişmiş mi diye? Daha önce ayağım bileğim ne boyutta hatırlamıyorum ki ne yaşamam lazım aa şişmiş demek için? 🤔🤔
Canım şiş hissettiğin bölgeye parmağına bastır 15:20 saniye tut geri çek eğer etin içeri göçüyorsa ödemin vardır

Parmak bas iyice sonra çek parmağı iki üç beş saniye işte az çok diye derecelendir, geçmeyen beyazlık varsa ayakta bacakta ödem vardır, sistir, gün boyu ayakta kalıp sistigin olmadı mı hiç öyle düşün 😂

Parmak bas üç beş saniye geçmeyen beyazlık varsa ayakta bacakta ödem vardır, sistir, gün boyu ayakta kalıp sistigin olmadı mı hiç öyle düşün 😂
İşte olmadı ben çok nazendeyim ayakta çok uzun kalamam 😬😅😬😅 hehehe iyi günlerim zaten yakında gidecek. Bu trimester bitecek diye ödüm kopuyor...

Amiin canım inşallah 🙏🏻🙏🏻 çok sevindim senin adına gözün aydın ☺️☺️❤️
Çok sağol canım benim ❤️ 🥰
Yaaa ne güzel benim annem gibi
Bu konuda yapamam dedim ama anam sağolsun torunlarına hep örer bir şeyler ama benim beceriklik sıfır 😂
Aynen ya annemdeki yeteneğin binde biri bende yok sökük bir şeyi dikmek bile zulüm geliyor bana. Bir insan bu kadar mı yeteneksiz olur 🤣 annem o kadar marifetli ki maşallah eline koluna hep örer yelek, şapka, o bu. Bana bir çeyizler yaptı masa örtüsü kocaman dantel, havlu kenarları, iğne oyalı yazmalar, tığ oyalilar daha neler neler. Benim tek becerebildigim havlu kenarı örmek oldu. 🤣🤣 İğne oyasini 50 yaşından sonra öğrendi netten baka baka. Bir şey öğrenmek istesin bakıp öğreniyor ben o kadar yeteneksizim ki bakmakla da zor öğrenirim 🤣
Kızlar selam çok kötü grip gibi bisey oldum boğaz ağrısı yutkunamama öksürük balgam burun tıkanıklığı doktoruma sordum kbbye gitmen lazım dedi ama randevu yol acile gitsem olur mu sizce ?
Çok geçmiş olsun canım ne ilaç verdiyse kullan aksatma. Daha fazla ilerlemesin 🌸❤️
Çok şükür canım ❤️
Şükür canım çok sağol ❤️ 🤲
Gözün aydın canım bugün foruma girdim girdim durdum senden haber var mı diye... Şükürler olsun iyi haber geldi inşallah değerler yükselmeden kucağına alırsın prensesini🤲🏻❤️🌹
Çok sağol canım benim amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım yavrularimizi kucagımıza inşallah ❤️ 🤲 dualarınız yeter ya hepinizden Allah razı olsun bin kere 🤲 ❤️
Geçmiş olsun. 💐

Eşim on gündür feci grip. Kırıldı adam yere yapıştı. İki gündür hastalık bitmiş gibi. Çok şükür bana bulaşmadı dedim dün. Hay benim dilimi… :KK47:

Geceden beri boğazımda huzursuzluk ve yoğun geniz akıntısı var. Devamlı yutkunma ihtiyacı arada öksürme.. Gümbür gümbür geliyor yani.. :KK17:

Yılbaşında çok fena hasta olmuştum. Aile hekimine gittim. Yalvar yakar oldum. Kadın sana ilaç veremem dedi. Bol meyve, çorba, bitki çayı içeceksin dedi. Parol yazdı gönderdi.:silah:
Çok geçmiş olsun şimdiden bacım inşallah ilerlemez. 🤲🌸
Kızlar ben domuz gribi oldum perişanım bogazlarim komple enfeksiyon kapmış ha bire serum veriyorlar ama öksürük geçmiyor ne yapsam da öksürüğü kesebilirim
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce atlatırsin 🤲🌸
ben de bi kutu antibiyotik bitirdim tam iyileştim derken bu sabah boğazım şişmiş yine yutkunurken acıyor. Vay ben nere gidem :cry:
Lisede öğretmenim millet de hasta hep, hastalık hiç bitmiyor acaba derslerde maske mi taksam nefesim yetmiyor maskeyle de nasıl konuşucam sürekli. Napim sizce :KK64:
Çok geçmiş olsun sana da canım Allah yardımcın olsun en kısa zamanda iyiles inşallah 🤲🌸

Gittim acile kan almadılar ama boğazıma falan baktılar faranjit olmuşum parol serum verdi :( bide antibiyotik yazdı ama içmeli miyim bilmiyorum
Canım ben içtim iki kere antibiyotik bir şey olmaz Allahın izniyle her içtiğinde Allahım bebeğime em ufak bir zararı olmasın de besleme çek iç

Kızlar ya sağa yatınca bi Ağrı oluyor yatamıyorum o tarafa genelde o tarafa yatarım hep aynı yöne yattığımdan mı bilemedim yan kısım da dediğim ağrı

Kızlar ya sağa yatınca bi Ağrı oluyor yatamıyorum o tarafa genelde o tarafa yatarım hep aynı yöne yattığımdan mı bilemedim yan kısım da dediğim ağrı
Sol yan boşluğumda aci var, bacağa doğru eklemde kramp var, totoya doğru ağrı var, sağda hangi bölge seninkisi bende, sola yatiyorum hep

Back
X