• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    106
Mama verdikten sonra bizim kız zombiye bağlıyor.. asla ama asla uyumuyor.. mama ağırlık yapar uyur hemen kısmı bize uymadı sanırım.. 😖😖 neden boyke oluyor gerçekten bilmiyorum..

Ay maşallah. Benim de 5-6 kilo kaldı da bacaklarımı zayıf hissediyorum ve göbeğim sarkık gibi. Korse de takıyorum sezaryenin bir hafta sonrasından beri halbuki. Şu kadının hesabını takip etmeye başladım, hareketlere de başlayacağım da şu an uygun mu acaba, ne kadar geçmeli sezaryenin üzerinden hafif egzersizler için 🤔

Valla benim doktorum 1. Ay kontrolünden sonra spora başlayabilirsin demişti pilates tarzı fazla ağırlık kaldırmadığın ama ben başlayamadım hala ama sağolsun kolik bebek haftada 3 akşam squat garanti 😅 ben çok kilolu hamile kaldım kendime göre 5-6 kilo fazlam vardı en az ama hamilelikte ilk 3 ay mide bulantısı sonraki 3 ay gaz sancısı son düzlükte de iri bebek sebebiyle bir türlü yemek yiyemedim😅 ondan 9 kilo aldım yoksa çok korkuyordum bu sayfaya da bakayım belki evde biraz yaparım

Bir faydasını gördünüz mü benim baya az sütüm artırmaya çalışıyorum yapmadığım şey kalmadı ikiz bebeklerim olduğu için power pumping baya zaman alıyor
ise yarıyor gibi ama ben gun içinde de kimyon rezene bol su komposto ve mümkün oldugu kadsr uyuma seklinde ugrsdiyorum. dun gece normalden biraz daha fazla sut cikti sağımda. ama azaldığını hissettikce yapmak lazım sanirim. ikiz bebeklerde zaten yetmedi mümkün mu bilmiyorum ama . evet malesef baya zaman alıyor en az bir saat. gunde iki kez yapjyorum 2 saat pert oluyorum ama ise yarar umuduyla ugrasiyorum bakalim.

anakucaginda bebegi uyuyan anneler 🧿 ben o kadar para verip manuel babybjorn aldim emzik de vermiyorum, aslinda koysam duruyor 35/40 dakika ama keske uyusa ☹️ o kadar da para verecek bir sey yokmus acikcasi keske duz bir model alsaydim, ya da sizinki elektrikli mi neler yapiyorsunuz uyusun diye?
Ben gündüz besledikten sonra koyuyorum henüz kendi hareketleri ile o kadar aktif salınmadıgı için elimle destek oluyorum uykuya dalan kadar bazen uyuyorlar bazen uyumuyorlar etrafı izliyorlar

Aynen, çok nadir görülen bi şey başıma geldi rektovajinal fistül deniliyormuş. Beni bulurdu zaten 😅
Biraz internetten baktım da çok zor bir durummuş. Allah şifa versin. Bebeğinizi zorlanmadan en kısa zamanda kucağınıza almayı nasip etsin. 🙏🏿🍀🧿💙🫶🏿

anakucaginda bebegi uyuyan anneler 🧿 ben o kadar para verip manuel babybjorn aldim emzik de vermiyorum, aslinda koysam duruyor 35/40 dakika ama keske uyusa ☹️ o kadar da para verecek bir sey yokmus acikcasi keske duz bir model alsaydim, ya da sizinki elektrikli mi neler yapiyorsunuz uyusun diye?
Özellikle uyusun diye koymuyorum ama bazen koyduğunda kendiliğinden uyuyor ama emzik kullanıyoruz biz ana kucağı da çok basit standart bir şey ama markası bile yok sanırım kızımdan kaldı

ise yarıyor gibi ama ben gun içinde de kimyon rezene bol su komposto ve mümkün oldugu kadsr uyuma seklinde ugrsdiyorum. dun gece normalden biraz daha fazla sut cikti sağımda. ama azaldığını hissettikce yapmak lazım sanirim. ikiz bebeklerde zaten yetmedi mümkün mu bilmiyorum ama . evet malesef baya zaman alıyor en az bir saat. gunde iki kez yapjyorum 2 saat pert oluyorum ama ise yarar umuduyla ugrasiyorum bakalim.
Bende işe yaradı galiba bugün baya iyi doluluk hissediyorum memede sağım yapıyorum şimdi. 1 saat sürmesi kötü işte

Doktor kontrollerimiz vardı bugün 3,165 gram ile 53 cm olmuşuz 🤣 yenidoğan kıyafetleriniz artık tam oluyor. Kimliğe göre 2,5 aylık ama olsundu 😆
Beklenenden hızlı kg alışı güzel dedi. Aşılar olduk çok ağladı kıyamam. Bakalım ateş olcak mı🤷🏻‍♀️ bu gece de nöbetteyiz.
Onkolojide kan aldılar ay ne ağladım minik elinden 3 tüp 😖 oğlum ağladı birlikte ağladık çok zor inşallah herşey güzel çıkacak 🙏🌸 geçti bitti deriz

tamamen traş mı yoksa kısaltma mı yaptınız? kısaltma olunca kısa kısa dökülğr hiç göremeyiz diye düşündük biz.
Tamamen traş.46 gün oldu yeni uzadı çok iyi oldu bizim için yoksa baş edemiyorduk.Biz kedi konusunda en baştan beri hiç kısıtlamadık hep yanındaydı kokladı.Sokak kedileri daha hırçın oluyor bebelere.Bizimki uysal şuanlık çok şükür rhat rahatnbırakıyorum yanında.

Tamamen traş.46 gün oldu yeni uzadı çok iyi oldu bizim için yoksa baş edemiyorduk.Biz kedi konusunda en baştan beri hiç kısıtlamadık hep yanındaydı kokladı.Sokak kedileri daha hırçın oluyor bebelere.Bizimki uysal şuanlık çok şükür rhat rahatnbırakıyorum yanında.
biz daha önce hiç yaptırmadık strese sokuyor mu kediyi tıraş durumu? bir de veterinerde mi yaptırdınız

Öncelikle çoook geçmiş olsun valla kilo hallolur siz önce iyi olun sonra hepsi gider. Allah şifa versin

Ben de arkadaşımdan babybjörn aldım ama bizim bebek 2 kere uyudu 10 günlükken falan sonra öyle üstünde aşırı oturmadı. Ben arabayı seviyor diye 4moms kiraladım aşırı sevdi evde tekken üstüne koyup yemeğimi hazırlayıp yiyebiliyorum arada uyuyor aşırı memnunum perşembeden beri

Biraz internetten baktım da çok zor bir durummuş. Allah şifa versin. Bebeğinizi zorlanmadan en kısa zamanda kucağınıza almayı nasip etsin. 🙏🏿🍀🧿💙🫶🏿

Teşekkür ederim kızlar, amin 🙏

Aynen, çok nadir görülen bi şey başıma geldi rektovajinal fistül deniliyormuş. Beni bulurdu zaten 😅
Allah şifa versin 🙏🌸
Analık işte nelere katlanıyoruz. Preeklampsi riski gebelik şekeri dişleri dökülen bile var 🤦🏻‍♀️ Allah tüm analara sağlık şifa versin. Evlatlarımıza iyi bakabilelim.

Buarada herkes maşallah kiloları vermiş. Yaza fit vucutlar hazırmış. Ben emzirme döneminde 5 kg aldım o ne olacak 🙈🤷🏻‍♀️ doğumdan sonra 12-13 vermiştim ne güze hızlıca. Süt yapsın diye tahin pekmeze abandım. Neyse bakalım veririz inş bi gün

Bu çocuk beni kalpten götürecek. Uyuyorduk beraber. Sesiyle uyandım yatağında battaniyeyi yüzüne çekmiş çırpınıyor. sıcak diye bacak kısmını örtmüştüm nasıl çekmiş kendini de kaydırmış. Korkudan öldüm ya. 2dir yaşıyorum bunu. Ya uyanmasaydım ne olacaktı. Birde ayaklarını yere bastırarak yerinide değiştiriyor. Folk asitleri vitaminleri fazla mı aldık nedir.

Bu çocuk beni kalpten götürecek. Uyuyorduk beraber. Sesiyle uyandım yatağında battaniyeyi yüzüne çekmiş çırpınıyor. sıcak diye bacak kısmını örtmüştüm nasıl çekmiş kendini de kaydırmış. Korkudan öldüm ya. 2dir yaşıyorum bunu. Ya uyanmasaydım ne olacaktı. Birde ayaklarını yere bastırarak yerinide değiştiriyor. Folk asitleri vitaminleri fazla mı aldık nedir.
Madem uyku tulumu kullan. Zor bi durum. Çok hareketlenmiş maşallah.

biz daha önce hiç yaptırmadık strese sokuyor mu kediyi tıraş durumu? bir de veterinerde mi yaptırdınız
Benim veterinerim bizim kedimiz için kesinlikle önermiyorum çok büyük strese girer dedi ama benim kedim tam bir stres çocuk
Ay maşallah nasıl yapmış onu ya daha çok erken değil mi çekmesi için verilmiş sadakanız varmış. Bizimki ittirerek üstünü açıyor ama çekmek daha erken değil mi? Valla bende kullamıyoruö battaniya korktum tesmen

Madem uyku tulumu kullan. Zor bi durum. Çok hareketlenmiş maşallah.
Ya İzmirde yaşıyoruz havalar aşırı dengesiz. Misal bugün herkes kısa giyindi evin içinde yanıyor. Ertesi gün kışa dönebiliyoruz. Daha ayını doldurmadı ya bunu nasıl başarıyor inan bilmiyorum.

Benim veterinerim bizim kedimiz için kesinlikle önermiyorum çok büyük strese girer dedi ama benim kedim tam bir stres çocuk

Ay maşallah nasıl yapmış onu ya daha çok erken değil mi çekmesi için verilmiş sadakanız varmış. Bizimki ittirerek üstünü açıyor ama çekmek daha erken değil mi? Valla bende kullamıyoruö battaniya korktum tesmen
Valla 2dir yaşıyorum. Ama bunda ikimiz uykudaydık. Ağlamıyordu garip garip sesler uyanıp bakındım. Görünmüyor çocuk nasıl çırpınıyor. Birde yana dönmüş yer değiştirmiş resmen. Sıcak diye sadece bacaklarını örtmüştüm nasıl başarmış hiç bir fikrim yok.

Ya İzmirde yaşıyoruz havalar aşırı dengesiz. Misal bugün herkes kısa giyindi evin içinde yanıyor. Ertesi gün kışa dönebiliyoruz. Daha ayını doldurmadı ya bunu nasıl başarıyor inan bilmiyorum.
Çift kat giydir yatır ya madem tog lu olmasada olur. Riske girme. İzmir ztn yaz gelmiştir 🤣 bugün bursa 30 dereceydi. Haftaya biraz soğuk olcak sonra kış bitiyormuş.

Back
X