Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Maşallah kuzucuk bu ya 🧿 herkes çalışabilir raporu alcak heralde.🫡grubun geneli de öğretmen sanırım 🤗
Bendeniz Meb li hemşire 🙌🏻😬 bende ara tatilden sonra yokum büyük ihtimalle yıllık izin rapor vs alıcaö, 25 kasım da 32.haftam doluyor direk izne ayrılmayı düşünüyorum. 14 aylık bebem var çalışmak beni zorluyor yoksa 37 ye kadar çalışırdım

Ben de bebişin eşyalarını ve kendim için gereken bazı şeyleri almadım kasımda indirim olucak diye bekliyorum toplu almak için.Umarım indirim gerçekten olur ve gece kalmam🥲Hastanede giymek için de şunları aldım elbise gibi olanın tipini çok sevmedim ama iade etmedim.
Çok güzeller 🥰 bende bu markadan 2 lohusa takımı aldım lacivert olanın ekrusu aynı hatta onun dışında bi lohusa takımım ve sabahlığım zaten vardı

Bende bebişe pek bişey almicam abisinden giyinsin derken bugün e bebeğe 6 bin tl bıraktım 😂

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    144,3 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar selam. Bugün prilam yazdırmak için özeldeki doktoruma kontrole gittim. Yazmıcam dedi çok direndi yalvar yakar 1 kutu yazdırabildim bundan başka yazmam bidaha isteme dedi. Gerekçeside bağımlılık yapar dedi. Ama çok kusuyorum içmezsem dedim idare etmeyi öğrenicen dedi napıcam bilmiyorum 🥺

Bu arada kızlar bebiş 16+0 çıktı. 17 18 cm 240 gram dedi. Netten bakrım o haftalarda bebek ortalama 100 150 gram olur yazıyor benimki fazla çıktı ultrasonda da zaten baya tombik görünüyor 😂 sorun olur mu diye düşünmeden edemedim açıkçası
Merhaba bende 17+6 yken 217 gram 18 cm çıktım. Düşünüyorum normal mi diye🙈

Çok güzeller 🥰 bende bu markadan 2 lohusa takımı aldım lacivert olanın ekrusu aynı hatta onun dışında bi lohusa takımım ve sabahlığım zaten vardı

Bende bebişe pek bişey almicam abisinden giyinsin derken bugün e bebeğe 6 bin tl bıraktım 😂
Bir sürü şey almışsınız güle güle giysin😍😍😍hangi aydan kaç tane aldınız 🤔

Ben de bebişin eşyalarını ve kendim için gereken bazı şeyleri almadım kasımda indirim olucak diye bekliyorum toplu almak için.Umarım indirim gerçekten olur ve gece kalmam🥲Hastanede giymek için de şunları aldım elbise gibi olanın tipini çok sevmedim ama iade etmedim.
Çok güzel hepsi bende beyaz mi alsam renkli minona karar veremedim elbiseyi kullanışlı olurmu beyaz acaba☺️

Bir sürü şey almışsınız güle güle giysin😍😍😍hangi aydan kaç tane aldınız 🤔
Ya birazcık karışık oldu bizim ben ayrı eşim ayrı ne beğendiysek aldık çünkü abisinden kalma kıyafette var o yüzden liste yapmadan gittim ama kabaca şöyle

Yenidoğan 3 tulum
3 ay 5 tulum ve takım
6 ay zıbınlı takım
2 tane yelek biri yenidoğan biri 3 ay
4 tane 3 ay uzun kol zıbın
3 yenidoğan şapka

Yenidoğan uzun kol zıbın çorap ve isimli takım yaptıracağım başka da bişey almam kıyafet olarak

Ben de bu pembe ve siyahı sipariş ettim daha gelmedi, kumaşları nasıl sizce beğendiniz mi 😊

Çok güzel hepsi bende beyaz mi alsam renkli minona karar veremedim elbiseyi kullanışlı olurmu beyaz acaba☺️
Bilemedim canım ben diğer renkler daha kullanışlı olur diye düşündüm.Ama beyaz giyip fotoğraf çekinenler de çok var görünüş olarak çok güzel duruyor.
Ben de bu pembe ve siyahı sipariş ettim daha gelmedi, kumaşları nasıl sizce beğendiniz mi 😊
Beğendim muhteşem değil ama gayet işimizi görür🌺

Ya birazcık karışık oldu bizim ben ayrı eşim ayrı ne beğendiysek aldık çünkü abisinden kalma kıyafette var o yüzden liste yapmadan gittim ama kabaca şöyle

Yenidoğan 3 tulum
3 ay 5 tulum ve takım
6 ay zıbınlı takım
2 tane yelek biri yenidoğan biri 3 ay
4 tane 3 ay uzun kol zıbın
3 yenidoğan şapka

Yenidoğan uzun kol zıbın çorap ve isimli takım yaptıracağım başka da bişey almam kıyafet olarak
Ben hiç uzun kol zıbın almadım 5 tane yenidoğan 5 tane 3 ay aldım . Bunlar yeter mi acaba 🤔

Kızlar benim kasıklarımda regl ağrısı gibi ağrı var 2 saattir . Normal mi :KK43:
Birkere bana oldu usuttum mu naptim ogunn bilmiyorum regl ağrısı gibibi.ha geçti ha geçecek derken sabah uyandığımda anca geçmişti benimki baya sürdü kendi i sıcak tut ayak altına su torbası falan koy canım bide öyle denne

Birkere bana oldu usuttum mu naptim ogunn bilmiyorum regl ağrısı gibibi.ha geçti ha geçecek derken sabah uyandığımda anca geçmişti benimki baya sürdü kendi i sıcak tut ayak altına su torbası falan koy canım bide öyle denne
Evet sabahtan beri evde çorapsız geziyorum sanırım ondan oldu 😞

Ben de ayni markadan aldım gecelik sabahlik ama önünün düğmesi çok saçma bir yerde durdu. İç gösteriyordu(beyaz aldım). Bir de önü düz değildi sizinki gibi eğilip kalkınca acılıyor idi. Mecbur iade ettim. Artış Monamise diye iki markadan beğendim. Monamise daha yazlık gibi geldi. Artış'ta da beğensem yine alayım ama hem pahalı hem bayılmadim. Gerçek bir indirim olacağına da inanmıyorum.

O öyle oluyor galiba ya. Benim ilk bebeğim. Kendime aldığım şeyin fiyatına bakıp verdiğim paraya acıyorum. Ama bebeğe alınca hiç gözüme gelmiyor. Öyle ki kendime alışveriş yapmayı bıraktım.

Geçer inşallah sıcak tut kendini.Ben çorapsız gezmiyorum artık yoksa direk üşütmüşüm gibi ağrılarım oluyor.Çorapsız kalıyorsan ona dikkat et.Sıcak tut kendini ılık bir şeyler iç🌺
Teşekkür ederim canım 🙏🏻🧡🌹 kalın çorap giydim battaniye örttüm üstüne iyi geldi sanki . Üşüdüm sanırım dediğin gibi

X