Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
O öyle oluyor galiba ya. Benim ilk bebeğim. Kendime aldığım şeyin fiyatına bakıp verdiğim paraya acıyorum. Ama bebeğe alınca hiç gözüme gelmiyor. Öyle ki kendime alışveriş yapmayı bıraktım.
Evet bizde fiyatına bakmadan aldık güya 3 5 şey alıp çıkacaktık ama aldıkça alası geliyor insanın 😍
Bende kendime alışveriş yapmıyorum yaza sakladım kendimi hem eski kiloma dönmek istiyorum hemde gardrobumu yenilemek 😁

Bende de alt kısımda iğne batması gibi acı oluyor bir kaç kez oldu farklı günlerde bebek bazen yerleşimine göre çok karnımı şişiriyor bazen de midem vs sönüyor Bebiş nerde diye bakıyorum

Ben de ayni markadan aldım gecelik sabahlik ama önünün düğmesi çok saçma bir yerde durdu. İç gösteriyordu(beyaz aldım). Bir de önü düz değildi sizinki gibi eğilip kalkınca acılıyor idi. Mecbur iade ettim. Artış Monamise diye iki markadan beğendim. Monamise daha yazlık gibi geldi. Artış'ta da beğensem yine alayım ama hem pahalı hem bayılmadim. Gerçek bir indirim olacağına da inanmıyorum.
Koyularda rahatsız edici bir iç gösterme fark etmedim.Açık renkte var ama beni rahatsız etmedi.Büyük şeyleri indirim olur diye bıraktım hem de son anda gibi olacak hayırlısı olsun artık🥲

Bendeniz Meb li hemşire 🙌🏻😬 bende ara tatilden sonra yokum büyük ihtimalle yıllık izin rapor vs alıcaö, 25 kasım da 32.haftam doluyor direk izne ayrılmayı düşünüyorum. 14 aylık bebem var çalışmak beni zorluyor yoksa 37 ye kadar çalışırdım
32. Hafta dolunca çalışabilir raporu almamız şart mı? Özel sektör de çalışıyorum ama almadan işe devam etsek sorun olur mu?

Kızlar akşam 10 dan beri bebek çok hareketli tekme atıp duruyor güçlü tekmeler ama gece hiç uyumadım beş dk bile durmadı hala devam ediyor böyle olan var mı bunun için acile gitsem gülerler bana zaten eşimde bunun için götürmez farkli bir şey de yemedim :KK43:
Aksam 8 den ertesi gün öğlemn 12 ye kadar hiç durmadan hareket eden bebişimin ardından doktoruma durumu sordum ve hiç bir sorun olmadığı daha da çok güzel bir durum olduğunu söyledi 😅 inşallah soruma gülmemiştir 😅😅

X