Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Benim bide göğsümun hemen altı tenimde yaniyor bazen kıl.koklerim açıyor sanki resmen böyle bı durum olan varmı migdemin yanması dışarı vuruyomus gibi😬
Bu durumun tıbbi bir açıklaması varsa ben de aşırı merak ediyorum. Sanki biri mıncırıyormuş gibi

Bana doktorum 4 saat hareket etmezlerse endişelen 7-8 saat hareket etmezlerse haber ver bana dedi. Ama minnacık bir hareketi bile hareket sayarız dedi. Hiçbir şey hissetmiyorsanız yarını beklemeyin bence
Arada hafif seğirme oluyor ama kas seğirmesi mi bebek hareketi mi anlamıyorum. Normalde baya tekmeliyordu.
Normalde çay kahve içmiyorum. Şu 2-3 gündür içmiştim, zararı olmuş olabilir mi

Arada hafif seğirme oluyor ama kas seğirmesi mi bebek hareketi mi anlamıyorum. Normalde baya tekmeliyordu.
Hiç sanmam ama benim de bazı günler çok az seğirme gibi oluyor. Sonra başlıyorlar yine. Dr değilim tabi ama bence endişelencek bir şey yok. Yine de içiniz rahat etmesi için gidebilirsiniz

Normalde yanlış bir şey ama telefondan sesli bir müzik açıp karnınıza yakın tutabilirsiniz. Ürküp hareket ediyorlar. Keşke fetal doppler olsaydı. Kalbini kontrol ederdiniz.

Müziği deneyebilirim. Doppler almadığıma pişman oldum ben de 😣
Bende forumdan görmüştüm gecen hafta cok derinden cok azdı telefonun ışığını açıp karnınıza yaklaştırın o derinden olan hareket o zaman geliyorsa bebiştir bide bunu deneyin bu haftalarda oluyormuş doktorum öyle söyledi uyku düzeni oturması bebegin pozisyonu falan etkisi

Kızlar bizim bebeler kış bebeleri olacak, dün bi kaç şey aldım ama düşündüm de ince almışım. Başlangıçta battaniyeleriyle duracak olsalar da şöyle kadife bi takım da buldum ki mağazayı 2.gezişimde denk geldim her yer mevsimlik kıyafet dolu bunlar kadife daha kalın , böyle 2 takım ve tulumlar da var. 10 lu hastane çıkışı da almıştım onun yine iyi kumaşı. Gezmeyip online sipariş verecekseniz aklınızda bulunsun kumaşlar 🌸

Eklentiler

• IMG_7843.jpeg
    IMG_7843.jpeg
    114,7 KB · Görüntüleme: 62
Bende forumdan görmüştüm gecen hafta cok derinden cok azdı telefonun ışığını açıp karnınıza yaklaştırın o derinden olan hareket o zaman geliyorsa bebiştir bide bunu deneyin bu haftalarda oluyormuş doktorum öyle söyledi uyku düzeni oturması bebegin pozisyonu falan etkisi
Bunu da deneyeyim inşallah. Annelik psikolojik olarak çok zor 🙁

Kızlar bizim bebeler kış bebeleri olacak, dün bi kaç şey aldım ama düşündüm de ince almışım. Başlangıçta battaniyeleriyle duracak olsalar da şöyle kadife bi takım da buldum ki mağazayı 2.gezişimde denk geldim her yer mevsimlik kıyafet dolu bunlar kadife daha kalın , böyle 2 takım ve tulumlar da var. 10 lu hastane çıkışı da almıştım onun yine iyi kumaşı. Gezmeyip online sipariş verecekseniz aklınızda bulunsun kumaşlar 🌸
Ay bende böyle kadife arıyorum diğer herşey çok ince geliyor nerden aldınız acaba

Aylar sonra doktor kontrolü dışında ilk defa bugün dışarıya sahile gittim. Gezmeyeli şehir değişmiş bir tuaf oldum 🙃
Haha ben de geçen ilk defa markete gitmiştim. Herkes göbeğime bakıyor gibi geliyordu. "Zeynep sakin ol dışarda hep hamile kadınları görürdün ya, şimdi sen onlardan birisin" diyordum. Eşime dönüp "ben hamileyim ya" dedim. Durup yüzüme baktı. 😁

Merhaba kızlar bu yalancı kasılma denen şey günde kaç kez olursa riskli acaba veya hangi durumda acile gitmek gerekir biliyor musunuz? Bende günde 2-3 kez karnımın bir tarafı toplanıp sertleşiyor orada bir çıkıntı oluşup daha sonra geçiyor

X