Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Merhaba kızlar bu yalancı kasılma denen şey günde kaç kez olursa riskli acaba veya hangi durumda acile gitmek gerekir biliyor musunuz? Bende günde 2-3 kez karnımın bir tarafı toplanıp sertleşiyor orada bir çıkıntı oluşup daha sonra geçiyor
Bende günde 20 kere falan oluyor. İki kere doktora gittim. Rahim ağzına baktı sorun yoktu. Rahim ağzını kısaltmadığı sürece sorun yok dedi. Onun olması için de sanırım şiddetli ve düzenli olması gerekirmiş. Düzenini kontrol ediyorum şimdi. Eğer belirli aralıklarla olursa hemen çık gel dedi.

Kızlar ocakta nasip olursa doğum yapicaz ya muslin takım o mevsimde giyilir mi ? Ve kalın battaniye arıyorum tam istediğim gibi yok bi yerde polarli falan yardımcı olabilecek?

Bende günde 20 kere falan oluyor. İki kere doktora gittim. Rahim ağzına baktı sorun yoktu. Rahim ağzını kısaltmadığı sürece sorun yok dedi. Onun olması için de sanırım şiddetli ve düzenli olması gerekirmiş. Düzenini kontrol ediyorum şimdi. Eğer belirli aralıklarla olursa hemen çık gel dedi.
Magnezyum kullanıyorum uzun zamandır ama hiç geçmiyor her gün var. En son rahim ağzında problem yoktu, doktor öyle hissettiğinde 2 bardak su iç uzan dedi ama insan korkuyor gerçek bir kasılma mı acaba diye

Magnezyum kullanıyorum uzun zamandır ama hiç geçmiyor her gün var. En son rahim ağzında problem yoktu, doktor öyle hissettiğinde 2 bardak su iç uzan dedi ama insan korkuyor gerçek bir kasılma mı acaba diye
Magnezyum oksit mi kullanıyorsun sitrat mı? Oksit hiçbir işe yaramadı bende. Bu magnorm, magosit falan. Evet su da önemli ama benimkini en çok hareket tetikliyor.

Kızlar ocakta nasip olursa doğum yapicaz ya muslin takım o mevsimde giyilir mi ? Ve kalın battaniye arıyorum tam istediğim gibi yok bi yerde polarli falan yardımcı olabilecek?
Ben gruba daha önce de atmıştım canım ben cigitten aldım battaniye baya kalın hatta fazla kalın galiba .
Ama ben de yenidoğan kalın takım bulamadım .

Eklentiler

• AC11C7FB-8289-429C-B32C-1C351BAC5C51.jpeg
    AC11C7FB-8289-429C-B32C-1C351BAC5C51.jpeg
    99,8 KB · Görüntüleme: 52
Haha ben de geçen ilk defa markete gitmiştim. Herkes göbeğime bakıyor gibi geliyordu. "Zeynep sakin ol dışarda hep hamile kadınları görürdün ya, şimdi sen onlardan birisin" diyordum. Eşime dönüp "ben hamileyim ya" dedim. Durup yüzüme baktı. 😁
Haha benimde millet karnima bakınca bir tuaf oldum. Sürekli tişörtümu duzeltiyordum acaba açıkta mi kaldı göbeğimde millete onun için mi bakıyor acaba dedim 😀

Ben gruba daha önce de atmıştım canım ben cigitten aldım battaniye baya kalın hatta fazla kalın galiba .
Ama ben de yenidoğan kalın takım bulamadım .
Teşekkür ederim canım tam aradığım birde triko battaniyeler var uygun bulsam alacağım çok güzeller e bebekte de güzel battaniye gördüm şimdi

Sizin de mide yanmanız kusma yapıyor mu? Ben hala kurtulamadım kusmaktan. 2 ay kaldı nasıl geçecek kara kara düşünüyorum.
Bende kusuyorum, sabah aç karna içtiğim su bile midemi bulandırıyor. Yemek sonrası reflü azınca da kusuyorum 😑

Merhaba kızlar bu yalancı kasılma denen şey günde kaç kez olursa riskli acaba veya hangi durumda acile gitmek gerekir biliyor musunuz? Bende günde 2-3 kez karnımın bir tarafı toplanıp sertleşiyor orada bir çıkıntı oluşup daha sonra geçiyor
Benım baya oluyo gün içinde spontane genelde hızlı yürüdüğümde vs oluho ama oturdugumdada oluyo geçen korkup doktora gittim ama
Doktor uzanırken sık sık tekrarlayarak girmiyorsa korkma dedi
Dogum sancısı düzenli girermiş spontan olanlar ualancı kasılmaymıs

Bende forumdan görmüştüm gecen hafta cok derinden cok azdı telefonun ışığını açıp karnınıza yaklaştırın o derinden olan hareket o zaman geliyorsa bebiştir bide bunu deneyin bu haftalarda oluyormuş doktorum öyle söyledi uyku düzeni oturması bebegin pozisyonu falan etkisi
Ya ben bunu denedim de , Bizimki ışığa telki vermiyor 🤷🏼‍♀️ ben biraz tombiş olduğum için yağlardan bebeğe ışık ulaşmıyor herhalde diye düşündüm 😂😂
Aylar sonra doktor kontrolü dışında ilk defa bugün dışarıya sahile gittim. Gezmeyeli şehir değişmiş bir tuaf oldum 🙃
Ah bende senin gibiyim. Dışarıya çıktığımda her yer garip geliyor 🥲 etrafımdaki herkese doğumdan sonra bana kimse karışmasın eve girmeyeceğiz bebeğimle diyorum 😂
Müslin ince olur bence penye almalısın

Kızlar ya benim ayaklarım çok şişiyor , kışın dışarda giyebileceğim terlik alayım diyorum. Var mı önerisi olan ? Zaten çok dışarı çıkmıyorum haftada bir yürüyüş bir de doktor kontrolleri. Ama dün kontrole gitmiştik oradan da fotoğraf çekimine gittik ayaklarım davul gibi oldu ve her zaman giydiğim ayakkabı ayağımı vurdu 🥲

Sizin de mide yanmanız kusma yapıyor mu? Ben hala kurtulamadım kusmaktan. 2 ay kaldı nasıl geçecek kara kara düşünüyorum.
Bende hala kusuyorum bulantim icim dremamine kullaniyorum mide yanmam icinde pulcet ama cok sukur kullanmaya basladigimdan beri hic yanmam olmadi

Bu bendede oluyor sağ tarafım bobregime doğruda ben bebiş diyorum😅

Kızlar ya benim ayaklarım çok şişiyor , kışın dışarda giyebileceğim terlik alayım diyorum. Var mı önerisi olan ? Zaten çok dışarı çıkmıyorum haftada bir yürüyüş bir de doktor kontrolleri. Ama dün kontrole gitmiştik oradan da fotoğraf çekimine gittik ayaklarım davul gibi oldu ve her zaman giydiğim ayakkabı ayağımı vurdu 🥲
Benim bez ayakkabım var bı tek onla rahat ediyorum hava soğuk terlikte giyemiyorum gross giyerim diyosan onu kapalı o olabilir☺️

Bende hala kusuyorum bulantim icim dremamine kullaniyorum mide yanmam icinde pulcet ama cok sukur kullanmaya basladigimdan beri hic yanmam olmadi
Sizin de devam ediyor dimi bulantılar? İnanın psikolojik olarak çöktüm. Doktor diyor ki geçmesi lazımdı neden geçmedi. O öyle diyince düşünüyorum ki herhalde psikolojik olarak bu haldeyim. Daha cok endişe ediyorum.

Şase mi yazıyor üstünde granül mü? Benimkinde direkt ağza dökün ve su içmeyin yazıyor ambalajda
Üzerinde granül şase yazıyor ve suya karıştırarak için diyor.
Ben de aynı sekildeyim🙈 sadece bir tane spor ayakkabım oluyor onu giyiyorum sürekli. Rahat olur diye ugg terliklerden aldım ama ayağım girmedi bile icine iade ettim😒

Haha ben de geçen ilk defa markete gitmiştim. Herkes göbeğime bakıyor gibi geliyordu. "Zeynep sakin ol dışarda hep hamile kadınları görürdün ya, şimdi sen onlardan birisin" diyordum. Eşime dönüp "ben hamileyim ya" dedim. Durup yüzüme baktı. 😁
Ya bazi insanların gözü hiç iyi değil.bugun kardeşime ayakkabı almaya bı mağazaya girdik.ordaki satıcı kız doğum yakın heralde dedi.bende nazar değer die 1ay kaldı dedim.ayy nasıl dayancan 1ay ,ikiz fln değil dimi dio.ay maşallah deyin dedim.demedi bile.nasil sinir oldum..dedim kız bebek olunca biraz çok dagildim , bide üstümdeki çok aşırı bol ondan böyle görünüyor dedim ama bı maşallah alamadım.
Bnm de şişiyor. Önü kapalı gross terlik giyiyorum çok rahat.ogluma hamileyken büyük no spor ayakkabı almıştım doğumdan sonra giymedim bidaha kışın da onu giyerim.

Ya bazi insanların gözü hiç iyi değil.bugun kardeşime ayakkabı almaya bı mağazaya girdik.ordaki satıcı kız doğum yakın heralde dedi.bende nazar değer die 1ay kaldı dedim.ayy nasıl dayancan 1ay ,ikiz fln değil dimi dio.ay maşallah deyin dedim.demedi bile.nasil sinir oldum..dedim kız bebek olunca biraz çok dagildim , bide üstümdeki çok aşırı bol ondan böyle görünüyor dedim ama bı maşallah alamadım.

Bnm de şişiyor. Önü kapalı gross terlik giyiyorum çok rahat.ogluma hamileyken büyük no spor ayakkabı almıştım doğumdan sonra giymedim bidaha kışın da onu giyerim.
Biz maşallah diyelim onun yerine için ferah olsun. Maşallah kuzucuğa rabbim onu da seni de sakınsın 🙏🙏

X