- 18 Ağustos 2024
- 360
- 623
- 18
Biberon olmazsa olmaz herhalde hastanelerdeKızlar bana da hastane çantası için böyle bir liste verdi doktor . Sizinde aklınızda olsun .
Eki Görüntüle 3488926
Ben gümüş kapak almadım göğüs pedi almayı düşünüyorum bide krem okadarKızlar bana da hastane çantası için böyle bir liste verdi doktor . Sizinde aklınızda olsun .
Eki Görüntüle 3488926
Bence çok yeterli ama youtubede ki videolarda baya şey koyuyorlardı sanki bişey eksik gibi geliyorKızlar bana da hastane çantası için böyle bir liste verdi doktor . Sizinde aklınızda olsun .
Eki Görüntüle 3488926
Biberon olmazsa olmaz herhalde hastanelerde
Ben gümüş kapak almadım göğüs pedi almayı düşünüyorum bide krem okadar
Evet biberonu istiyorlar genelde. Arkadaşımdan da istemişlerdi. Kremi sürmeye doğumdan 3-4 hafta önce sürmeye başlayın diyorlar aklımda olsun canım seninde. Ben aldım gümüş kapak , kullananlar genelde olumlu dönüş yapmışlardı. Ay inşallah hiç yara falan olmaz memitolarımızda hiç bir şeye gerek kalmazBence çok yeterli ama youtubede ki videolarda baya şey koyuyorlardı sanki bişey eksik gibi geliyor
Kağan Kocatepe yüksek seste kaçma tepkisi verdikleri için çok hareket ederler demişti ama kalıcı bir zarar vereceğini düşünmüyorumKızlar sizce bebekler yüksek sesten etkileniyorlar mı? Kuzenim evleniyor düğündeyim bebeğim inanılmaz hareketli normalde böyle olmadığı için anormal geliyor. Ses olumsuz etkilemez dimi artık işitme duyuları olduğu için endişelendim biraz
Rabbim size bağışlasın kızınızı. Dua edeceğim kızınız için.Hüma’mın kalbi durdu ameliyattan sonra. İlaçla çalıştırmışlar ve doktor bu geceyi çıkarmasına %10 ihtimal veriyor. Lütfen kızıma dua edin. Nolur bizimle kalsın
CanııımmmHüma’mın kalbi durdu ameliyattan sonra. İlaçla çalıştırmışlar ve doktor bu geceyi çıkarmasına %10 ihtimal veriyor. Lütfen kızıma dua edin. Nolur bizimle kalsın
Ne kadar güzel sade ve öz bi liste. Teşekkürler canım.Kızlar bana da hastane çantası için böyle bir liste verdi doktor . Sizinde aklınızda olsun .
Eki Görüntüle 3488926
Gümüş kapak kızımda kullanmadım ama çok öven var. Krem olayınıda dediğin gibi doğumdan önce sürmeye başlamak gerekiyomuş. Kızımda yine bilmiyodum ve kanamaya başlayınca eczacı önerisiyle lansinoh ve madecassol karıştırıp sürüyodum. Doğumdan önce sürmeye başlanan lansinoh mu ?Evet biberonu istiyorlar genelde. Arkadaşımdan da istemişlerdi. Kremi sürmeye doğumdan 3-4 hafta önce sürmeye başlayın diyorlar aklımda olsun canım seninde. Ben aldım gümüş kapak , kullananlar genelde olumlu dönüş yapmışlardı. Ay inşallah hiç yara falan olmaz memitolarımızda hiç bir şeye gerek kalmaz
Aynen YouTube da bir çok video abartıyor sanki. Ben bir sürü video izledim özet çıkardım biraz
Evet lansinoh u doğumdan önce sürmeye başlamak gerekiyorNe kadar güzel sade ve öz bi liste. Teşekkürler canım.
Gümüş kapak kızımda kullanmadım ama çok öven var. Krem olayınıda dediğin gibi doğumdan önce sürmeye başlamak gerekiyomuş. Kızımda yine bilmiyodum ve kanamaya başlayınca eczacı önerisiyle lansinoh ve madecassol karıştırıp sürüyodum. Doğumdan önce sürmeye başlanan lansinoh mu ?
Canım onu yaratan Rabbimiz onun için en hayırlı hükmü verecektir. Ümit ederiz ki iyileşsin sizinle kalsın, aksi ihtimali insan düşünmek istemiyor ama teslimiyet göstermek gerek. Yaşam onun için daha zor olacaksa Rabbim kıymayıp yanına alabilir. Dualarımdasınız hakkınızda en güzeli olsun inşaAllah sağlıcakla bebeklerine kavuştursunHüma’mın kalbi durdu ameliyattan sonra. İlaçla çalıştırmışlar ve doktor bu geceyi çıkarmasına %10 ihtimal veriyor. Lütfen kızıma dua edin. Nolur bizimle kalsın
Lansinoh alcam bende genelde ondan memnun çoğu insan bide bu tarz şeyleri deneyerek anlicaz galiba birazEvet lansinoh u doğumdan önce sürmeye başlamak gerekiyor
Of ya o açıdan çok korkuyorum işteLansinoh alcam bende genelde ondan memnun çoğu insan bide bu tarz şeyleri deneyerek anlicaz galiba birazama göğüs kremi olmazsa olmaz sanırım illaki memitolar acicak sanırım ilk baya
Aynen zorlaniyorum biraz 2 adet sprey kullanmama rağmen birdeAstım krizi de kötü Allah yardımcın olsun cnm.Bende de grip ve ishal var 1haftadir.hic bı ilaçta almıyorum çekiyorum öylece.bnm de hareketi azaldı dedim Dr a.hastaliktan etkilenmiştir dedi.halsizlikte oluyor arada .bol bol dinlen yorma kendini dedi Dr.
Kuzum rabbim evladini sana bagislasin ne denir bilmiyorum çok üzgünüm dualarim seninle ve hümakuşun ile ❤Hüma’mın kalbi durdu ameliyattan sonra. İlaçla çalıştırmışlar ve doktor bu geceyi çıkarmasına %10 ihtimal veriyor. Lütfen kızıma dua edin. Nolur bizimle kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?