Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Selam kızlar,umarım hamileliğiniz çok güzel geçiyordur ve bebişleriniz çok iyidir 24+2 deyim. Toplamda 4 kilo aldım, iştahım baya açık. Son iki ultrasonda da bebiş maalesef yüzünü göstermedi. O yüzden bir sonraki randevuyu iple çekiyorum. Şeker yüklemesi testi yapıldı. Sandığım kadar kötü değilmiş, henüz yaptırmayanlar gözünde büyütmesin.

Biberon olmazsa olmaz herhalde hastanelerde
Ben gümüş kapak almadım göğüs pedi almayı düşünüyorum bide krem okadar
Bence çok yeterli ama youtubede ki videolarda baya şey koyuyorlardı sanki bişey eksik gibi geliyor
Evet biberonu istiyorlar genelde. Arkadaşımdan da istemişlerdi. Kremi sürmeye doğumdan 3-4 hafta önce sürmeye başlayın diyorlar aklımda olsun canım seninde. Ben aldım gümüş kapak , kullananlar genelde olumlu dönüş yapmışlardı. Ay inşallah hiç yara falan olmaz memitolarımızda hiç bir şeye gerek kalmaz
Aynen YouTube da bir çok video abartıyor sanki. Ben bir sürü video izledim özet çıkardım biraz

Kızlar sizce bebekler yüksek sesten etkileniyorlar mı? Kuzenim evleniyor düğündeyim bebeğim inanılmaz hareketli normalde böyle olmadığı için anormal geliyor. Ses olumsuz etkilemez dimi artık işitme duyuları olduğu için endişelendim biraz

Kağan Kocatepe yüksek seste kaçma tepkisi verdikleri için çok hareket ederler demişti ama kalıcı bir zarar vereceğini düşünmüyorum

Hüma’mın kalbi durdu ameliyattan sonra. İlaçla çalıştırmışlar ve doktor bu geceyi çıkarmasına %10 ihtimal veriyor. Lütfen kızıma dua edin. Nolur bizimle kalsın
Canııımmm ne diyeceğimi bilemiyorum inan böyle bi durumda kelimelerim tükeniyo. Ama sana söz daha fazla dua edicem. Rabbim güzel Hüma nı sana bağışlasın. Yanındayım, kalben dualarımla.

Kızlar bana da hastane çantası için böyle bir liste verdi doktor . Sizinde aklınızda olsun .

Eki Görüntüle 3488926
Ne kadar güzel sade ve öz bi liste. Teşekkürler canım.
Gümüş kapak kızımda kullanmadım ama çok öven var. Krem olayınıda dediğin gibi doğumdan önce sürmeye başlamak gerekiyomuş. Kızımda yine bilmiyodum ve kanamaya başlayınca eczacı önerisiyle lansinoh ve madecassol karıştırıp sürüyodum. Doğumdan önce sürmeye başlanan lansinoh mu ?

Evet lansinoh u doğumdan önce sürmeye başlamak gerekiyor

Hüma’mın kalbi durdu ameliyattan sonra. İlaçla çalıştırmışlar ve doktor bu geceyi çıkarmasına %10 ihtimal veriyor. Lütfen kızıma dua edin. Nolur bizimle kalsın
Canım onu yaratan Rabbimiz onun için en hayırlı hükmü verecektir. Ümit ederiz ki iyileşsin sizinle kalsın, aksi ihtimali insan düşünmek istemiyor ama teslimiyet göstermek gerek. Yaşam onun için daha zor olacaksa Rabbim kıymayıp yanına alabilir. Dualarımdasınız hakkınızda en güzeli olsun inşaAllah sağlıcakla bebeklerine kavuştursun

Evet lansinoh u doğumdan önce sürmeye başlamak gerekiyor
Lansinoh alcam bende genelde ondan memnun çoğu insan bide bu tarz şeyleri deneyerek anlicaz galiba birazama göğüs kremi olmazsa olmaz sanırım illaki memitolar acicak sanırım ilk baya

Lansinoh alcam bende genelde ondan memnun çoğu insan bide bu tarz şeyleri deneyerek anlicaz galiba birazama göğüs kremi olmazsa olmaz sanırım illaki memitolar acicak sanırım ilk baya
Of ya o açıdan çok korkuyorum işte evet göğüs kremi mutlaka alınmalı

Pazartesi günü işimize çok yarayacak bi online eğitim var kızlar. Aptamilin ilkadımlar uygulmasını telefonunuza indirip ücretsiz kaydolabilirsiniz

Aynen zorlaniyorum biraz 2 adet sprey kullanmama rağmen birde
Kuzum rabbim evladini sana bagislasin ne denir bilmiyorum çok üzgünüm dualarim seninle ve hümakuşun ile ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…