- 27 Kasım 2018
- 3.570
- 4.040
- 133
Lansinoh alcam bende genelde ondan memnun çoğu insan bide bu tarz şeyleri deneyerek anlicaz galiba birazama göğüs kremi olmazsa olmaz sanırım illaki memitolar acicak sanırım ilk baya
Kizlar oğlum emerken resmen tepiniyordum acidan.oyle böyle yara olmamıştı ilk bı kaç gün hatta bı hafta.netten baktım hemn göğüs kapağı ve lansinoh aldım hele o lansinohu uretenden Allah razı olsun.hayat kurtarıyor.hatta mastit oldugumda da kullanıyordum ozaman da baya baya işe yariyordu.normalde goguste yara görünmüyor ama onu sürünce ise yarıyordu.kardesimde mastit olduğunda verdim benden kalanı onda da baya işe yaradı.yine almayı düşünüyorum.daha almadım.Of ya o açıdan çok korkuyorum işteevet göğüs kremi mutlaka alınmalı
Evet benimde aynı oldu bu sefer küçük bi çanta götürim diyorım sonrada ya yetmezse bişey olursa diyorumKızlar ilk gebeliğimde valizle gitmiştim. Götürdüğüm şeyin çoğunu kullanmadım. Zaten 2 gece kalınıyor. Bu sefer bebişe kıyafet, kendime pijama hariç pek bişey koymuycam
Rabbim bebeklerini sağlıkla büyütmeyi nasip etsnHüma’mın kalbi durdu ameliyattan sonra. İlaçla çalıştırmışlar ve doktor bu geceyi çıkarmasına %10 ihtimal veriyor. Lütfen kızıma dua edin. Nolur bizimle kalsın
Benim başından beri yüksekti canım. 25’le başladım 3’e düştü çok şükürGebelikte TSH ı yüksek gelen var mı kızlar? Son tahlilimde yüksek geldi benim
Benim 4 üstüydü gebelik başından beri ilaç kullanıyorum düzenli olarak dahiliyeye kontrole gidiyorunGebelikte TSH ı yüksek gelen var mı kızlar? Son tahlilimde yüksek geldi benim
Benim 3 ü geçmişti doktorum dahiliyeye yönlendirdi o da ilaç başladı, gebelikte 2.5 ve altı olmasını istiyorlarmış.Gebelikte TSH ı yüksek gelen var mı kızlar? Son tahlilimde yüksek geldi benim
Benimde sağ göğsümun altında oldu dün gece yanıyordu resmen öyle bişey mi acaba demek istediğiniz sebebini çözemedimKızlar karnımın sol üst tarafında göğüs kısmına yakın yerde acı gibi bir şey var. Gelip gitmiyor yani düzenli değil. Hareket ettikçe oluyor. Keskin bir acı gibi. Yaşayan oldu mu?
Serbest T4 bende 0.752cikti doktor dahileyeye yönlendirdi düşük sanırım benimki daha gitmedim dahiliyeyeGebelikte TSH ı yüksek gelen var mı kızlar? Son tahlilimde yüksek geldi benim
Ben daha düşükleri gördüm. 0.195 lerdeydi ilaç falan vermediler takip edelim dediler. 3 haftada bir kan verdim yeni yeni 0.695 lere çıktı doktor artık yakın takibe gerek yok 2 ay sonra gel dedi. Yani ilaç vermezler sizede muhtemelen kendiliğinden yavaş yavaş yükseliyor zaten bebek kendi triod hormonunu salgıladıkça. Sizinki düşüşte mi yükselişte mi olduğunu anlamak için yönlendirmiş olabilir doktor. Bir daha tekrarlanır tahliller önceki ile farka bakılırSerbest T4 bende 0.752cikti doktor dahileyeye yönlendirdi düşük sanırım benimki daha gitmedim dahiliyeye
Aynen ben de bu sıkıntımı yazmak icin girdim sizin mesajiniz karsima cikti. Benimki sag tarafta ustte sag mememin hemen altinda. Derim yirtilio gibi aciyo, sanki bir ayak veya dirsek orayi gerio gibi aciyo. Kipirdayinca kikirdak oynuyo gibi hissediyorum. Doktoru aradim sicak havlu koy dedi. Koydum biraz hafifledi sanki.Kızlar karnımın sol üst tarafında göğüs kısmına yakın yerde acı gibi bir şey var. Gelip gitmiyor yani düzenli değil. Hareket ettikçe oluyor. Keskin bir acı gibi. Yaşayan oldu mu?
Teşekkür ederimm açıklama çok iyi olduBen daha düşükleri gördüm. 0.195 lerdeydi ilaç falan vermediler takip edelim dediler. 3 haftada bir kan verdim yeni yeni 0.695 lere çıktı doktor artık yakın takibe gerek yok 2 ay sonra gel dedi. Yani ilaç vermezler sizede muhtemelen kendiliğinden yavaş yavaş yükseliyor zaten bebek kendi triod hormonunu salgıladıkça. Sizinki düşüşte mi yükselişte mi olduğunu anlamak için yönlendirmiş olabilir doktor. Bir daha tekrarlanır tahliller önceki ile farka bakılır
Yanmaya da benziyor da sanki kesiliyor gibi.Benimde sağ göğsümun altında oldu dün gece yanıyordu resmen öyle bişey mi acaba demek istediğiniz sebebini çözemedim
Evet tam olarak bu şekilde. Noluyor içerde bebek tırnaklarıyla kazıyor mu diyordum. Belki de rahim yukarı çıkıyor ondan acıyor.Aynen ben de bu sıkıntımı yazmak icin girdim sizin mesajiniz karsima cikti. Benimki sag tarafta ustte sag mememin hemen altinda. Derim yirtilio gibi aciyo, sanki bir ayak veya dirsek orayi gerio gibi aciyo. Kipirdayinca kikirdak oynuyo gibi hissediyorum. Doktoru aradim sicak havlu koy dedi. Koydum biraz hafifledi sanki.
Canım başın sağolsun artık sen bi cennet annesisin Allahım oğlunu sana bağışlasın inşallahHüma’mı kaybettik. Cennet kulum, cennet bahçelerinde koşacak oynayacak.
Rabbim sabır versi , cennetinde kavuştursun sizi canımHüma’mı kaybettik. Cennet kulum, cennet bahçelerinde koşacak oynayacak.
Canım Başın sağolsun. Çok zor zamanlar geçiriyorsun Allah sana ve eşine sabır versin. Hüma cennette oyunlar oynayacak. Bana ikizlerimi kaybettiğimde demişlerdi , Hz. İbrahim sabi ölen çocuklara cennette farklı farklı oyunlar oynatıyormuş orada çok mutlu oluyorlarmış. Cennette karşılayacak seni yavrunHüma’mı kaybettik. Cennet kulum, cennet bahçelerinde koşacak oynayacak.
Rabbim sabır versin başınız sağ olsun arkadaşımHüma’mı kaybettik. Cennet kulum, cennet bahçelerinde koşacak oynayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?