Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meryem afraKızlar , biz hala bebeğimize isim bulamadık, kızı olacak anneler siz hangi isimleri düşündünüz birbirimize fikir olur
Biz Gökçe ️ koyacağız Rabbim izin verirseKızlar , biz hala bebeğimize isim bulamadık, kızı olacak anneler siz hangi isimleri düşündünüz birbirimize fikir olur
Göğüs pedi kullanıyorum ben şu an gayet yeterli benceKızlar e bebekte şuan bazı şeylerde indirim var alt değiştirme örtüsü alan varmı iki çeşit var birinde pofuduk diyor bide baby me nin gogus pedleri nasıldır acaba ondan almayı düşünüyorum
Çok sevindim canım.kac gram olmuş bebişKozlar bizim bugün kontrolümüz vardı , her şey yolunda çok şükür. İlk defa yüzünü gördük miniğimin çok güzel bir duyguymuş
38 cm ve 1100 gram olmuş teyzesi maşallah biraz önden gidiyor boyu kilosuÇok sevindim canım.kac gram olmuş bebiş
Oyy masallahh bizimde programa göre 26.hafta ama ultrasonda 27 hafta görünüyor ben 27 haftalikmi demem lazım bu durumda38 cm ve 1100 gram olmuş teyzesi maşallah biraz önden gidiyor boyu kilosu
Afra ismini bende beğeniyorumMeryem afra
Çok güzelBiz Gökçe ️ koyacağız Rabbim izin verirse
Maşallah tosbiğe38 cm ve 1100 gram olmuş teyzesi maşallah biraz önden gidiyor boyu kilosu
Maşallah cnm.senin paşa anne babaya çekmiş sanırım sali gittiğimde 900grmdi bizim kizce erkekler genelde önden gidiyor.oglum öyleydi.kizim 26haftalik 900grm geldi.38 cm ve 1100 gram olmuş teyzesi maşallah biraz önden gidiyor boyu kilosu
benim ilk hamileliğimde hep önden gitti 2 hafta felan sonra son 39. Haftasında felan kendi haftasında çıkıyordu bende önden söylüyordum o yüzden ama sonra normal haftasıyla uyumlu olduOyy masallahh bizimde programa göre 26.hafta ama ultrasonda 27 hafta görünüyor ben 27 haftalikmi demem lazım bu durumda
Benimde oğlum öyleydi. Ama ölçümler çok fark ediyor. 24 haftalık pazartesi 500 gram ölçüldü Çarşamba günü 700 gramMaşallah cnm.senin paşa anne babaya çekmiş sanırım sali gittiğimde 900grmdi bizim kizce erkekler genelde önden gidiyor.oglum öyleydi.kizim 26haftalik 900grm geldi.
Valla ben sat a göre olan haftayı söylüyorum senin boy kilo nasıl çıkmıştı ?Oyy masallahh bizimde programa göre 26.hafta ama ultrasonda 27 hafta görünüyor ben 27 haftalikmi demem lazım bu durumda
Aynen zaten doktor da , sizin bebeğinizin uzun olması kadar normal bir şey yok dediMaşallah cnm.senin paşa anne babaya çekmiş sanırım sali gittiğimde 900grmdi bizim kizce erkekler genelde önden gidiyor.oglum öyleydi.kizim 26haftalik 900grm geldi.
Boyunu söylemedi de kilo 1008 Gr dedi minik kızım bu aylardan sonra hızlı kilo almaya baslarlar herhalde dimi son 3 ayda öyle oluyormuş galibaValla ben sat a göre olan haftayı söylüyorum senin boy kilo nasıl çıkmıştı ?
Aynen zaten doktor da , sizin bebeğinizin uzun olması kadar normal bir şey yok dedi
Maşallah seninki de yaklaşmış 1 kiloya
Yaaa ne güzel maşallah maşallah darısı bizlerin başına inşallahKozlar bizim bugün kontrolümüz vardı , her şey yolunda çok şükür. İlk defa yüzünü gördük miniğimin çok güzel bir duyguymuş
Canım bebişler nasıl inşallah her şey yolundadır .Göğüs pedi kullanıyorum ben şu an gayet yeterli bence
Evet galiba artık daha hızlı büyüyeceklerBoyunu söylemedi de kilo 1008 Gr dedi minik kızım bu aylardan sonra hızlı kilo almaya baslarlar herhalde dimi son 3 ayda öyle oluyormuş galiba
MaşaAllah canımKozlar bizim bugün kontrolümüz vardı , her şey yolunda çok şükür. İlk defa yüzünü gördük miniğimin çok güzel bir duyguymuş