• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Oyy masallahh bizimde programa göre 26.hafta ama ultrasonda 27 hafta görünüyor ben 27 haftalikmi demem lazım bu durumda 😂
benim ilk hamileliğimde hep önden gitti 2 hafta felan sonra son 39. Haftasında felan kendi haftasında çıkıyordu😅 bende önden söylüyordum o yüzden ama sonra normal haftasıyla uyumlu oldu

Maşallah cnm.senin paşa anne babaya çekmiş sanırım 💙sali gittiğimde 900grmdi bizim kizce 🥰 erkekler genelde önden gidiyor.oglum öyleydi.kizim 26haftalik 900grm geldi.
Benimde oğlum öyleydi. Ama ölçümler çok fark ediyor. 24 haftalık pazartesi 500 gram ölçüldü Çarşamba günü 700 gram

Oyy masallahh bizimde programa göre 26.hafta ama ultrasonda 27 hafta görünüyor ben 27 haftalikmi demem lazım bu durumda 😂
Valla ben sat a göre olan haftayı söylüyorum 😅 senin boy kilo nasıl çıkmıştı ?
Maşallah cnm.senin paşa anne babaya çekmiş sanırım 💙sali gittiğimde 900grmdi bizim kizce 🥰 erkekler genelde önden gidiyor.oglum öyleydi.kizim 26haftalik 900grm geldi.
Aynen zaten doktor da , sizin bebeğinizin uzun olması kadar normal bir şey yok dedi 😂
Maşallah seninki de yaklaşmış 1 kiloya 🧿🧿🧿🧿😍😍

Valla ben sat a göre olan haftayı söylüyorum 😅 senin boy kilo nasıl çıkmıştı ?

Aynen zaten doktor da , sizin bebeğinizin uzun olması kadar normal bir şey yok dedi 😂
Maşallah seninki de yaklaşmış 1 kiloya 🧿🧿🧿🧿😍😍
Boyunu söylemedi de kilo 1008 Gr dedi minik kızım 🥰🍓bu aylardan sonra hızlı kilo almaya baslarlar herhalde dimi son 3 ayda öyle oluyormuş galiba

Kızlar selam. 24+4 Bugün doktor kontrolümüz vardı. Oğluşu ilk defa bu kadar net gördüm. Doktor heryerini dikkatlice inceledi gösterdi. Kafası sağ üst karın kısmında, poposu sol alt karın kısmında. Ayakları bu yüzden kasık kısmında hissedersin dedi. Şuan için ters gelişli pozisyonu dedi. Plasenta hala düzelmemiş malesef. 30. Haftaya kadar takibe devam dedi. 3 hafta sonra çağırdı. Yarın üniversite hastanesi perinatoloji randevum var çağırmışlardı plasentaya bakmak için oraya git raporu banada at dedi. 750 gram 30 cm olmuş paşam. Esnemesine şahit oldum çok tatlıydı 🥰

Eklentiler

• IMG_20241010_084914.jpg
    IMG_20241010_084914.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 62
Back