Oğlum iyi gidiyor şu an, kızım bugün ameliyat olacak bağırsaklarına bakacaklarmış. Dua edin nolur iyi olsunCanım bebişler nasılinşallah her şey yolundadır .
Yazdın mı gruba göremedim ben
Dualarımız sizinle canımOğlum iyi gidiyor şu an, kızım bugün ameliyat olacak bağırsaklarına bakacaklarmış. Dua edin nolur iyi olsun
Oyy maşallah , ne güzel poz vermişKızlar selam. 24+4 Bugün doktor kontrolümüz vardı. Oğluşu ilk defa bu kadar net gördüm. Doktor heryerini dikkatlice inceledi gösterdi. Kafası sağ üst karın kısmında, poposu sol alt karın kısmında. Ayakları bu yüzden kasık kısmında hissedersin dedi. Şuan için ters gelişli pozisyonu dedi. Plasenta hala düzelmemiş malesef. 30. Haftaya kadar takibe devam dedi. 3 hafta sonra çağırdı. Yarın üniversite hastanesi perinatoloji randevum var çağırmışlardı plasentaya bakmak için oraya git raporu banada at dedi. 750 gram 30 cm olmuş paşam. Esnemesine şahit oldum çok tatlıydı
Rabbim yüzünüzü güldürsün canım inşallah en yakın zamanda sağlıkla ayrılın hastanedenOğlum iyi gidiyor şu an, kızım bugün ameliyat olacak bağırsaklarına bakacaklarmış. Dua edin nolur iyi olsun
ZeynepKızlar , biz hala bebeğimize isim bulamadık, kızı olacak anneler siz hangi isimleri düşündünüz birbirimize fikir olur
Zeynep adını o kadar seviyorum ki hatta kızım olursa Zeynep junior koyarım diyordumZeynepolucak inşş bizim de
Aa cidden şaşırdım.oglumda İstanbul'da sadece bı Dr da bı ultrason da kontrol olduğum için hiç değiştiğini anlamadım.ama burda bı ilçe de bı il de gittiğim için.demk değişiyor.Benimde oğlum öyleydi. Ama ölçümler çok fark ediyor. 24 haftalık pazartesi 500 gram ölçüldü Çarşamba günü 700 gram
Maşallah senin kiz da tombiş olcak cnmBoyunu söylemedi de kilo 1008 Gr dedi minik kızımbu aylardan sonra hızlı kilo almaya baslarlar herhalde dimi son 3 ayda öyle oluyormuş galiba
Bnm de salı gittigimde aynı yerlerde herşeyi makat geliş ama 34e kadar dönmesini bekleriz biz Dr lar dedi.bnm sezaryendi zaten önceki doğum.senin zaten sezaryen mis çok önemli değil dedi.Kızlar selam. 24+4 Bugün doktor kontrolümüz vardı. Oğluşu ilk defa bu kadar net gördüm. Doktor heryerini dikkatlice inceledi gösterdi. Kafası sağ üst karın kısmında, poposu sol alt karın kısmında. Ayakları bu yüzden kasık kısmında hissedersin dedi. Şuan için ters gelişli pozisyonu dedi. Plasenta hala düzelmemiş malesef. 30. Haftaya kadar takibe devam dedi. 3 hafta sonra çağırdı. Yarın üniversite hastanesi perinatoloji randevum var çağırmışlardı plasentaya bakmak için oraya git raporu banada at dedi. 750 gram 30 cm olmuş paşam. Esnemesine şahit oldum çok tatlıydı
Dualarımız sizinle kuzum sağlıcakla çıkın hastaneden.Oğlum iyi gidiyor şu an, kızım bugün ameliyat olacak bağırsaklarına bakacaklarmış. Dua edin nolur iyi olsun
Bizimde Zeynep Azra olacak inşallahZeynepolucak inşş bizim de
Hamileliğin ilk zamamlari avakado muz ceviz yemeye çalışıyorum ama şimdi hiç yiyesim gelmiyorAa cidden şaşırdım.oglumda İstanbul'da sadece bı Dr da bı ultrason da kontrol olduğum için hiç değiştiğini anlamadım.ama burda bı ilçe de bı il de gittiğim için.demk değişiyor.
Maşallah senin kiz da tombiş olcak cnmaynen şimdiden sonra kilo alıyorlar.muz kaşar peyniri sade soda bunlar bebise kilo aldıran şeyler.
Bnm de salı gittigimde aynı yerlerde herşeyi makat geliş ama 34e kadar dönmesini bekleriz biz Dr lar dedi.bnm sezaryendi zaten önceki doğum.senin zaten sezaryen mis çok önemli değil dedi.
Dualarımız sizinle kuzum sağlıcakla çıkın hastaneden.
Bizimde Zeynep Azra olacak inşallah
İlk zamanlar fayda etmez ama.simdiden sonra yemen lazım.Hamileliğin ilk zamamlari avakado muz ceviz yemeye çalışıyorum ama şimdi hiç yiyesim gelmiyorkaç defa muz aldım hep dolapta bozuldu
Ben doktora sordum oda çok normal dedi sonuçta terazi gibi ölçüm yapamıyoruz duruşuna göre vs fark olabilir dediAa cidden şaşırdım.oglumda İstanbul'da sadece bı Dr da bı ultrason da kontrol olduğum için hiç değiştiğini anlamadım.ama burda bı ilçe de bı il de gittiğim için.demk değişiyor.
ben yatmadan önce içiyorum başucumda hep. Direk uyuyorum çarpıntı hissetmiyorum birde öyle deneyin istersenizKizlar kan sulandirici iğne yada hapını kullananlar çarpıntı oluyor mu sizlerde de? ilk bı saat fln.ben yeni basladim ecopirin kullanmaya ilaci içince kalbim vucudumdan çıkacak sanki heryerimde kalp atışı var gibi oluyorum.
Ya öyle de bana da sanki fiyatlari önce bindirip sonra indiriyolar gibime geliyoKızlar bişeyler almak için kasım 11 i bekleyin acele etmeyin heşeyin fiyatı düşecek
Aynen banada öyle geliyor ya hep bı araya biriktirdim bı anda patlicamYa öyle de bana da sanki fiyatlari önce bindirip sonra indiriyolar gibime geliyo
eczaneden sabah tok yazmışlar bende oyle ıcmeye baslamıstım. bıde gece deneyeyim bari. tşk ederimben yatmadan önce içiyorum başucumda hep. Direk uyuyorum çarpıntı hissetmiyorum birde öyle deneyin isterseniz
Akşam iç dedi bana hem kendi doktorum hem Perinatolog. akşam 9-10-11 kaçta aklıma gelirse alıyorum. Çarpıntı gün içinde arada oluyor ama rahatsız edici seviyede değil.eczaneden sabah tok yazmışlar bende oyle ıcmeye baslamıstım. bıde gece deneyeyim bari. tşk ederim
Evet gösterdi sağolsun yüzü içe dönüktü ama doktorumuz uğraştı sağolsun yandan mandan gösterdiOyy maşallah , ne güzel poz vermişbizimli ultrason gelince hareket etmeyi bırakıyor sen ne güzel esnemesini de görmüşsün. Canım sezeryan olursun bir şey olmaz , sağlıklı olsunda ters olsun
Evet canım benim doktorumda şuan çok önemli değil pozisyonu dedi. Bizim sıkıntı plasentanın rahim ağzında olması işte. Kızımı normal doğurmuştum ama bu hamileliğimde normal istemiyordum zaten sezaryen istiyorum ama keşke böyle plasenta sorunuyla olmasaydı riskler var çünkü korkuyorum açıkçası. Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsinBnm de salı gittigimde aynı yerlerde herşeyi makat geliş ama 34e kadar dönmesini bekleriz biz Dr lar dedi.bnm sezaryendi zaten önceki doğum.senin zaten sezaryen mis çok önemli değil dedi.
Güzel bilgiler , teşekkür ederizBu arada ek bilgileride aktarayım benzer durumlar yaşayan olursa okur.
Plasentanın rahim ağzında olmasından dolayı hareketlerini kısıtla dedi. Yorma kendini dedi. Kanaman olursa doğuma kadar kıpırdamadan yatmak zorunda kalırsın dedi.
Kan ilacı olarak ferrum fort içiyordum ona rağmen kanım düşmüş değiştirdi oroferon verdi. Mide bulantısı hala yaşadığımdan dolayı kahvaltıdan 1 2 saat sonra iç dedi.
Omega ve multivitamin için iMom devam dedi.
Devit 3 damlayı 7 8 damla ekmeğe damlatıp ye dedi.
Kasılmalarım için Magosit magnezyum kullan hatta daha erken başlaman lazımdı plasenta aşağıda olduğu için dedi. (Doktor değiştirdim ben bu doktora bugün ilk kez gittim)
Prilam dr. Midem bulandığı için devam arada bırakmayı dene bulanırsa kullanırsın ama doğuma kadar kullanırsanda sorun değil üzülme dedi.
Her gün süt yoğurt kuruyemiş muhakkak tüket dedi. Protein her öğünde olsun dedi. Haftada en az bir kez balık tüketmelisin dedi.
Midem bulandığından şeker yüklemesi yapamayacağımız için yediklerine dikkat etmen gerek dedi. Taze sıkılmışta dahil meyve suyu içme dedi. Meyveyide en aza indir dedi. Hamur işi tatlı tüketme dedi.
Şuanlık bilgiler bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?