• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Benim doktorum bir gün sabah bir gün öğlen bir gün akşam yemeği şekilde bir sırayla istedi 8 günlük o şekilde ölçüyorum , şimdiye kadar en yüksek 113 gördüm yarım elma 1tatlı kaşığı fıstık ezmesi ve sütlü kahve içmiştim bir ara öğünde ondan sonra gördüm 113
Yaa tatlıya rağmen yükselmemiş maşallah.Süt dengeledi mi acaba🤔

Ben ebebekten aldım. Trendyoldan baktım şimdi ilan görselini değiştirmişler ama yorumlara bakarsanız benim aldığım modelin yorumları. Kullanıcı görselleri ile ilan görselleri de farklı zaten işginç bir şekilde

Bende aldım kuzum teşekkürler bu markanın nebülazötürede çok iyi aklınızda olsun sessiz ve pratik

Yaa tatlıya rağmen yükselmemiş maşallah.Süt dengeledi mi acaba🤔
bende kendimi denemek için yedim aslında hatta öğünlerden sonra ölçtüğümde şaşırıyorum çünkü genelde hep çok normal çıkıyor değerlerim şeker yüklemesine güvenim azaldı 😅, ben diyetisyene liste yaptırmadım randevu bulamadığım için kendimce bir diyet listesi oluşturdum kafamda internetten ve sağolsun buradan bir arkadaşın attığı örnek listeye göre o şekilde ilerliyorum 4 gün oldu başlayalı , züberin fıstık ezmesinden yedim içerisinde şeker bulunmuyor çok aklınızda olsun sizin de tatlı iştahını elmayla güzel kesiyor instagramda bir diyetisyenin tavsiye ettiklerinde görmüştüm ☺️

Uyku tulumunu nerden aldınız peki ?
Owlinin kendi sitesinden aldım. Ama almak için bekleyin bence kasımda indirim yapacaklarmış.

Bende aldım kuzum teşekkürler bu markanın nebülazötürede çok iyi aklınızda olsun sessiz ve pratik
Hayırlı olsun 🥰 evet nebülazötör de listemde , onu da alacağım 🌸

Owlinin kendi sitesinden aldım. Ama almak için bekleyin bence kasımda indirim yapacaklarmış.

indirim denk gelirse paylaşalım :)

bende kendimi denemek için yedim aslında hatta öğünlerden sonra ölçtüğümde şaşırıyorum çünkü genelde hep çok normal çıkıyor değerlerim şeker yüklemesine güvenim azaldı 😅, ben diyetisyene liste yaptırmadım randevu bulamadığım için kendimce bir diyet listesi oluşturdum kafamda internetten ve sağolsun buradan bir arkadaşın attığı örnek listeye göre o şekilde ilerliyorum 4 gün oldu başlayalı , züberin fıstık ezmesinden yedim içerisinde şeker bulunmuyor çok aklınızda olsun sizin de tatlı iştahını elmayla güzel kesiyor instagramda bir diyetisyenin tavsiye ettiklerinde görmüştüm ☺️
Canım ben devlete dahiliyeye gitmiştim bugün o kayıt açıp beni diyetisyene gönderdi normalde özele gidecektim buradakine bir görün dedi .Dahiliyeden çıkıp diyetisyene gittim hiç sıra da beklemedim.Kontrole geldiğinde seni buraya yönlendirmesini iste direk gelirsin dedi.

Evet nabzım 115-120 oluyor ama tansiyon normal
Benm de nabzım dinlenirken 80 hareket halinde 100 civarı çıkıyordu ki normalde dinlenirken 60 olması gerek, kardiyolog hamileyken yüksek nabiz istemeyiz dedi be ilaç verdi bana. Tansiyonum Benm de normal nabzınızı bence doktorunuza söyleyin belki sizi rahatlatacak ilaç verir.

ben karsta yasıyorum gece uykusu için 2.7 tog alsam sızce nasıl olur

Benm de nabzım dinlenirken 80 hareket halinde 100 civarı çıkıyordu ki normalde dinlenirken 60 olması gerek, kardiyolog hamileyken yüksek nabiz istemeyiz dedi be ilaç verdi bana. Tansiyonum Benm de normal nabzınızı bence doktorunuza söyleyin belki sizi rahatlatacak ilaç verir.
Hangi ilaç peki? Kendi doktoruma haftaya gidiyorum söylerim mutlaka

Kızlar şeker yüklemesi yaptırmıştım sonuçlarım çıktı .

Açlık: 84
1. Saat: 128
2.saat : 101 Çıkmış .

Ben bunu yaptırmadan önce kendim açlık tokluk ölçmüştüm üç gün yüksek çıkmıştı değerler şimdi içim rahatladı .

Kızlar e bebekte şuan bazı şeylerde indirim var alt değiştirme örtüsü alan varmı iki çeşit var birinde pofuduk diyor bide baby me nin gogus pedleri nasıldır acaba ondan almayı düşünüyorum

☺️☺️☺️tamamdır alayım bende emzirme minderi de alsmami lazım olurmu acaba😂
Ben emzirme minderini buradan aldım. Çok da beğendim.

IMG_9909.png

Canım illaki biliyosundur soğana karanfil batırmak burnu açıyor. Oğluma yapıyordum hep kendimde burnum tıkalıydı iyi geliyordu 😊
Yapcam cnm tşk ederim 🤗
Benimki de öyle doktor sallamadı bile
🫣
Evet benim mide bulantısı da artmıştı günde 4 kez kusuyordum çok kötüydü hatırlamak istemiyorum😣İnşallah senin de geçsin hemen rahatla patates haşlayıp tüket beni biraz tutuyordu
Saol cnm inşallah sağolasın 🤗
Gunaydın kızlar, umarım herkesin hamileliği rahat, heyecanlı ve huzurlu geçiyordur Ben üç gündür grip oldum. Burun akıntısı, boğaz ağrısı ve öksürük var. Dinlenmeye çalışıyorum ve bol sıvı tüketiyorum. Siz hasta olduğunuz zaman herhangi bir antibiyotik kullandınız mı ya da crp değerinize baktırdınız mı? Acaba doktora gitmem gerekir mi emin olamadım.
Bende gribim 1 haftadır.baktirmadim ben de.
Bebde Kabin boya sığmaya çalışacağım. Erken doğum riskim olduğu için haftaya falan valizi hazırlayıp koyalım bir kenara dedik. Bakalım kabin boya sığarız inşallah çünkü evde orta boy valiz yok kabine sığmazsak ya ikinci bir kabin boy hazırlamak gerek ya da büyük boy hazırlamam gerek 😅

Özel hastanelerde sezeryanda 1 gece yatıyorsun ertesi gün çıkarıyorlar. Devlet hastaneleri 2 gün yatırıyormuş. Ama ne olur ne olmaz hazırlıklı olmak lazım. Bizim evimizle doğum yapacağım hastanenin arası 1 saat o yüzden her şeyi tam götürmek istiyorum. Evde çanta bırakıp gerekirse dönüş almak bize uygun değil.

Ya demiiii , bende düşündükçe ve mesajları okudukça çok mutlu oluyorum 😍😍😍😍

Evet iyi hatırlattın biberon da ekleyeyim , arkadaşım aynı hastanede doğum yaltı mamayı onlar veriyorlar. Aptamil veriyorlarmış o yüzden ben götürmeyeceğim
Valla bende sürekli erken doğum yaptığımi görüyorum.esime dedim bu hafta sonu bebegin kıyafetlerini yıkayalım die.
Kızlar , biz hala bebeğimize isim bulamadık, kızı olacak anneler siz hangi isimleri düşündünüz birbirimize fikir olur
Zeynep Azra düşünüyoruz

Back