Sağlıklı günlerde kullanınBu markanın kremleri çok iyiydi bnde sipariş verdim şimdi teşekkürler
Bebde Kabin boya sığmaya çalışacağım. Erken doğum riskim olduğu için haftaya falan valizi hazırlayıp koyalım bir kenara dedik. Bakalım kabin boya sığarız inşallah çünkü evde orta boy valiz yok kabine sığmazsak ya ikinci bir kabin boy hazırlamak gerek ya da büyük boy hazırlamam gerekBen ilk kabin boy hazirlicsm sığar diye düşünüyorum sigmazsa orta boya geçiş yaparım
Özel hastanelerde sezeryanda 1 gece yatıyorsun ertesi gün çıkarıyorlar. Devlet hastaneleri 2 gün yatırıyormuş. Ama ne olur ne olmaz hazırlıklı olmak lazım. Bizim evimizle doğum yapacağım hastanenin arası 1 saat o yüzden her şeyi tam götürmek istiyorum. Evde çanta bırakıp gerekirse dönüş almak bize uygun değil.Benim arkadaşım yakın zamanda Ankara Şehir Hastanesinde doğum yaptı. Sabah 06.30'da hazır oldu hastanede 1 gibi sezaryen bitti, bebek doğdu. Bebek doğduktan sonra 48 saat bırakmıyorlarmış. Cuma doğum yaptı pazar günü çıkış yaptı düşün ki. 2 gün epey uzun bir süre bence. İlk doğumu Medical Park'ta yapmış 5 saat sonra evde imiş, o da sezaryen. Bence hastaneye, annenin, bebeğin durumuna göre vs değişiyor. Yine de 2 gün kalacak gibi hazırlanırsak bence kabin boya sığar. Oldu ki sığmadı hastanede yatmak gerekti. Onun için de ayrıca evden alınacak bir çanta hazırlamak kafi gelir. Ama o çantayı önden hazırlamak makul.Eşlerimiz ya da ailelerimiz de zaman kaybetmez hem.
Ya demiiii , bende düşündükçe ve mesajları okudukça çok mutlu oluyorumHala inanamıyorum bu aşamalara geldiğimizehazırlık mesajlarını okudukça mutlu oluyorum . Şükürler olsun Rabbime inşallah bebişlerimizin kokusunu da en güzel zamanda doya doya içimize çekmek nasip olur hepimize
Evet iyi hatırlattın biberon da ekleyeyim , arkadaşım aynı hastanede doğum yaltı mamayı onlar veriyorlar. Aptamil veriyorlarmış o yüzden ben götürmeyeceğimGayet iyi listen ben ilk doğumum sezeryandı sütüm hemen gelmedi ve hemşireler mama ve biberon istediler onları yanıma almamıştım açıkçası bu kez tedbiren yanıma mama ve biberon da alırım şırınga da olabilir biberon kullanmayacaksan
Ginaydın canım. Ben nexus direkt aldım. Hem alından hem kulaktan ölçüm yapıyor. Arkadaşımdaki braun ile karşılaştırdık hep aynı sonuçları veriyor ve fiyatı çok daha uygun. Uyku tulumu olarak da uzun süre kullanırım düşüncesiyle owli uyku gurusu aldım.Günaydın kızlar ateş ölçer hangisinden aldınız ve uyku tulumu tercih ettiniz mi ettiyseniz hangisinden ve beden olarak ne aldınız ?
Günaydın canım , eğer çok kötüysen bi tahlil yaptır bence. Ben antibiyotik kullandım geçen haftalarda ama gripten dolayı değil idrar yolu enfeksiyonundan dolayı. Crp bakılmadı ama hemogramda wbc değerim 20 olmuştuGunaydın kızlar, umarım herkesin hamileliği rahat, heyecanlı ve huzurlu geçiyordur Ben üç gündür grip oldum. Burun akıntısı, boğaz ağrısı ve öksürük var. Dinlenmeye çalışıyorum ve bol sıvı tüketiyorum. Siz hasta olduğunuz zaman herhangi bir antibiyotik kullandınız mı ya da crp değerinize baktırdınız mı? Acaba doktora gitmem gerekir mi emin olamadım.
İnşallah cevap gelir. Hayat enerjim kalmadı artık. Ben de aynı sizin gibiyim.Kizlar 25+2 deyiz hala bulantim ve kusmalarim devam ediyor priliam ise yaramiyor dramamine basladim ama artik dayanilcak gibi degil siz ne kullaniyorsunz var mi bir cozumu fayda gordugunz birsy
Valla sodaya limon atiyorum iciyorum biraz leblebi yiyorm kefir iciyorumama o anlik biraz rahatlama geliyor sonra brisey yiyince tekrar basliyorİnşallah cevap gelir. Hayat enerjim kalmadı artık. Ben de aynı sizin gibiyim.
Geçmiyor bir türlü ilaçla da geçmiyor. Midem ağzımda duruyorum.Valla sodaya limon atiyorum iciyorum biraz leblebi yiyorm kefir iciyorumama o anlik biraz rahatlama geliyor sonra brisey yiyince tekrar basliyor
Allah yardimcimiz olsin sagikla bebislerimizi kucagimiza alalim senin kacinci hafta suanGeçmiyor bir türlü ilaçla da geçmiyor. Midem ağzımda duruyorum.
Amiiin. 22+1. Epey de vakit oldu. Geçmesi lazımdı. Ama bizim geçmedi işte. Cinsiyetle mi alakalı acaba? Erkek bebek buAllah yardimcimiz olsin sagikla bebislerimizi kucagimiza alalim senin kacinci hafta suan
Bizimki kiz bence cinsiyetle alakali degil ki benm ailemde filanda hic kimsede olmamis boyle herkes rahat br hamilelik gecirmisAmiiin. 22+1. Epey de vakit oldu. Geçmesi lazımdı. Ama bizim geçmedi işte. Cinsiyetle mi alakalı acaba? Erkek bebek bu
Doğuma kadar geçer inşallah. Çok zor bu halde olmak.Bizimki kiz bence cinsiyetle alakali degil ki benm ailemde filanda hic kimsede olmamis boyle herkes rahat br hamilelik gecirmis
Canım bende geçen haftalarda oldum boğazım falan pertti eczacı strepsils pastil verdi ıhlamur tavuk çorbası duş o şekilde 1 haftada anca geçti. Çok geçmiş olsumGunaydın kızlar, umarım herkesin hamileliği rahat, heyecanlı ve huzurlu geçiyordur Ben üç gündür grip oldum. Burun akıntısı, boğaz ağrısı ve öksürük var. Dinlenmeye çalışıyorum ve bol sıvı tüketiyorum. Siz hasta olduğunuz zaman herhangi bir antibiyotik kullandınız mı ya da crp değerinize baktırdınız mı? Acaba doktora gitmem gerekir mi emin olamadım.
Benim de böyle maalesef ve sanırım doğurana kadar devam edecek. Geceleri yatmadan 2 prilam alıyorum. Bazı günler sabah kahvaltıdan önce 1 tane, öğlen 1 tane, gece de 2 tane; toplamda 4 tane aldığım oluyor. Bunun üstüne bir de günde en az 4 tane rennie alıyorum. Daha iyi gibiyim ama çok dalgalıKizlar 25+2 deyiz hala bulantim ve kusmalarim devam ediyor priliam ise yaramiyor dramamine basladim ama artik dayanilcak gibi degil siz ne kullaniyorsunz var mi bir cozumu fayda gordugunz birsy
Beden nasıl seçtiniz? Sanki hergün büyüyorlarKızlar temudan emzirme sütyeni aldım efsane çıktılar toplam vergiler dahil 800-900 tl 1 hafta 10 günde max elime ulaştı
Kumaşları çok güzel yumusacık ve uç belli etmeyen model hepsi
Biri bu
3 lü adet olanın linkide bu
Günaydın canım , eğer çok kötüysen bi tahlil yaptır bence. Ben antibiyotik kullandım geçen haftalarda ama gripten dolayı değil idrar yolu enfeksiyonundan dolayı. Crp bakılmadı ama hemogramda wbc değerim 20 olmuştu
4. gün bugün aslında daha iyi olurum diye düşünmüştüm ama sabah hastaydım hala. Daha kötü olursam hastaneye giderim sanırım. Simdilik pastil, çorba, limon bal ılık su karışımı ile iyileşmeye çalışacağımCanım bende geçen haftalarda oldum boğazım falan pertti eczacı strepsils pastil verdi ıhlamur tavuk çorbası duş o şekilde 1 haftada anca geçti. Çok geçmiş olsum
Nerden aldın canım ?Ginaydın canım. Ben nexus direkt aldım. Hem alından hem kulaktan ölçüm yapıyor. Arkadaşımdaki braun ile karşılaştırdık hep aynı sonuçları veriyor ve fiyatı çok daha uygun. Uyku tulumu olarak da uzun süre kullanırım düşüncesiyle owli uyku gurusu aldım.
Günaydın canım , eğer çok kötüysen bi tahlil yaptır bence. Ben antibiyotik kullandım geçen haftalarda ama gripten dolayı değil idrar yolu enfeksiyonundan dolayı. Crp bakılmadı ama hemogramda wbc değerim 20 olmuştu
Ben de gece 2 sabah 1 priliam aliyordum ama ise yaramiyor bugun dramamine basladik doktorum soyledi gunde 3 tane alablirsin diye ama be 1 le baslamayi dusunuorm mide yanmam da cok kotuydu onun icinde sabahlari 1 tane pulcet kullaniyorum o ise yarardi AllahtanBenim de böyle maalesef ve sanırım doğurana kadar devam edecek. Geceleri yatmadan 2 prilam alıyorum. Bazı günler sabah kahvaltıdan önce 1 tane, öğlen 1 tane, gece de 2 tane; toplamda 4 tane aldığım oluyor. Bunun üstüne bir de günde en az 4 tane rennie alıyorum. Daha iyi gibiyim ama çok dalgalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?