Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Geçmiş olsun ben de aynı şekilde hasta olmuştum doktorum probiyotik tüket dedi 1 haftada anca toparlamıştım.

Merhaba geçmiş olsun bilgim yok ama umarım sorun olmaz bebişin en güzel zamanda gelir Vajinal ağrın oldu da öyle mi fark edildi?

Merhaba geçmiş olsun bilgim yok ama umarım sorun olmaz bebişin en güzel zamanda gelir Vajinal ağrın oldu da öyle mi fark edildi?
İnşallah vajinal ağrım dayanılmıycak kadar arttı yürüyemez durumdayım kasık ağrılarım arttığı için gittim dr ye

Benimki de öyle doktor sallamadı bile

Günaydın kızlar ateş ölçer hangisinden aldınız ve uyku tulumu tercih ettiniz mi ettiyseniz hangisinden ve beden olarak ne aldınız ?

Gunaydın kızlar, umarım herkesin hamileliği rahat, heyecanlı ve huzurlu geçiyordur Ben üç gündür grip oldum. Burun akıntısı, boğaz ağrısı ve öksürük var. Dinlenmeye çalışıyorum ve bol sıvı tüketiyorum. Siz hasta olduğunuz zaman herhangi bir antibiyotik kullandınız mı ya da crp değerinize baktırdınız mı? Acaba doktora gitmem gerekir mi emin olamadım.

Crp 7.7 oldu bende. Antibiyotik kullanmadım çünkü antibiyotikler vajinal mantara sebep oluyor. Bol su, istirahat, c vitamini..

Kızlar kozvit diye bi site buldum
Hem kargo bedava hem çok güzel kampanyalı ürünler var ben pişik önleyici bariyer krem aldım
Aveeno marka
Gramajıda büyük 3 sene dayanıyormuş
100ml 140 tl
ihtiyacı olanlar baksın
Aveeno çok iyi bi marka

Eklentiler

• 7A17803E-6B94-44B3-A84A-72ACFD719EED.jpeg
    80,3 KB · Görüntüleme: 16
Bu markanın kremleri çok iyiydi bnde sipariş verdim şimdi teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…