Geçmiş olsun ben de aynı şekilde hasta olmuştum doktorum probiyotik tüket dedi 1 haftada anca toparlamıştım.Astım krizi de kötü Allah yardımcın olsun cnm.Bende de grip ve ishal var 1haftadir.hic bı ilaçta almıyorum çekiyorum öylece.bnm de hareketi azaldı dedim Dr a.hastaliktan etkilenmiştir dedi.halsizlikte oluyor arada .bol bol dinlen yorma kendini dedi Dr.
Merhaba geçmiş olsun bilgim yok ama umarım sorun olmaz bebişin en güzel zamanda gelirSlm arkadaşlar şu an 26+6günlük hamileyim dr bugün rahim ağzında yumuşamam olduğunu söyledi ve enfeksiyonum var benim gibi olup kaç hafta veya gün sonra doğum yapıldı bilgisi olan aynı şeyleri yaşayan varsa ne olur yorum yapın çok ağrım var şuan bile ama açılmam yok
İnşallah vajinal ağrım dayanılmıycak kadar arttı yürüyemez durumdayım kasık ağrılarım arttığı için gittim dr yeMerhaba geçmiş olsun bilgim yok ama umarım sorun olmaz bebişin en güzel zamanda gelirVajinal ağrın oldu da öyle mi fark edildi?
Evet nabzım 115-120 oluyor ama tansiyon normalKızlar sizde de kalp çarpması oluyor mu, böyle hızlı hızlı çarpıyor kalbim ara ara
Sağol cnm.Geçmiş olsun ben de aynı şekilde hasta olmuştum doktorum probiyotik tüket dedi 1 haftada anca toparlamıştım.
Canım illaki biliyosundur soğana karanfil batırmak burnu açıyor. Oğluma yapıyordum hep kendimde burnum tıkalıydı iyi geliyorduSağol cnm.grip geceleri zorluyor burnum tikaniyor fln ama ishal berbat bsy ya.
Benimki de öyle doktor sallamadı bileBaktı makat gelisli demiş miydik dedi.onceki doğumu sordu. dönmez mi doğuma kadar dedim. 34.haftaya kadar dönmesini bekleriz biz Dr lar dedi.donmezse de zaten senin sezaryen mis çok bsy değişmez dedi.yani 34e kadar dönerse beni neden endişelendiriyor ki anlamadım.gittigime pişman da oldum.moralim bozuldu.normal bı durum demekki şuan makat duruşu.
Bende kabin boy hazirlayacam. Yeterli olacağını düşünüyorum. Bazen videoları izliyorum o kadar abartı liste yapiyolsr ki resmen bebeğin odasini hastaneye taşıyorlarBen ilk kabin boy hazirlicsm sığar diye düşünüyorum sigmazsa orta boya geçiş yaparım
Doktorun ne önerdi enfeksiyon zaman zaman hepimizde olabilir yüksekse ilaç kullandırıyorlar illaİnşallah vajinal ağrım dayanılmıycak kadar arttı yürüyemez durumdayım kasık ağrılarım arttığı için gittim dr ye
Evet benim mide bulantısı da artmıştı günde 4 kez kusuyordum çok kötüydü hatırlamak istemiyorumSağol cnm.grip geceleri zorluyor burnum tikaniyor fln ama ishal berbat bsy ya.
İyiye gidiyor diyor doktorumuz ama tabi halen kritik dönemdelerMerhaba. Bebişlerden haber var mı?
Kanz temassiz aldım ama braun kulaktan ölçer alicamGünaydın kızlar ateş ölçer hangisinden aldınız ve uyku tulumu tercih ettiniz mi ettiyseniz hangisinden ve beden olarak ne aldınız ?
Crp 7.7 oldu bende. Antibiyotik kullanmadım çünkü antibiyotikler vajinal mantara sebep oluyor. Bol su, istirahat, c vitamini..Gunaydın kızlar, umarım herkesin hamileliği rahat, heyecanlı ve huzurlu geçiyordur Ben üç gündür grip oldum. Burun akıntısı, boğaz ağrısı ve öksürük var. Dinlenmeye çalışıyorum ve bol sıvı tüketiyorum. Siz hasta olduğunuz zaman herhangi bir antibiyotik kullandınız mı ya da crp değerinize baktırdınız mı? Acaba doktora gitmem gerekir mi emin olamadım.
Çok gecmiş olsun, crp gripten dolayı mı oldu? Test yapılmasını siz mi istediniz?Crp 7.7 oldu bende. Antibiyotik kullanmadım çünkü antibiyotikler vajinal mantara sebep oluyor. Bol su, istirahat, c vitamini..
Evet gripten dolayı oldu. Ben istedim yapılmasını. Bir hafta sonra 0.88 e düştü.Çok gecmiş olsun, crp gripten dolayı mı oldu? Test yapılmasını siz mi istediniz?
Maşallah bebislere. Hastaneden sağlıkla çıkmalarını da nasip etsin rabbimİyiye gidiyor diyor doktorumuz ama tabi halen kritik dönemdelerdualarınızı eksik etmeyin lütfen
Bu markanın kremleri çok iyiydi bnde sipariş verdim şimdi teşekkürlerKızlar kozvit diye bi site buldum
Hem kargo bedava hem çok güzel kampanyalı ürünler var ben pişik önleyici bariyer krem aldım
Aveeno marka
Gramajıda büyük 3 sene dayanıyormuş
100ml 140 tl
ihtiyacı olanlar baksın
Aveeno çok iyi bi marka
Aveeno Bebek Barrier Günlük Bariyer Bakım Kremi 100 ml - 3574661493787 | Kozvit
Aveeno Bebek Barrier Günlük Bariyer Bakım Kremi 100 ml ürününe uygun fiyat ve aynı gün kargo ile Kozvit’ten ulaşabilirsiniz.www.kozvit.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?