• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    221
inşallah yatmamı gerektircek bi durum yoktur :KK43: miyomum vardı acaba ondan da olabilir mi diyorum
Canım bebeğe yakın bi yerdeyse belki ondan da olabilir.bebek hareket ettikçe.bende de 2tane var miyom 3er cm.ama ilk haftalarda Dr baktı yeri önemsiz bı yerde demişti.

Kizlar devlete şeker yüklemesi yapan var mı aranızda. Ben bugün yaptım 50 Gr. İçecek içtim sadece açlık ve bir saatlik tokluka bakıldı o kadar.

Kizlar devlete şeker yüklemesi yapan var mı aranızda. Ben bugün yaptım 50 Gr. İçecek içtim sadece açlık ve bir saatlik tokluka bakıldı o kadar.
Ben özelde bu şekilde yaptırmıştım ilk gebeliğimde, herhangi bi belirtim riskim olmadığı için dr um böyle uygun görmüştü hatta düşük bile çıkmıştı 😄

Ameliyat oldunuz mu ne yaptınız. Benim 25 mm olduğu için doktorum tavsiye etmedi 20 nin altına inerse diyo
Evet bugün oldum. Çok az agrım dışında iyiyim şükür. Bir anda acılırsa diye çok tedirgindim ben içim rahatladı.

Kızlar mustela da hepsi burada indirim var bakarmisiniz alan arkadaşlar fiyatlar nasıl acaba

Kızlar şeker ölçüm yapanlar var mı varsa hangi marka cihaz kullanıyorsunuz.Doktorum dahiliye ve diyetisyene yönlendirdi.Tatildeyim önümüzdeki hafta gideceğim.Dahiliyeye gitmeden cihazı kendim alsam diyorum.Zaten devletin karşıladığı bir şey değilmiş.

Back