Kızlar ben 2. Doz aşımı oldum önceki aşıdan 29 gün geçmişti .Günaydın kızlar
Tetanoz aşısının 2. Dozunu olanlar kimler ?
Ben 3 eylülde ilk dozu olmuştum . Bugün bir ay oldu aile hekimi bugün ikinci doz için gel dedi . Doktoruma sordum daha cevap vermedi .
Sizler ne zaman oldunuz aşıyı ?
Günaydın ben ilk dozdan bir ay sonra ikinciyi oldum canımGünaydın kızlar
Ben 3 eylülde ilk dozu olmuştum . Bugün bir ay oldu aile hekimi bugün ikinci doz için gel dedi . Doktoruma sordum daha cevap vermedi .
Bu nerden çıktı şimdi yaBence ertelemeyin kesinlikle gidin . Pazartesi den sonra oluşmuş bir durum da olabilir Allah korusunkanama gebeliğin hiçbir döneminde normal değil
İlişki falan oldu mu ? Ya da fitil vs kullanıyor musunuz ?Bu nerden çıktı şimdi yainşallah ciddi bir sıkıntı değildir. Geçen seferde sabah ilk lavaboya gidince gelmişti şimdide sabah öyle oldu. Gün içinde gelcek mi bakıcam. Bebeğin hareketleri normal en azından
İlişki olmadı fitilde kullanmıyorum. İnternette erken doğum,rahim ağzı kısalığı vs diyor korktum biraz.İlişki falan oldu mu ? Ya da fitil vs kullanıyor musunuz ?
Ben 1 doz oldum . 2 .dozuda bogmacali olandan olucam 30. Haftalarda falanGünaydın kızlar
O boğmacalı olan dediğiniz aşıyı da bugün öğrendim . Bilseydim ben de öyle olurdum . Doktorum da hiç bahsetmedi o aşıdan .Ben 1 doz oldum . 2 .dozuda bogmacali olandan olucam 30. Haftalarda falan
Bu nerden çıktı şimdi yainşallah ciddi bir sıkıntı değildir. Geçen seferde sabah ilk lavaboya gidince gelmişti şimdide sabah öyle oldu. Gün içinde gelcek mi bakıcam. Bebeğin hareketleri normal en azından
İlişki falan olmadıysa Tahriş değildir. Evet rahim ağzı kısalığı olabilir bende onu söyleyecektim. Bence doktora gidin aksatmayınİlişki olmadı fitilde kullanmıyorum. İnternette erken doğum,rahim ağzı kısalığı vs diyor korktum biraz.
Sana ne demişlerdi pekiCanım bence git bir an önce benimde olmuştu korkma ama en azından önlem alınır ve için rahatlar. Pembe kırmızı kan ı doktorlar önemsiyor
Detayşı ultrasonda farketmezlermiydi öyle bişe olsaİlişki falan olmadıysa Tahriş değildir. Evet rahim ağzı kısalığı olabilir bende onu söyleyecektim. Bence doktora gidin aksatmayın
Benimde ablam.doktor.o söyledi doktoruma gidicem.bu hafta şeker yuklemesine onada bilgi veririrmO boğmacalı olan dediğiniz aşıyı da bugün öğrendim . Bilseydim ben de öyle olurdum . Doktorum da hiç bahsetmedi o aşıdan .
Ama burada da çok yorum var çoğu tetanoz yerine o aşıyı yaptırmış
Ücretli olduğu için belki soylemedi her doktor söylemiyor ya klasik olanı soyluyorlar geneldeO boğmacalı olan dediğiniz aşıyı da bugün öğrendim . Bilseydim ben de öyle olurdum . Doktorum da hiç bahsetmedi o aşıdan .
Ama burada da çok yorum var çoğu tetanoz yerine o aşıyı yaptırmış
Detaylı ultrasonda vajinadan rahim ağzı ölçümü yapmadıysa kısalma olsa da fark edemez. Karından yapılan ölçümler de yanlış çıkıyor, fazla gösteriyor. Bence şartları zorlayıp doktora gidin. İnşaallah sıkıntı yoktur ama varsa erken müdahale çok önemliİlişki olmadı fitilde kullanmıyorum. İnternette erken doğum,rahim ağzı kısalığı vs diyor korktum biraz.
Cnm oglunla gitme durumun olmaz mı ?bence ihmal etme.Kızlar günaydın,cumartesi günü arkadaşlarımla kahvaltıya gidecektik lavaboya gidince peşeteye çok az küçük damla şeklinde pembe kan gelmişti. Devamı gelmeyince önemsemedim. Tahriş felan oldu herhalde diye düşündüm. Bugün sabah 6’da tekrar lavaboya gittim bu sefer yine pembe renkli ama daha fazla kan geldi peçeteye. Bu niye olabilir acaba? Pazartesi detaylıya girdim bi sıkıntıda görülmedi.
Onu hiç bilmiyorum ölçüldü mü. İnşallah bir sıkıntı yoktur gidicemDetaylı ultrasonda vajinadan rahim ağzı ölçümü yapmadıysa kısalma olsa da fark edemez. Karından yapılan ölçümler de yanlış çıkıyor, fazla gösteriyor. Bence şartları zorlayıp doktora gidin. İnşaallah sıkıntı yoktur ama varsa erken müdahale çok önemli
Oğlumla çok zor otobüse yürüme mesafesi var hastane uzakCnm oglunla gitme durumun olmaz mı ?bence ihmal etme.
inşallah yatmamı gerektircek bi durum yokturBi gün hastanede yattım serum taktılar sonra progestan iğne ve hap verdiler 2 ay kulandım yattım hep en detaylı ultrasona girdiğimde kanama alanı kaybolmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?