Bana oluyor bazen oturmaktan bile oluyor alt tarafımda bir ağırlık hissi oluyor eşime tarif etmeye çalışıyordum anlamıyordu.Eğer oturmaktan olduysa hafif hareketler ettiğimde rahatlıyorum ayakta kalmaktan olduysa da dinlendiğimde geçiyor.Kızlar ben bugün 7000 adım atmışım. Vajinamda yine dolgunluk ve ağrı hissi var. Yürürken bacaklarımı tam bitiştiremiyorum.Daha önce de yaşadım bunu. Doktora gittim rahim ağzı uzunlugum iyi çıktı, bir sorun yok denildi. Ama çok tuhaf bir ağrı. Sizde de oluyor mu? Bir bende mi oluyor bu anlamadım
Ben de korktum biraz. Teşekkür ederim rahatladımAynı haftada bana ve grupta bir iki arkadaşa da olmuştubaya korkmuştuk ama normalmiş
Çok teşekkür ederim canım araştırırım.Canım ayva yaprağını demlemek göğsü yumuşatır balgamı acıtmadan attırır öksürüğü de keser ama hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum boğaz bademcik problemi çok yaşadığım için tecrübem çok çok etkili
Çokkkk sağol canım, benim için bebeklerime dua etmeniz kafiKivirbas95 canım bir türlü yazamadım ama dualarımda kalbimde sen ve miniklerinle. allahın izni ile sağsalim mutluluktan ağlayarak çıkacaksınız oradan ben inanıyorum senin miniklerin çok güçlü maşallah, annelerini hiç üzmicekler
Benim yürüyüş yapmama bile gerek yok gecen ayakkabımı giyerken sızlama girdi zorlama 10 dk ayakta durma hemen ağrı giriyor oglumda cok yürüyüş yapardım ne yorgunluk ne bi ağrı hissederdim. Doktora her gittiğimde soruyorum bir sıkıntı görmüyor kasılmalarımda gecti vajinadaki ağrılar bebekle alakalı degil ordaki sinirler kaslar doğuma hazırlanıyor hassaslaşıyor dediKızlar ben bugün 7000 adım atmışım. Vajinamda yine dolgunluk ve ağrı hissi var. Yürürken bacaklarımı tam bitiştiremiyorum.Daha önce de yaşadım bunu. Doktora gittim rahim ağzı uzunlugum iyi çıktı, bir sorun yok denildi. Ama çok tuhaf bir ağrı. Sizde de oluyor mu? Bir bende mi oluyor bu anlamadım
evet hele bugün nasıl acıktım ya.istahim bin beşyüz arttı.hatta bugün buğday ekmeğine başladım diyet olsun die.bakalim ne kadar dayancamAyy sizde sürekli acıkıyor musunuz? Sanki ağzım boş kalınca midem de boş kalmış gibi hissediyorum ama midem de dolu oluyor, ağzıma geliyor. Yine de birşeyler yiyesim geliyor..
Evet evet normal.rahim büyüdüğü için hep bunlar.Hepimizde oluyorsa normaldir. Çünkü ben doktora gittim normal dedi ilk ağrı olduğunda. Ama gerçekten dolgunluk hissi ve ağrı oluyor. Ağırlaşmak böyle bir şey galiba.
Önce kadın doğuma ordan perinatoloji ye alan açıyorlar ve gidiyorsunuz.direk sıra alamıyorsunuz devlete gidecekseniz ama özelde böyle bsy yok.Ayrıntılı ultrasonu devlette yaptıran arkadaşlar nasıl bir yol izlemeliyim,önce bir kadın doğuma randevu almalımıyım omu yönlendirecek yoksa direkt sıra alıp gidebilirmiyim. Randevu internetten mi alınıyor nasıl yapacagım
Günaydın. Bana tek doz yapacak sağlık ocağı. Onu da 28. Haftada yapacağız dediler.Günaydın kızlar
Tetanoz aşısının 2. Dozunu olanlar kimler ?
Ben 3 eylülde ilk dozu olmuştum . Bugün bir ay oldu aile hekimi bugün ikinci doz için gel dedi . Doktoruma sordum daha cevap vermedi .
Sizler ne zaman oldunuz aşıyı ?
Daha önce aşınız var mıydı ?Günaydın. Bana tek doz yapacak sağlık ocağı. Onu da 28. Haftada yapacağız dediler.
Günaydın İlk dozdan bir ay sonra ikinci doz yapıldı bana daGünaydın kızlar
Ben 3 eylülde ilk dozu olmuştum . Bugün bir ay oldu aile hekimi bugün ikinci doz için gel dedi . Doktoruma sordum daha cevap vermedi .
Merhaba benim doktorum da multivitamini kesti 91 kg ulaştım zaten kiloluydum..Demir ve d vit 3 damla verdi funde 9 damla.. siz ne yaptınız son olarakKızlar suan hangi takviyeleri kullanıyorsunuz benim doktorum 19+0 ım suan sadece demir ve d vit kullanmamı istedi ne bileyim multivitamin omega 3 kullanmamı istemiyor kilo alırsın diyor kendimi yeterli beslenemiyor gibi hissediyorum bazı arkadaslarımız gebeliğin basından beri multivitamin omega3 kullanıyor acaba doktor mu degiştirsem ki kafam karıstı iyice sizler suan ne kullanıyorsunuz ?
8 sene önce kızım doğduğunda olmuştum 3 dozu. Sonrası yok. Sana tek doz yeter dedilerDaha önce aşınız var mıydı ?
Benim doktorum tek doz korumaz en az iki doz gerekli dedi de
Kalbimizde dualarımızla onlarla onlar gerçekten savaşcılar :) isimleri neydi ben hatırlamıyorumÇokkkk sağol canım, benim için bebeklerime dua etmeniz kafiinşallah güzel haberlerle geleceğim
Canım bence bi doktora git bugün , bana normal gelmediKızlar günaydın,cumartesi günü arkadaşlarımla kahvaltıya gidecektik lavaboya gidince peşeteye çok az küçük damla şeklinde pembe kan gelmişti. Devamı gelmeyince önemsemedim. Tahriş felan oldu herhalde diye düşündüm. Bugün sabah 6’da tekrar lavaboya gittim bu sefer yine pembe renkli ama daha fazla kan geldi peçeteye. Bu niye olabilir acaba? Pazartesi detaylıya girdim bi sıkıntıda görülmedi.
Ben tam 1ay sonra oldum 2.dozu.Günaydın kızlar
Hastane yakın değil oğlumuda bırakcak kimse yok. Devamı gelirse gidicem artık. Bu zamana kadar böyle bişe yaşamadım şimdi niye oldu anlamadım. Birde bi sıkıntı görülmezmiydi pazartesiCanım bence bi doktora git bugün , bana normal gelmedi
Bence ertelemeyin kesinlikle gidin . Pazartesi den sonra oluşmuş bir durum da olabilir Allah korusunHastane yakın değil oğlumuda bırakcak kimse yok. Devamı gelirse gidicem artık. Bu zamana kadar böyle bişe yaşamadım şimdi niye oldu anlamadım. Birde bi sıkıntı görülmezmiydi pazartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?