Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Canım şeker yüklemesine aç karına mı gittin nasıl oldu biraz anlatır mısın
Günaydın canım , evet aç karnına gidiyorsun. İlk önce kan alıyorlar sonra sana bi sıvı veriyorlar. O sıvıyı içtikten 1 saat sonra ve 2 saat sonra tekrar kan alıyorlar bu arada başka birşey yiyip içmek yasak. Yani toplamda 3 kere kan alıp ölçüm yapıyorlar.

Ben 23+4 deyim 7 kilo aldım zayıf hamile kalmıştım hiç midem bulanmadı aşırı yediğim söylenemez ama kilo alıyorum istemsizce😂

Günaydın canım , evet aç karnına gidiyorsun. İlk önce kan alıyorlar sonra sana bi sıvı veriyorlar. O sıvıyı içtikten 1 saat sonra ve 2 saat sonra tekrar kan alıyorlar bu arada başka birşey yiyip içmek yasak. Yani toplamda 3 kere kan alıp ölçüm yapıyorlar.
Anladım canım teşekkür ederim ☺ haftaya cumada benim şeker yüklemem varda

Yüzde yüz bir sonuç alınmıyor sanırım gerdirme ameliyatı falanla belki ama azalıyor yinede vakumlu islem yaptırdım ben
Evet %100 olmasın ama silikleşsin görünümü azalsın en azından. Bende dün bir sayfada 1 seans lazer sonucunu paylaşan birini gördüm etki etmişti çok olmasada. Denenebilir dedim sonra

Kızlar balgam söktürücü ne yapabiliriz kullanabiliriz. İlaç vs dışında ne fayda eder. Çok doluyum çıkarmıyorum bı türlü nefes darlığı da cabası
Bol sıvı alın ılık şeyler için havayı da nemli tutarsanız ya da sıcak buhar solursanız daha rahat çıkarırsınız, geçmiş olsun 💐

X