BEnim 10 kiloyu geçti malesefBizim grupta kimse kilo almamış grubun tombişi benim galiba 23.haftada +10 kilo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BEnim 10 kiloyu geçti malesefBizim grupta kimse kilo almamış grubun tombişi benim galiba 23.haftada +10 kilo
Ayy ben bugün gidicektim.doktor öğleden sonra ordaymis açlıktan bayılırım diye gitmedimGünaydın canım , evet aç karnına gidiyorsun. İlk önce kan alıyorlar sonra sana bi sıvı veriyorlar. O sıvıyı içtikten 1 saat sonra ve 2 saat sonra tekrar kan alıyorlar bu arada başka birşey yiyip içmek yasak. Yani toplamda 3 kere kan alıp ölçüm yapıyorlar.
Güzel düşünelim hiçbir şey olmayacak inşallah bebeklerine kesede bişey yoksa serklaj değil de halka falan takarlar belki bi çaresi bulunur Allah büyükİnşallaaah bebekleri gördük ama serklaj altta duran bebeğe zarar verebilir dediler. Çok korkuyorum.
Ya benimki de daha güçlü vuruyor artık ama dışardan görünmüyor, yağlardan olsa gerekEvet biz de eşimle ilk defa dışarıdan farkettiyseniz karnım kıpırdadı maşallah üç gündür çok hareketli. Daha güçlü vuruyor sanki .
Çok kilo aldım ben yaaa 23+4 deyim 10 kilo aldımKızlar kaç killo aldımız kaçıncı haftadasınızzz
Ah bende senin gibiyim arkadaşım 10 kilo aldım ve her gün daha da artıyor sankiBizim grupta kimse kilo almamış grubun tombişi benim galiba 23.haftada +10 kilo
Ayyy öğleden sonraya bekleyemezsin çok zor. En erken saatte gitmen lazımAyy ben bugün gidicektim.doktor öğleden sonra ordaymis açlıktan bayılırım diye gitmedim
Dualarımız seninle arkadaşım Allah sağ Salim kavuşmayı nasip etsin yavrularınaKesenin birinde sızıntı varmış serklaj da olmuyor. Doğumu geciktirmeye çalışıyorlar
Bende 23. Hafta 10 kilo niye öyle ıldu yaBizim grupta kimse kilo almamış grubun tombişi benim galiba 23.haftada +10 kilo
Bnde aynı gündeyim şuan 7,5 aynı şeyi söylüyorum aşırı yemiyorum eskiden farklı olarak sadece vitamn takviyesi var ne ara aldım anlamadım diyorum doktoruma yemişsin ki almışsın diyor doğurana kadar en az 10 kilo daha alırsın dediBen 23+4 deyim 7 kilo aldım zayıf hamile kalmıştım hiç midem bulanmadı aşırı yediğim söylenemez ama kilo alıyorum istemsizce
Ben Neşe hanımı denicem bi sonraki kontrolde memnun kalmazsam değiştiririmBen de gittigimde söyledi gidecegini maalesef bize Sedat Umur’u önerdi. Bir dahaki ay ona gidecegiz bakalım
Nasıl bir tedavi uyguluyorlar canım ?Kesenin birinde sızıntı varmış serklaj da olmuyor. Doğumu geciktirmeye çalışıyorlar
Siz bebek doğduktan hemen sonra henüz çatlaklar kırmızı iken mi gittiniz lazere?Keşke ama hiç umudum yok, doğum çatlakları hem derin hem büyük oluyor. Lazerle tedavide güvenim o kadar sarsıldı ki. Bazı aradığım yerler hiç iyi konuşmadı, bazıları hemen gelin tedavi edelim dedi. Bir sürü yöntem deneyecekler . Bebek olunca insanın yüzüne krem sürmeye vakti olmuyor ki
Rabbim yardımcın olsunKesenin birinde sızıntı varmış serklaj da olmuyor. Doğumu geciktirmeye çalışıyorlar
Ben de bugün tok karnına 80 çıktım. Yemiyorum ama. Kilo almami engelleyemiyorum. Karnımı görmeyen hamile olduğumu düşünmez. Ama sonuç kocaman karnım ve çatlaklarım var. Neredeyse tüm kilomu karnımdan birazını da popomdan aldım.Ben 23+4 deyim 7 kilo aldım zayıf hamile kalmıştım hiç midem bulanmadı aşırı yediğim söylenemez ama kilo alıyorum istemsizce
Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle umarım hersey yoluna girecektirKesenin birinde sızıntı varmış serklaj da olmuyor. Doğumu geciktirmeye çalışıyorlar
Canım çok geçmiş olsun. Benim yakın tanidigimda açıklık olmuştu sancısı başlamıştı ve bebeğin kesesi rahim ağzına düşmüştü. Yoğun kanaması da vardi. Yani doğum başlamıştı Dr. Önce sanciyi durdurdu. Kanama durduktan sonra keseyi tekrar yukarıya itti ama bu işlem çok riskli demişti öncesinde kesenin patlama riski çok fazla diye . Başarılı bir şekilde keseyi itti ve serklajla rahim ağzını dikti. 32 haftaya kadar dayandı ve sağlıklı bir doğum gerçekleşti sonra. Sakın üzülme inşallah seninde güzel sonuçlarKesenin birinde sızıntı varmış serklaj da olmuyor. Doğumu geciktirmeye çalışıyorlar
Rabbim şifa versin, evlatlarınıza sağ salim kavuşmayı nasip etsinKesenin birinde sızıntı varmış serklaj da olmuyor. Doğumu geciktirmeye çalışıyorlar
Okurken kalbim sıkıştı… 21. Haftada detaylıya gittiğimde 4 cm açılmam varmış. Üni hastanesindeydim zaten tesadüf. Bebeklerden biri baya dışarda görünüyor dedi dr. Acil yatırdılar. Serklaj yapıldı. Çok riskli keseyi patlatabiliriz her şeye hazırlıklı olun dedi dr. Operasyon iyi geçti taburcu da oldum. Ama sürekli yüreğimiz ağzımızda sürekli yatıyorum. O süreçte de neler yaşadık Allah bilir. Allah yardımcınız olsun.Kızlar sabah tuvalette elime birşey geldi. Bebeklerin birinin kesesiymiş. Açılmam var. Şu an araştırma hastanesine gidiyorum dua edin bize dua
Ben de bir doktordan duydum ve şok oldum, üstelik o doktor kullanmam için vermişti kanamam olduğundan o iğneyi.Kizlar serklajdan sonra bana Dr. Proluton iğne haftalık vermişti. Bugün eczaneye gittim Eczanelerde bu iğne kaldırılmış piyasadan. Bugün doktor kontrolüm vardı. Doktora sordum araştırma sonucunda bu iğnenin bebeklerde tümör yapma olasılığını artırdığı için yeni kaldırıldı dedi. Duyunca şok oldum. Neredeyse üç kullandim iğneyi.