- 29 Nisan 2021
- 4.628
- 7.005
İyi bari çok şükür, inşallah tahlilde temiz çıkarGeldim canım aktif su gelişi yok dediler idrar tahlili verdim şimdi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi bari çok şükür, inşallah tahlilde temiz çıkarGeldim canım aktif su gelişi yok dediler idrar tahlili verdim şimdi bekliyorum
Hafif bi enfeksiyon varmış ama ağrımın kaynağını bulamadılar daha yarın bakacaklarmışİyi bari çok şükür, inşallah tahlilde temiz çıkar
Yolda mıydınız? Belki ondan olmuşturHafif bi enfeksiyon varmış ama ağrımın kaynağını bulamadılar daha yarın bakacaklarmış
Şükür enfeksiyon da az çıkmış magnezyum kullanıyor musun ?Hafif bi enfeksiyon varmış ama ağrımın kaynağını bulamadılar daha yarın bakacaklarmış
Bnde yarın bı tavuk suyu sarımsaklı çorba yapayım. Balgam atıyorum zorlanıyorum. Bir an önce atlatalim inşallahGecmis olsun canim ben tavuk suyu karabiberli ,limonlu ilik su , c vitamini ile kendimi daha iyi hissediyorum tamamen atlamis degilim ama iyi ilerliyorum gibi
Kullanıyorum canımŞükür enfeksiyon da az çıkmış magnezyum kullanıyor musun ?
Evet biz de eşimle ilk defa dışarıdan farkettiyseniz karnım kıpırdadı maşallah üç gündür çok hareketli. Daha güçlü vuruyor sanki .Kızlar bebek hareket ettiğinde dışardan bile belli oluyo artık bugün ilk defa fark ettim ve çok hareketliydi bebeğim bugün çok güzel bir şey
Keşke ama hiç umudum yok, doğum çatlakları hem derin hem büyük oluyor. Lazerle tedavide güvenim o kadar sarsıldı ki. Bazı aradığım yerler hiç iyi konuşmadı, bazıları hemen gelin tedavi edelim dedi. Bir sürü yöntem deneyecekler . Bebek olunca insanın yüzüne krem sürmeye vakti olmuyor kiÇok teşekkür ederim, inşallah etkisini görür, bizimle de paylaşırsınız
Cevap gönderdim güzelimH harbibebek merhabalar size özelden serviks uzunluğu ile ilgili bir mesaj attım. Bakabilir misiniz
Merhabalar bu medikal intim köpüğünün adını paylaşabilir misiniz acaba mantardan kurtulamıyorum ben bir türlüBende de oluyor sarı leke bırakan akıntı, özellikle sabah saatlerinde. Birde o akıntı olunca hafif sızı gibi ağrı oluyor vajinada. Doktor tahlil yaptı. Crp düşüktü, idrar da az bakteri var dedi, toz şase ilaç vermişti kullandım geçmedi. Zaten idrar yolu enfeksiyonu olduğunu düşünmüyorum. Vajinal bir enfeksiyon olabilir mi rahimde vs dedim öyle olsa kanda enfeksiyon yüksek çıkar dedi. Birde kaşıntım olmamasına rağmen gebeliğe bağlı mantar başlangıcı olabilir dedi bol su ve elma sirkeli su ile taharet al dedi birde medikal intim köpüğü önerdi bir tane, üstünde enfeksiyon mantar karşıtı yazıyor hamileler için onu da bir kaç eczaneye sorduk yoktu. İstetince geliyormuş henüz almadım.
Normal canım merak etmeKizlar ben 22+2 deyim. Bebegin hareketlerini cok net hissetmiyorum. Sadece arada kalp carpintisi gibi ufak bisey oluyo geciyo. Normal mi bu durum?
Burak hoca nasıl ilgisi alakası göründüğü gibi miKızlar bizde şimdi kontrolden çıktık herşey yolunda azcık fazla kilo almış tontiş 630 gr boyu 30 cm olmuş miniğim Bir de bizim doktorumuz haftyaya istanbula geçiyormuş başka doktor önerdi ,burda Burak Hazine ye gitcek arkadaş vardı malesef haftaya Liv Hospital e geçiyor
21+5 haftam 2 kilo almsiimKızlar kaç killo aldımız kaçıncı haftadasınızzz
21+5 ama -4 kilodayım. Stresten bir şey yiyemiyorum ki.Kızlar kaç killo aldımız kaçıncı haftadasınızzz
Ne stresi canım21+5 ama -4 kilodayım. Stresten bir şey yiyemiyorum ki.
Bahsettiginiz gibi bir ağrı özellikle ayaktayken hissediyordum ultrasonda kasılma gördü doktor sabah aksam magnezyum iciyorum üç dört gündür azaldıAlt karnımda ve vajinamda baskı gibi ağrı sancı giriyor birden. Pik bi ağrıdan sonra hafifleyip geçiyor.