Benimde akıntım başından beri öyle, iç çamaşırında beyaz leke bırakıyorBen de özelden size yazmaya çalıştım ama kapalıydı yazamadım .
Rengi yok ama sonradan çamaşırda beyaz leke bırakıyor.
Benim içimi rahatlatan kısım 11. Haftadan beri hep var bende . Ama 3 gündür arttı baya
Bebeğin hareketleri nasıl sizde ?
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Son ikidir tuvalette sümüksü sarı kahverengi bi akıntım var. İnşallah yolumuz biterse hemen soracağımBende de oluyor sarı leke bırakan akıntı, özellikle sabah saatlerinde. Birde o akıntı olunca hafif sızı gibi ağrı oluyor vajinada. Doktor tahlil yaptı. Crp düşüktü, idrar da az bakteri var dedi, toz şase ilaç vermişti kullandım geçmedi. Zaten idrar yolu enfeksiyonu olduğunu düşünmüyorum. Vajinal bir enfeksiyon olabilir mi rahimde vs dedim öyle olsa kanda enfeksiyon yüksek çıkar dedi. Birde kaşıntım olmamasına rağmen gebeliğe bağlı mantar başlangıcı olabilir dedi bol su ve elma sirkeli su ile taharet al dedi birde medikal intim köpüğü önerdi bir tane, üstünde enfeksiyon mantar karşıtı yazıyor hamileler için onu da bir kaç eczaneye sorduk yoktu. İstetince geliyormuş henüz almadım.
2 saate evimize varacağız inşallah hemen doktoruma gideceğim3 kere değişmişsiniz bence gidin
Merhaba bizimki kız bebek bir tanesinde genişleme vardı tekrar gittiniz mi kontroleCanım bize böbrek genişlemesi var takip edeceğiz dediler eğer belli bir ölçünün üzerine çıkarsa doğum sonrası operasyon gerekebilirmiş.Erkek bebeklerde sık göründüğünü söyledi ama farklı bir şey demedi
Ne yaptın arkadaşım gittim mi doktora ?2 saate evimize varacağız inşallah hemen doktoruma gideceğim
Geldim canım aktif su gelişi yok dediler idrar tahlili verdim şimdi bekliyorumNe yaptın arkadaşım gittim mi doktora ?
Nasıl kontrol ettiler su gelişi olup olmadığını?Geldim canım aktif su gelişi yok dediler idrar tahlili verdim şimdi bekliyorum
Elle muayene yaptılar. Kupkurusun şu an dedi. Suyun geliyor olsaydı eğer durmazdı sürekli gelirdi dedi. Akıntın çoktur, birikip birden geliyordur dediNasıl kontrol ettiler su gelişi olup olmadığını?
Benimki vajinal bakmıştı ama kesin bu cümleyi kuramadı ? Bebeğin suyuna benzemiyor ama için rahat etmezse o testi al yapayım dedi o yüzden soruyorum
Bir de bence eğer yapıyorlarsa sadece idrar tahlili değil idrar kültürü de ver canım
Şükürler olsun canımElle muayene yaptılar. Kupkurusun şu an dedi. Suyun geliyor olsaydı eğer durmazdı sürekli gelirdi dedi. Akıntın çoktur, birikip birden geliyordur dedi
Sanırım öyle. Ama yarın sabah kadın doğuma tekrar geleceğim. Kasıklarımda ve rahmimde kasılma hissediyorum çünküŞükürler olsun canımiçin rahat olsun o zaman artık .
Bende idrar yolu enfeksiyonu var dediler . Sürekli su içiyorum sürekli çamaşırımı değiştirip dikkat etmeye çalışıyorum.
Sende de enfeksiyon olmuş olabilir .
Sende de sancılanma var mıydı ?Şükürler olsun canımiçin rahat olsun o zaman artık .
Bende idrar yolu enfeksiyonu var dediler . Sürekli su içiyorum sürekli çamaşırımı değiştirip dikkat etmeye çalışıyorum.
Sende de enfeksiyon olmuş olabilir .
İlk idrar yolu enfeksiyonu dediklerinde 16. Haftadaydım o zaman kasıklarımda ağrı vardı baya hemde .Sende de sancılanma var mıydı ?
Bakalım ne diyecekler bekliyoruz doktoruİlk idrar yolu enfeksiyonu dediklerinde 16. Haftadaydım o zaman kasıklarımda ağrı vardı baya hemde .
Sonra doktora gittim kasılman var magnezyuma başlatıcam seni dedi . O zamandan beri kullanıyorum.
Nasıl bir şey hissediyorsunuz? Benim da alt karnımda sertlik oluyor. Kasık bölgesine vuran hafif ağrı da oluyor.Sanırım öyle. Ama yarın sabah kadın doğuma tekrar geleceğim. Kasıklarımda ve rahmimde kasılma hissediyorum çünkü
Alt karnımda ve vajinamda baskı gibi ağrı sancı giriyor birden. Pik bi ağrıdan sonra hafifleyip geçiyor.Nasıl bir şey hissediyorsunuz? Benim da alt karnımda sertlik oluyor. Kasık bölgesine vuran hafif ağrı da oluyor.
İnşallah hiçbir problem çıkmaz. Çok geçmiş olsun.Alt karnımda ve vajinamda baskı gibi ağrı sancı giriyor birden. Pik bi ağrıdan sonra hafifleyip geçiyor.
Teşekkür ederim inşallah bebeklerim iyi olsun ben sancıyı çekerimİnşallah hiçbir problem çıkmaz. Çok geçmiş olsun.
İnşallah bir sıkıntı yoktur canım gönlün rahat olsun bize de haber ver mutlakaBakalım ne diyecekler bekliyoruz doktoru
Enfeksiyon var ama çok hafif her gebe de olacak kadar dedi. Yarın muayene için tekrar çağırdılar sabahtanİnşallah bir sıkıntı yoktur canım gönlün rahat olsun bize de haber ver mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?