- 6 Mayıs 2024
- 2.747
- 2.868
- 29
Merak etme geçecekBende de öyle oluyor, bir garip hissediyorum kendimi
Göğüs ucum biraz koyulaştı ve o koyu halkalarda büyüdü ya, sonradan geçer inşaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merak etme geçecekBende de öyle oluyor, bir garip hissediyorum kendimi
Göğüs ucum biraz koyulaştı ve o koyu halkalarda büyüdü ya, sonradan geçer inşaAllah
Hafif çizgi gözüküyor gibi ama bu testten değil de erken gebelik testi yapsanız belki daha iyi olur kaset testler her zaman 7 gün de net sonuç vermeyebiliyor erken gebelik testleri daha iyiHMerhaba kızlar adetimin üzerinden 7 gün geçti adet olmadım şimdi test yaptım bu şekilde çıktı sizce bir şey olabilir mi yardımcı olur musunuz ?Eki Görüntüle 3481408 Eki Görüntüle 3481409 Eki Görüntüle 3481410
Yani 2 gebeliğimide böyle öğrendim ben. Silik çizgi sonrası beta hcg baktırdım hep pozitifti. Hayırlısı olsun canım istersen bide erken gebelik testi al bakHMerhaba kızlar adetimin üzerinden 7 gün geçti adet olmadım şimdi test yaptım bu şekilde çıktı sizce bir şey olabilir mi yardımcı olur musunuz ?Eki Görüntüle 3481408 Eki Görüntüle 3481409 Eki Görüntüle 3481410
Duru granul sabun kokusuz gibi varsa da çok hafif, green clean kullanıyordum başlarda sonradan sabuna geçtimBugün e-bebek'e gittim. Siveno kokladım ama kokusuz değildi aksine keskin bir kokusu vardı. Hiç sevmedim kokusunu. Siveno yerine Baby Me'ninki kokusuz gibiydi daha çok sevdim onu. Önereceğiniz bebek deterjanı var mı? Granül bebek sabun tozu alıp çift durulama yapmayı düşündüm ama emin olamadım. Artık anne bebek çantasını yavaştan hazırlamak gerek gibi.
Maşallah ne güzel gülmüş sizinki benim oğluş o kadar suratsız o kadar mutsuz görünüyordu moralim bozuldu onu görünce Dr a dedim ki annesi çok yorgun ondan olabilir mi ( iş çıkışı gitmiştim) bi dahakine yorgun gelme dedi annesiKızlarrrrr, Bizim de bugün doktor kontrolü vardı. Çok şükür bir sıkıntı yok dedi ama ne kadar hareketli bir bebek dedi doktor çok uğraştı yüzünü göstermek için, en sonunda gördük Minnoşumu, bak bak gülüyor dedi doktor gerçekten gülüyordu kızlar ağzını açtı güler şekilde arkasını döndü inanamıyorum ya bunu yaşadığıma anne karnında Gülen minnoşum . Pazartesi şeker yüklemesi ve bir kaç tahlil istedi aç gitmem lazım bakalım, bizde durumlar böyle
Bebek emdikçe geçiyor cnm merak etme.Bende de öyle oluyor, bir garip hissediyorum kendimi
Var gibi sanki silk çizgi.hayirlisi olsun hakkınızda.HMerhaba kızlar adetimin üzerinden 7 gün geçti adet olmadım şimdi test yaptım bu şekilde çıktı sizce bir şey olabilir mi yardımcı olur musunuz ?Eki Görüntüle 3481408 Eki Görüntüle 3481409 Eki Görüntüle 3481410
Yaaa nasıl güzel bir duygu maşallah miniğe mutlu etmiş annesiniKızlarrrrr, Bizim de bugün doktor kontrolü vardı. Çok şükür bir sıkıntı yok dedi ama ne kadar hareketli bir bebek dedi doktor çok uğraştı yüzünü göstermek için, en sonunda gördük Minnoşumu, bak bak gülüyor dedi doktor gerçekten gülüyordu kızlar ağzını açtı güler şekilde arkasını döndü inanamıyorum ya bunu yaşadığıma anne karnında Gülen minnoşum . Pazartesi şeker yüklemesi ve bir kaç tahlil istedi aç gitmem lazım bakalım, bizde durumlar böyle
Geçmiş olsun evet çok dikkat etmek lazım. Eşimde bende maske kullanımına geri döndük. Baya salgın var herkes hastaKızlar kendinize Cok çok dikkat edin gerçekten bir salgın var ve bizim bağışıklık düşük olduğu için bize çok etksii oluyor. Aynı sınıfı kullandığımız sabahçı hocam hastaymış öğlen de biz girince bana da bulaştı haliyle. Bir haftadır nefes darlığı göğüs kafesi sıkışması yaşıyorum başta geçiyor gibi oluyor sonra tekrar. Dr gittim verecek ilacım yok maalesef hamilesin dedi parol iç sadece dedi. Zaten verse de icemem sanriim bebekte ne gibi etkiler olur bilmiyorum. Bebisimi de daha az hissediyorum sanki psikolojik mıdır nedir
((Göğüs kafesi ağrısı böyle boğazında bı şey kalır bı iki sn yavaşça aşağı iner bı ağrı sıkışıklık olur ya tam tarifi böyle anlatabiliyorum. Bu ne bilen yaşayan var mı. İki göğüs ortam sanki biri oturuyor. Eşim annem usutmussun diyor olabilir soğuk su içiyorum başka türlü su içemiyorum midem bulanıyordu. ))
Geçmiş olsun cnm.maalesef okul mikrop yuvası gibi.simdi bı de temizlik sıkıntısı var.iskur üzerinden gelenlere az maaş verileceği için istifa eden edene.bol limon kullan tansiyon düşüklüğü yoksa.bizde de grip baslangici var maalesef.bende dünden beri çok nadir hissetmeye başladım.normalde sabahtan tekmelerdi.Kızlar kendinize Cok çok dikkat edin gerçekten bir salgın var ve bizim bağışıklık düşük olduğu için bize çok etksii oluyor. Aynı sınıfı kullandığımız sabahçı hocam hastaymış öğlen de biz girince bana da bulaştı haliyle. Bir haftadır nefes darlığı göğüs kafesi sıkışması yaşıyorum başta geçiyor gibi oluyor sonra tekrar. Dr gittim verecek ilacım yok maalesef hamilesin dedi parol iç sadece dedi. Zaten verse de icemem sanriim bebekte ne gibi etkiler olur bilmiyorum. Bebisimi de daha az hissediyorum sanki psikolojik mıdır nedir
((Göğüs kafesi ağrısı böyle boğazında bı şey kalır bı iki sn yavaşça aşağı iner bı ağrı sıkışıklık olur ya tam tarifi böyle anlatabiliyorum. Bu ne bilen yaşayan var mı. İki göğüs ortam sanki biri oturuyor. Eşim annem usutmussun diyor olabilir soğuk su içiyorum başka türlü su içemiyorum midem bulanıyordu. ))
Doktor da bizi uyardı, toplu alanlarda maske takın diye, sanırım ciddi bir salgın varGeçmiş olsun evet çok dikkat etmek lazım. Eşimde bende maske kullanımına geri döndük. Baya salgın var herkes hasta
Bence en kesini doktora git canımKızlar sabah uyandığımda bi anda bi ıslaklık hissettim. Lavaboya girdiğimde pet şişe su kapağı büyüklüğünde bi ıslaklık vardı iç çamaşırımda. Nasıl anlayacağım akıntı mı amniyon sıvı mı olduğunu ?
Ben de bir ara şüphelenmiştim canım . Doktora söyledim bebeğin suyuna baktı iyi suyu dedi vajinal muayene yaptı yine de . Ama net bir şekilde asla bebeğin suyu değil diyemedi . Bana için rahat etmiyorsa bir test ismi verdi onu al gel yapayım burada dedi amnisure testiymiş ( özel hastane ama yine de onlarda yokmuş test ) . Ben sonra onun akıntı olduğunu düşünüp almadım .Kızlar sabah uyandığımda bi anda bi ıslaklık hissettim. Lavaboya girdiğimde pet şişe su kapağı büyüklüğünde bi ıslaklık vardı iç çamaşırımda. Nasıl anlayacağım akıntı mı amniyon sıvı mı olduğunu ?
Gözün aydın arkadaşım her şey yolundaymış inşallah şeker yüklemesinin sonucu da iyi gelirKızlar biz kontrolden çıktık. Çok şükür her şey yolunda. Ama yüzünü göremedik gene minik kuşumun. Hem eliyle hem ayaklarıyla yüzünü kapatmış , top gibi olmuş yatıyordu içerde yavrum şimdi şeker yüklemesi için ilk kanı verdim sıvıyı içtim onun zamanını bekliyorum
Bende haftaya gidicem şeker yuklemesine 24 .haftada gidiliyor dimi canimKızlar biz kontrolden çıktık. Çok şükür her şey yolunda. Ama yüzünü göremedik gene minik kuşumun. Hem eliyle hem ayaklarıyla yüzünü kapatmış , top gibi olmuş yatıyordu içerde yavrum şimdi şeker yüklemesi için ilk kanı verdim sıvıyı içtim onun zamanını bekliyorum
Evet galiba. 23+2 yim ben. Sağlık ocağı geçen hafta çağırmıştı ben kendi doktorumda yaptırmak istediğim için bugünü bekledimBende haftaya gidicem şeker yuklemesine 24 .haftada gidiliyor dimi canim
Ay bizim burdaki sağlık ocağı yapmiyormus hastane gidicem.bende mecbur kaç kere kan veriliyorEvet galiba. 23+2 yim ben. Sağlık ocağı geçen hafta çağırmıştı ben kendi doktorumda yaptırmak istediğim için bugünü bekledim