- 27 Kasım 2018
- 3.295
- 3.453
Amin inşallah cnm kardeşlerim şimdi karnındayken rahatsin ,yarın olduğunda işin var diyorlar.3 buçuk yaş oğlum var maşallah sinirlerim tavan.ayy evet az kaldı gerçekteninşallah sağlıcakla zamanında gelsin miniklerimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah cnm kardeşlerim şimdi karnındayken rahatsin ,yarın olduğunda işin var diyorlar.3 buçuk yaş oğlum var maşallah sinirlerim tavan.ayy evet az kaldı gerçekteninşallah sağlıcakla zamanında gelsin miniklerimiz
Süper, doktorla iletişimde olmanız iyi. Dediği gibi takip edersiniz. Ama korkmayın hemen. Benim 15. haftadan beri öyle.Ağrı, kanama yok. Doktoruma yazdım, takip et dedi. Yine gelirse muayeneye gel dedi. Teşekkür ederim cevabınız için
Ay hatırlamıyorum inan ki.Papatyaaaamm haberin yok muydu sanki yazıştık yaaa tüp bebek gruplarının kıdemlisi beeen, anne grubuna terfi oldum
Yasini tesadüf gördüm..bu sözler gix bitmiyor takmayınAmin inşallah cnm kardeşlerim şimdi karnındayken rahatsin ,yarın olduğunda işin var diyorlar.3 buçuk yaş oğlum var maşallah sinirlerim tavan.
Teşekkür ederim, benim de hep akıntı var. Öyle sadece ıslaklık görünce korktum. 20. haftadayım ben de. Normalde Şubat grubunda olmam lazım ama 36. hafta gibi zorunlu sezeryan olacağım.Süper, doktorla iletişimde olmanız iyi. Dediği gibi takip edersiniz. Ama korkmayın hemen. Benim 15. haftadan beri öyle.
Yok bana amniyon sıvısı teşhisi kondu direkt. Benim de şubat grubu ama 30. haftaya gelirsem kendimi çok şanslı hissedeceğim. 21+2 oldukTeşekkür ederim, benim de hep akıntı var. Öyle sadece ıslaklık görünce korktum. 20. haftadayım ben de. Normalde Şubat grubunda olmam lazım ama 36. hafta gibi zorunlu sezeryan olacağım.
Teşekkür ederim Ya evet 11 haftalık günde 5 tane progestan fitil kullanıyorum 3 günde birde promester iğne yapıyorum inşallah geçer sağlıkka devam ederSanirim 11 haftalık demek istediniz.progestan fitil faln yada hap olarak vermedi mi dr.grupta çoğumuzun oldu ,ki bnm bardaktan boşalırcasina oldu 7 8 haftalıkken.fitil ve 3 günde bı iğne kullandım cok şükür geçti.
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah Siz de nasıl oldu, nasıl fark ettiniz?Yok bana amniyon sıvısı teşhisi kondu direkt. Benim de şubat grubu ama 30. haftaya gelirsem kendimi çok şanslı hissedeceğim. 21+2 olduk
Çamaşırımda renksiz kokusuz kıvamsız ıslaklık fark etmiştim. Şüphelendim ama değildir dedim. Sonra hapşurunca da aktığını gördüm. Amniyon sıvısı hapşuruk öksürük gibi karın içi basıncın olduğu zamanlarda da akar. Bu yüzden acile gittim. Test yapıldı pozitif çıktıSağlıkla kucağımıza alırız inşallah Siz de nasıl oldu, nasıl fark ettiniz?
Sorunsuz geçer süreciniz inşallah Ben de içim rahat etsin diye gideceğim.Çamaşırımda renksiz kokusuz kıvamsız ıslaklık fark etmiştim. Şüphelendim ama değildir dedim. Sonra hapşurunca da aktığını gördüm. Amniyon sıvısı hapşuruk öksürük gibi karın içi basıncın olduğu zamanlarda da akar. Bu yüzden acile gittim. Test yapıldı pozitif çıktA
Ya bende hapşurunca geliyor ama idrar olarak düşünüyorum ben çünkü doktoruma da hiç söylemedim idrar olduğunu düşündüğüm için çünkü her kontrolümde herşey yolunda diyor suyu azalsa görürdü diye düşünüyorum da siz böyle yazınca yine evhamlandım bi.Çamaşırımda renksiz kokusuz kıvamsız ıslaklık fark etmiştim. Şüphelendim ama değildir dedim. Sonra hapşurunca da aktığını gördüm. Amniyon sıvısı hapşuruk öksürük gibi karın içi basıncın olduğu zamanlarda da akar. Bu yüzden acile gittim. Test yapıldı pozitif çıktı
Eczanelerde satılıyor , kendi internet sitesinden de alabilirsin.Kızlar mustela ürünleri hangi mağazada bulabilirim internet dışında ?
Neden zorunlu sezeryan olacaksın ?Teşekkür ederim, benim de hep akıntı var. Öyle sadece ıslaklık görünce korktum. 20. haftadayım ben de. Normalde Şubat grubunda olmam lazım ama 36. hafta gibi zorunlu sezeryan olacağım.
Hiç evhamlanma , bir şey olsa doktorun söylerdiYa bende hapşurunca geliyor ama idrar olarak düşünüyorum ben çünkü doktoruma da hiç söylemedim idrar olduğunu düşündüğüm için çünkü her kontrolümde herşey yolunda diyor suyu azalsa görürdü diye düşünüyorum da siz böyle yazınca yine evhamlandım bi.
Yok korkmayın hemen. İdrar da olabiliyor. Suyunuzda azalma yoksa muhtemelen idrar ya da normal akıntıdır. Serklaj var mı?Ya bende hapşurunca geliyor ama idrar olarak düşünüyorum ben çünkü doktoruma da hiç söylemedim idrar olduğunu düşündüğüm için çünkü her kontrolümde herşey yolunda diyor suyu azalsa görürdü diye düşünüyorum da siz böyle yazınca yine evhamlandım bi.
Plesantam rahmimi kapatıyor, yukarı çıkmadı hâlâ. Öncesinde de 30 haftalıkken kaybım var. O zamanlara gelirsek inşallah beklemeyi düşünmüyor doktorum.Neden zorunlu sezeryan olacaksın ?
Anladım , sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğiniziPlesantam rahmimi kapatıyor, yukarı çıkmadı hâlâ. Öncesinde de 30 haftalıkken kaybım var. O zamanlara gelirsek inşallah beklemeyi düşünmüyor doktorum.
Canım ulaştı mı sana nasıllar ?Kızlar , dolaptan çorap aldım. Hm ihraç fazlası ürünleri satıyor sayfa. Kendi aldıklarımın da resmini ekliyorum. 400 lira verdim hepsine.
Dolap - İkinci El Alışveriş
Milyonların favori uygulaması Dolap’la tanışmaya hazır mısın? Dolap ile artık Kadın, Bebek&Çocuk, Ev&Yaşam, Erkek ve Elektronik kategorilerinde yeni bir dönem başlıyor. Seçkin markaların yeni ve etiketli, ikinci el, sıfır ve sahibinden ürünlerini almak da satmak da Trendyol güvencesi ile...link.dolap.com
Yok daha yeni aldım ama bi arkadaşım söyledi sayfayı çok kaliteli gelenler dediCanım ulaştı mı sana nasıllar ?
Bende hep bunu düşünüyorum iki çocukla nasıl olcak benimde oğlum 2021 Nisan doğumlu. Bana çok düşkün çok zorlancakmışım gibi geliyorAmin inşallah cnm kardeşlerim şimdi karnındayken rahatsin ,yarın olduğunda işin var diyorlar.3 buçuk yaş oğlum var maşallah sinirlerim tavan.
Bende bakim o zamanYok daha yeni aldım ama bi arkadaşım söyledi sayfayı çok kaliteli gelenler dedi