Ben uni baby aldım ama daha kullanmadım tabi. Yorumları güzel geneldeBugün e-bebek'e gittim. Siveno kokladım ama kokusuz değildi aksine keskin bir kokusu vardı. Hiç sevmedim kokusunu. Siveno yerine Baby Me'ninki kokusuz gibiydi daha çok sevdim onu. Önereceğiniz bebek deterjanı var mı? Granül bebek sabun tozu alıp çift durulama yapmayı düşündüm ama emin olamadım. Artık anne bebek çantasını yavaştan hazırlamak gerek gibi.
Hayır yok canımYok korkmayın hemen. İdrar da olabiliyor. Suyunuzda azalma yoksa muhtemelen idrar ya da normal akıntıdır. Serklaj var mı?
Sıkıntı yok o zaman. Hamilelikte akıntı miktarı ve türü değişir.Hayır yok canım
Çoğu eczanede varKızlar mustela ürünleri hangi mağazada bulabilirim internet dışında ?
Ben chiccoyu çok beğenmiştim. Ama kokulu o da. Kokusu harika. Kokusuz bildiğim yok açıkçasıBugün e-bebek'e gittim. Siveno kokladım ama kokusuz değildi aksine keskin bir kokusu vardı. Hiç sevmedim kokusunu. Siveno yerine Baby Me'ninki kokusuz gibiydi daha çok sevdim onu. Önereceğiniz bebek deterjanı var mı? Granül bebek sabun tozu alıp çift durulama yapmayı düşündüm ama emin olamadım. Artık anne bebek çantasını yavaştan hazırlamak gerek gibi.
Kokusu olabilir parfümlü olmadığı sürece. Ben bir de ona bakarım bakabilirsem. Teşekkür ederim.Ben chiccoyu çok beğenmiştim. Ama kokulu o da. Kokusu harika. Kokusuz bildiğim yok açıkçası
Aynen bnm de Mart 2021 doğumlu.allahim kolaylık versin inşallah hepimize de.Bende hep bunu düşünüyorum iki çocukla nasıl olcakbenimde oğlum 2021 Nisan doğumlu. Bana çok düşkün çok zorlancakmışım gibi geliyor
Benim öğrencim de tat koku almıyormuş rapor almışlar okullar daha bi tehlikeli dikkat etmek lazım covid var ishal kusma salgını varNeyse çok şükür sorunsuz dünyaya gelmiş oğlunuz , geçmiş olsun
Şimdi de covid salgını varmış aman dikkat edin kızlar. Gerçi bu yeni covid grip gibi atlatılıyormuş öyle tat koku kaybı olmuyormuş ama hasta olmayalım hiç birimizeşimde ben de asansöre binerken , küçük yerlerde falan maske takıyoruz. Hatta eşim bana her yerde taktırmak istiyor ama nefesim daralıyor takamıyorum öyle
Ben de bebek emziriyordum ama bebiş hep uykusuydu korkuyordum doydu mu vs diyeKızlar gece benim göğsümden süt gelmiş. Sabah uyandığımda meme ucumun olduğu yer giyindiğim kıyafette yuvarlak kurumuş. Sanırım rüyalarımdan kaynaklı süt gelmesi beyinle ilişkili gece rüyamda doğum yaptığımı beneğimi kundakladığımı gördüm.
Bende akıntı gibi değil ama hafif hafif beyaz geliyor kuruyorCanım bazı kadınlarda süt gelme olabiliyormuş 16 haftadan sonra, rüyayla ilgili olmayabilir. İkizlere hamile bi arkadaşım var ondan 18. Haftada gelmişti
Çok tatlı çoraplar var bende sipariş verdim sayenizde gördüm sağolun , 20 tane sipariş verdim 327 lira verdim çok iyi fiyat inşallah güzel gelirKızlar , dolaptan çorap aldım. Hm ihraç fazlası ürünleri satıyor sayfa. Kendi aldıklarımın da resmini ekliyorum. 400 lira verdim hepsine.
Dolap - İkinci El Alışveriş
Milyonların favori uygulaması Dolap’la tanışmaya hazır mısın? Dolap ile artık Kadın, Bebek&Çocuk, Ev&Yaşam, Erkek ve Elektronik kategorilerinde yeni bir dönem başlıyor. Seçkin markaların yeni ve etiketli, ikinci el, sıfır ve sahibinden ürünlerini almak da satmak da Trendyol güvencesi ile...link.dolap.com
Ben de geçen indirimden 4 tane 1.5 ltlik aldım yorumları iyiydi kısa sürede ulaştıBen uni baby aldım ama daha kullanmadım tabi. Yorumları güzel genelde
Bende de gnelde öyle oluyor.Bende akıntı gibi değil ama hafif hafif beyaz geliyor kuruyor
Güzel saglikli günlerde giysin inşallah cnmBebeqon Isme Özel 11'li Organik Hastane Çıkışı
https://app.hb.biz/xbVfBkSnJzM4 arkadaşlar ben bunu aldım beğendim de Eki Görüntüle 3481398
Bende de öyle oluyor, bir garip hissediyorum kendimiBende akıntı gibi değil ama hafif hafif beyaz geliyor kuruyor
Ben ayrıca bir bebek deterjanı almayı düşünmüyorum, benim alerjik astımım var ve evdeki herşey ya bitki bazlı ya da organik zaten şampuan bile kullanamaz durumdayım alerjimden dolayıBugün e-bebek'e gittim. Siveno kokladım ama kokusuz değildi aksine keskin bir kokusu vardı. Hiç sevmedim kokusunu. Siveno yerine Baby Me'ninki kokusuz gibiydi daha çok sevdim onu. Önereceğiniz bebek deterjanı var mı? Granül bebek sabun tozu alıp çift durulama yapmayı düşündüm ama emin olamadım. Artık anne bebek çantasını yavaştan hazırlamak gerek gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?