Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Raporda herşeyin normal olduğu yazıyor. Ama içime sinmedi. Tekrar başka bir hastaneye gidicem sanırım
Ben de hep üniversite hastanesine gidiyordum. Kimse benim myomumu görmedi oradan beri güvenim sarsıldı. Yine de içinizin rahat etmesi adına bence de gidebilirsiniz. Bir arkadaşım özel bir hastaneye gitmişti onda da bebekteki böbrek büyümesini görmemişlerdi, şehir hastanesindeki doktor gördü. Şehir Hastanesine gitmek de bir fikir olabilir.

Günaydın kızlar. Üniversite hastanesinde ayrıntılı ultrasona girdim. 10 dakika anca sürdü. Genç bir doktor baktı, asistandı muhtemelen. Çok şükür bir sorun çıkmadı ama içim rahat değil. İlk gebeliğimde 40 dakika sürmüştü
Günaydın gerçekten çok kısa sürmüş. İçine sinmediyse başka bir yere daha git istersen
Ya ben de bunu soracaktım. Ultrasonla falan bakılıyor çekiniyorum o kıllardan. Ağda yapsam bebeğe zarar verir mi acaba?
Bence ağda yapma , sonrasında daha zor olur hiç elleme doğumdan sonra dökülür o kıllar

Kızlar biz şimdi 5. ayın içinde miyiz yoksa 6 aylık mı olduk bugun 23+1 im🤓 6 ay diye düşününce gözüme çok büyük geliyor alışamadım 🥹

Günaydın kızlar. Üniversite hastanesinde ayrıntılı ultrasona girdim. 10 dakika anca sürdü. Genç bir doktor baktı, asistandı muhtemelen. Çok şükür bir sorun çıkmadı ama içim rahat değil. İlk gebeliğimde 40 dakika sürmüştü
Kuzum şehir Hastanesi'nde 18.haftada gittim herşey normal dediler.icime sinmedi burda gittiğim bı Dr da erken gitmişsin ayrintiliya bidaha git dedi. Üniv Hastanesi'ne gittim prof baktı ama 10dk sürdü oda normal dedi rapor verdi .ama oda içime sinmedi .yapacak bsy bidaha gitmeyi düşünmüyorum.ayrica bizim burda üniv hastaneleri proff baktığı için mi nedir ücretli oluyor.okadar ücret ödeyip 10dk bakılması insanı moralmen aşağı cekiyor ama napalim sağlıklı olsunlar da bebeklerimiz.esime içime sinmedi diyorum iice paronayak oldun diyor 🤣
Kızlar biz şimdi 5. ayın içinde miyiz yoksa 6 aylık mı olduk bugun 23+1 im🤓 6 ay diye düşününce gözüme çok büyük geliyor alışamadım 🥹
5 bitti artık cnm 🥰 6.ayin içindeyiz.bende yarın 24 haftalık Olcam inşallah.38 gibi doğum yaparsam 14 bsy kalmış oluyor . sağlıcakla kucağımiza alalım inşallah 🤲 🤗 😍

Arkadaşlar 11 aylık tüp bebekle hamileyim pazartesi gece kanamam oldu hemen acile gittim sabahta kendi dokturma göründüm düşük riski yok dedieve git pedi dolduracak kadar olursa tekrar gel dedi şimdi dolu dolu birden akmıyor ama ara ara koyu kahve yada siyaha yakın akıntım oluyor ne bi anda prdi dolduracak kadar nede tamaman bitiyor ne yapacağımı bilmiyorum düşük olurmu çok korkuyorum

Hayır etkilenmiyor bol bol limon kullanmaya çalış cnm.oglumda covit olmuştuk herşeye limon kullandık tadını almasakta.

Aynen cnm.ikinci bebekte takılmıyor asla.oglumda hamile olduğumu öğrendik doğdu kırkı çıkana kadar yanaşmadı yanıma.ama bu bebekte takmıyor bile.tabi bnm rahim kemiklerim çok fazla aciyor oturup kalkarken bile çok fena olmaya başladı.o yüzden şimdilik bsy diyemiyor ama magnezyum kullanınca geçerse der gibime geliyor..

evet kuzum kötü amaçlı demedi biliyorum ama pat die de söyleyince insan korkuyor Allah korusun.
Evet soylememesi gerekirdi bence valla ilkinde kocam nasil dayanmiş o kadar ben şokum🤣🤣🤣
Kıllanma bende de oldu. Hatta beyaz beyaz bazıları, bazıları siyah. Onlar dökülüyormus da lekeleri ilk kez gördüm.
Leke yüzümde olmuştu gecti dogumdan sonra benim
Kızlar mustela ürünleri hangi mağazada bulabilirim internet dışında ?
Eczaneden al canim ya da kendi sitesinden ben sitesinden aliyorum
Arkadaşlar 11 aylık tüp bebekle hamileyim pazartesi gece kanamam oldu hemen acile gittim sabahta kendi dokturma göründüm düşük riski yok dedieve git pedi dolduracak kadar olursa tekrar gel dedi şimdi dolu dolu birden akmıyor ama ara ara koyu kahve yada siyaha yakın akıntım oluyor ne bi anda prdi dolduracak kadar nede tamaman bitiyor ne yapacağımı bilmiyorum düşük olurmu çok korkuyorum
11 haftalik sanirim doğru anlamişimdir umarim.kanama sonrasi kahverengi geliyor ama sonuçta tüp bebek miş bi başka doktora daha git için rahat etsin ya da doktoruna devam ettigininsöyle

Kuzum şehir Hastanesi'nde 18.haftada gittim herşey normal dediler.icime sinmedi burda gittiğim bı Dr da erken gitmişsin ayrintiliya bidaha git dedi. Üniv Hastanesi'ne gittim prof baktı ama 10dk sürdü oda normal dedi rapor verdi .ama oda içime sinmedi .yapacak bsy bidaha gitmeyi düşünmüyorum.ayrica bizim burda üniv hastaneleri proff baktığı için mi nedir ücretli oluyor.okadar ücret ödeyip 10dk bakılması insanı moralmen aşağı cekiyor ama napalim sağlıklı olsunlar da bebeklerimiz.esime içime sinmedi diyorum iice paronayak oldun diyor 🤣

5 bitti artık cnm 🥰 6.ayin içindeyiz.bende yarın 24 haftalık Olcam inşallah.38 gibi doğum yaparsam 14 bsy kalmış oluyor . sağlıcakla kucağımiza alalım inşallah 🤲 🤗 😍

ayy evet az kaldı gerçekten🤗inşallah sağlıcakla zamanında gelsin miniklerimiz 🥹

Sanirim 11 haftalık demek istediniz.progestan fitil faln yada hap olarak vermedi mi dr.grupta çoğumuzun oldu ,ki bnm bardaktan boşalırcasina oldu 7 8 haftalıkken.fitil ve 3 günde bı iğne kullandım cok şükür geçti.

X