Çok geçmiş olsun. Ben önceki hamileliğimde reflor kullanmıştım. Ben de masallah kızıma hamileyken piyasada ne kadar ilaç varsa kullanmışım, şimdi burada konuları geçtikçe sizlere yazarken farkediyorum daKızlar ishal oldum mide bulantım var kusup duruyorum doktoruma yazdım reflor şase günde bir iç bulantı için prillam iç dedi.Reflor dediği ne oluyor kullanan var mı probiyotik gibi bir şey mi acaba
Çok teşekkürlerÇok geçmiş olsun. Ben önceki hamileliğimde reflor kullanmıştım. Ben de masallah kızıma hamileyken piyasada ne kadar ilaç varsa kullanmışım, şimdi burada konuları geçtikçe sizlere yazarken farkediyorum daayrıca ben doktorun önerdiği hiç bir ilacı kullanmaktan çekinmem. Umarım tez vakitte iyileşirsiniz
Benimde bugün ilk defa diş ipi yaparken diş etim kanadı bıraktım bende devam etmedim. Hassaslaştık iyice muhtemelenKızlar diş etlerim çok hassaslaştı arada kanıyordu ama bugun farkettim sanki diş etim dişten geri çekilmeye başlamış çok moralim bozuldu cumartesi doktora sorcam bakalım aynı durumu yaşayan var mı
Papatyaaaamm haberin yok muydu sanki yazıştık yaaaAYYY BEN NELER GÖRÜYORUM
Bildiğim kadarıyla hayır. Üst solunum yolu hastalıkları bebekleri etkilemiyor. Vajinal enfeksiyonlar etkiliyorBiz Grip olunca bebek etkileniyor mu?
İlk bebekte oluyor bizde oyleydik 2. De asla takmiyor amaKızlar biraz özel oluyor ama biz ilişkiye giremiyoruz detaylıda nerdeyse vajinaya kadar indi doktor bebeğe bakarken zaten hareketlerinide çok kasıkta hissediyorum doktor öyle aşağıda sorunlu vs demedi ama eşim çocuk orda nasıl olcak o iş diyo :))) bende gittiğimde soracağım sorun mu bu diye
Reflor probiyotik canim ishal icin veriyorlarKızlar ishal oldum mide bulantım var kusup duruyorum doktoruma yazdım reflor şase günde bir iç bulantı için prillam iç dedi.Reflor dediği ne oluyor kullanan var mı probiyotik gibi bir şey mi acaba
2 4 uygun bence hm kaliplari geniş oluyor ben ilk bebegime hep hm giydiriyorumKızlar oğluma bu hırkadan almak istiyorum ama sizce 2-4 aylık mı alayım yoksa 4-6 aylık mı ? Fikrinize ihtiywcım var
Ben florijebaby den hastane cikisi yaptiriyroym 2. YaptirişimKızlar instagramdan bebek kıyafeti alan var mı? Karşıma çok güzel kıyafetler çıkıyor ama güvenemiyorum. Bende artık kızımın kıyafetlerini alim
Kötü niyetle soylememiş ama herkesin başina ayni şey gelcek diye bisey yok bi hamileyi de boyle korkutmanin manasi yok allah korusunKizlar az önce bankada işim vardı gittim.bankadakiler tanıyorlar beni.gisedeki erkek görevli baktı dediki Allah tez zamanda hayirlsiiyla kurtarsın fln dedi.kac aylık dedi.bende 6ay oluyoruz dedim.aman dikkat et Dr Lara çok güvenme dedi.biz 6 buçuk aylık bebeğimizi kaybettik dedi.elleri ayakları şişmiş eşinin.dr a gitmişler bsy yok normal olağan şeyler tuzu azalt demiş göndermiş .3 gün evde geçmemis tekrar üniversite hastanesine gitmişler .meğerse amniyotik sıvı annenin ellerine ayaklarına dağılmış bebeğin suyu bitmiş kalp atışı yavaşlamış .doğuma almışlar ama doğumdan 5 dk önce kalbi durmuş.nasil kötü oldum..Allah korusun ya .ne bileyim tedbirli ol die soyluom dedi ama insanı da korkutmuyor değil
Yves rocher kullaniyorum ben canimKızlar temiz içerik yüz yıkama jeli ve nemlendirici ne kullanıyorsunuz?
Diş etleri yanliş fircalamadan ceker canimKızlar diş etlerim çok hassaslaştı arada kanıyordu ama bugun farkettim sanki diş etim dişten geri çekilmeye başlamış çok moralim bozuldu cumartesi doktora sorcam bakalım aynı durumu yaşayan var mı
Kararma degilde killanms oldu bende ilk gebeligimde dogumdan sonra döküldü bunda yok meselaGöbek deliğim ve biraz da etrafı kararmaya başlamış. Geçiyor mu hamilelikten sonra?
Hayır etkilenmiyor bol bol limon kullanmaya çalış cnm.oglumda covit olmuştuk herşeye limon kullandık tadını almasakta.Biz Grip olunca bebek etkileniyor mu?
Aynen cnm.ikinci bebekte takılmıyor asla.oglumda hamile olduğumu öğrendik doğdu kırkı çıkana kadar yanaşmadı yanıma.ama bu bebekte takmıyor bile.tabi bnm rahim kemiklerim çok fazla aciyor oturup kalkarken bile çok fena olmaya başladı.o yüzden şimdilik bsy diyemiyor ama magnezyum kullanınca geçerse der gibime geliyor..İlk bebekte oluyor bizde oyleydik 2. De asla takmiyor ama
Kötü niyetle soylememiş ama herkesin başina ayni şey gelcek diye bisey yok bi hamileyi de boyle korkutmanin manasi yok allah korusun
Kıllanma bende de oldu. Hatta beyaz beyaz bazıları, bazıları siyah. Onlar dökülüyormus da lekeleri ilk kez gördüm.Kararma degilde killanms oldu bende ilk gebeligimde dogumdan sonra döküldü bunda yok mesela
Caline Baby'den aldım 4 katlı. Ama kupon falan kullanıp 400'e getirdim. Normalde 400 civarı idi, fiyatını artırdılar düşmedi bir türlü. Ben en çok onu beğendim. Çift yönlü ve desenleri de güzel markanın. Zezig de aldım ama o 2 katlı idi. Desenlerini sevmiştim yine, kumaşı da iyi geldi. Zeypba'da da beğendiklerim vardı. Trendyolda müslin örtü de var Zeypba'nın şimdi baktım da. 2 ürün alınca 4 katlı olanları 300'e denk geliyor.Günaydın kızlar, müslin örtü ve battaniye almak istiyorum.
Daha önce 4 katlı battaniye olarak Zeypba diye bir markadan almıştım o çok güzel geldi ama baktım müslin örtü yok sitesinde.
Alan var mı aranızda, nerelerden aldınız? Kaliteli olsun istiyorum ki uzun süre kullanayım
Ya ben de bunu soracaktım. Ultrasonla falan bakılıyor çekiniyorum o kıllardan. Ağda yapsam bebeğe zarar verir mi acaba?Kıllanma bende de oldu. Hatta beyaz beyaz bazıları, bazıları siyah. Onlar dökülüyormus da lekeleri ilk kez gördüm.
10 dakikada neye ne kadar bakabilir ki? Verdiği rapor var mı? Ne yazıyor orada? Bizde sadece beyin 15 dkkadan fazla sürdü.Günaydın kızlar. Üniversite hastanesinde ayrıntılı ultrasona girdim. 10 dakika anca sürdü. Genç bir doktor baktı, asistandı muhtemelen. Çok şükür bir sorun çıkmadı ama içim rahat değil. İlk gebeliğimde 40 dakika sürmüştü
Ben çekinmiyorum çünkü yaparsam çoğalır dökülmez korkularım var. Ama ağda yapan arkadaşlar vardı diye anımsıyorum.Ya ben de bunu soracaktım. Ultrasonla falan bakılıyor çekiniyorum o kıllardan. Ağda yapsam bebeğe zarar verir mi acaba?
Bana deux lapinsden hediye geldi çok güzel gerçekten kalitesi bence bakın. Daha önce nextten almıştım 4 lü set o var bir de annem müslin kumaş alıp kendisi yaptı 1-2 taneGünaydın kızlar, müslin örtü ve battaniye almak istiyorum.
Daha önce 4 katlı battaniye olarak Zeypba diye bir markadan almıştım o çok güzel geldi ama baktım müslin örtü yok sitesinde.
Alan var mı aranızda, nerelerden aldınız? Kaliteli olsun istiyorum ki uzun süre kullanayım
Caline Baby'den aldım 4 katlı. Ama kupon falan kullanıp 400'e getirdim. Normalde 400 civarı idi, fiyatını artırdılar düşmedi bir türlü. Ben en çok onu beğendim. Çift yönlü ve desenleri de güzel markanın. Zezig de aldım ama o 2 katlı idi. Desenlerini sevmiştim yine, kumaşı da iyi geldi. Zeypba'da da beğendiklerim vardı. Trendyolda müslin örtü de var Zeypba'nın şimdi baktım da. 2 ürün alınca 4 katlı olanları 300'e denk geliyor.
Teşekkürler kızlar bakacağım söylediklerinizeBana deux lapinsden hediye geldi çok güzel gerçekten kalitesi bence bakın. Daha önce nextten almıştım 4 lü set o var bir de annem müslin kumaş alıp kendisi yaptı 1-2 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?