Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Kızlar ishal oldum mide bulantım var kusup duruyorum doktoruma yazdım reflor şase günde bir iç bulantı için prillam iç dedi.Reflor dediği ne oluyor kullanan var mı probiyotik gibi bir şey mi acaba🤔
Çok geçmiş olsun. Ben önceki hamileliğimde reflor kullanmıştım. Ben de masallah kızıma hamileyken piyasada ne kadar ilaç varsa kullanmışım, şimdi burada konuları geçtikçe sizlere yazarken farkediyorum da 😃 ayrıca ben doktorun önerdiği hiç bir ilacı kullanmaktan çekinmem. Umarım tez vakitte iyileşirsiniz 🌸

Çok geçmiş olsun. Ben önceki hamileliğimde reflor kullanmıştım. Ben de masallah kızıma hamileyken piyasada ne kadar ilaç varsa kullanmışım, şimdi burada konuları geçtikçe sizlere yazarken farkediyorum da 😃 ayrıca ben doktorun önerdiği hiç bir ilacı kullanmaktan çekinmem. Umarım tez vakitte iyileşirsiniz 🌸
Çok teşekkürler🌺Ben normalde hiç hasta olmazdım gebelikte çok sık oluyorum.1 ay olmuştur enfeksiyon yüzünden antibiyotik kullandım.Bu sefer umarım antibiyotiğe gerek kalmadan atlatırım🌺

Kızlar diş etlerim çok hassaslaştı arada kanıyordu ama bugun farkettim sanki diş etim dişten geri çekilmeye başlamış çok moralim bozuldu cumartesi doktora sorcam bakalım aynı durumu yaşayan var mı 😩😢

Kızlar diş etlerim çok hassaslaştı arada kanıyordu ama bugun farkettim sanki diş etim dişten geri çekilmeye başlamış çok moralim bozuldu cumartesi doktora sorcam bakalım aynı durumu yaşayan var mı 😩😢
Benimde bugün ilk defa diş ipi yaparken diş etim kanadı bıraktım bende devam etmedim. Hassaslaştık iyice muhtemelen

Kızlar biraz özel oluyor ama biz ilişkiye giremiyoruz detaylıda nerdeyse vajinaya kadar indi doktor bebeğe bakarken zaten hareketlerinide çok kasıkta hissediyorum doktor öyle aşağıda sorunlu vs demedi ama eşim çocuk orda nasıl olcak o iş diyo :))) bende gittiğimde soracağım sorun mu bu diye
İlk bebekte oluyor bizde oyleydik 2. De asla takmiyor ama 😬🤣
Kızlar ishal oldum mide bulantım var kusup duruyorum doktoruma yazdım reflor şase günde bir iç bulantı için prillam iç dedi.Reflor dediği ne oluyor kullanan var mı probiyotik gibi bir şey mi acaba🤔
Reflor probiyotik canim ishal icin veriyorlar
Kızlar oğluma bu hırkadan almak istiyorum ama sizce 2-4 aylık mı alayım yoksa 4-6 aylık mı ? Fikrinize ihtiywcım var
2 4 uygun bence hm kaliplari geniş oluyor ben ilk bebegime hep hm giydiriyorum
Kızlar instagramdan bebek kıyafeti alan var mı? Karşıma çok güzel kıyafetler çıkıyor ama güvenemiyorum. Bende artık kızımın kıyafetlerini alim 🌸
Ben florijebaby den hastane cikisi yaptiriyroym 2. Yaptirişim
Kizlar az önce bankada işim vardı gittim.bankadakiler tanıyorlar beni.gisedeki erkek görevli baktı dediki Allah tez zamanda hayirlsiiyla kurtarsın fln dedi.kac aylık dedi.bende 6ay oluyoruz dedim.aman dikkat et Dr Lara çok güvenme dedi.biz 6 buçuk aylık bebeğimizi kaybettik dedi.elleri ayakları şişmiş eşinin.dr a gitmişler bsy yok normal olağan şeyler tuzu azalt demiş göndermiş .3 gün evde geçmemis tekrar üniversite hastanesine gitmişler .meğerse amniyotik sıvı annenin ellerine ayaklarına dağılmış bebeğin suyu bitmiş kalp atışı yavaşlamış .doğuma almışlar ama doğumdan 5 dk önce kalbi durmuş.nasil kötü oldum..Allah korusun ya .ne bileyim tedbirli ol die soyluom dedi ama insanı da korkutmuyor değil😔
Kötü niyetle soylememiş ama herkesin başina ayni şey gelcek diye bisey yok bi hamileyi de boyle korkutmanin manasi yok allah korusun 🙏
Kızlar temiz içerik yüz yıkama jeli ve nemlendirici ne kullanıyorsunuz?
Yves rocher kullaniyorum ben canim
Diş etleri yanliş fircalamadan ceker canim

Günaydın kızlar, müslin örtü ve battaniye almak istiyorum.
Daha önce 4 katlı battaniye olarak Zeypba diye bir markadan almıştım o çok güzel geldi ama baktım müslin örtü yok sitesinde.
Alan var mı aranızda, nerelerden aldınız? Kaliteli olsun istiyorum ki uzun süre kullanayım 😊

Biz Grip olunca bebek etkileniyor mu?
Hayır etkilenmiyor bol bol limon kullanmaya çalış cnm.oglumda covit olmuştuk herşeye limon kullandık tadını almasakta.
İlk bebekte oluyor bizde oyleydik 2. De asla takmiyor ama 😬🤣

Kötü niyetle soylememiş ama herkesin başina ayni şey gelcek diye bisey yok bi hamileyi de boyle korkutmanin manasi yok allah korusun 🙏
Aynen cnm.ikinci bebekte takılmıyor asla.oglumda hamile olduğumu öğrendik doğdu kırkı çıkana kadar yanaşmadı yanıma.ama bu bebekte takmıyor bile.tabi bnm rahim kemiklerim çok fazla aciyor oturup kalkarken bile çok fena olmaya başladı.o yüzden şimdilik bsy diyemiyor ama magnezyum kullanınca geçerse der gibime geliyor..

evet kuzum kötü amaçlı demedi biliyorum ama pat die de söyleyince insan korkuyor Allah korusun.

Günaydın kızlar. Üniversite hastanesinde ayrıntılı ultrasona girdim. 10 dakika anca sürdü. Genç bir doktor baktı, asistandı muhtemelen. Çok şükür bir sorun çıkmadı ama içim rahat değil. İlk gebeliğimde 40 dakika sürmüştü

Daha önce 4 katlı battaniye olarak Zeypba diye bir markadan almıştım o çok güzel geldi ama baktım müslin örtü yok sitesinde.
Alan var mı aranızda, nerelerden aldınız? Kaliteli olsun istiyorum ki uzun süre kullanayım 😊
Caline Baby'den aldım 4 katlı. Ama kupon falan kullanıp 400'e getirdim. Normalde 400 civarı idi, fiyatını artırdılar düşmedi bir türlü. Ben en çok onu beğendim. Çift yönlü ve desenleri de güzel markanın. Zezig de aldım ama o 2 katlı idi. Desenlerini sevmiştim yine, kumaşı da iyi geldi. Zeypba'da da beğendiklerim vardı. Trendyolda müslin örtü de var Zeypba'nın şimdi baktım da. 2 ürün alınca 4 katlı olanları 300'e denk geliyor.

Günaydın kızlar. Üniversite hastanesinde ayrıntılı ultrasona girdim. 10 dakika anca sürdü. Genç bir doktor baktı, asistandı muhtemelen. Çok şükür bir sorun çıkmadı ama içim rahat değil. İlk gebeliğimde 40 dakika sürmüştü
10 dakikada neye ne kadar bakabilir ki? Verdiği rapor var mı? Ne yazıyor orada? Bizde sadece beyin 15 dkkadan fazla sürdü.

Bana deux lapinsden hediye geldi çok güzel gerçekten kalitesi bence bakın. Daha önce nextten almıştım 4 lü set o var bir de annem müslin kumaş alıp kendisi yaptı 1-2 tane 😅

Caline Baby'den aldım 4 katlı. Ama kupon falan kullanıp 400'e getirdim. Normalde 400 civarı idi, fiyatını artırdılar düşmedi bir türlü. Ben en çok onu beğendim. Çift yönlü ve desenleri de güzel markanın. Zezig de aldım ama o 2 katlı idi. Desenlerini sevmiştim yine, kumaşı da iyi geldi. Zeypba'da da beğendiklerim vardı. Trendyolda müslin örtü de var Zeypba'nın şimdi baktım da. 2 ürün alınca 4 katlı olanları 300'e denk geliyor.
Bana deux lapinsden hediye geldi çok güzel gerçekten kalitesi bence bakın. Daha önce nextten almıştım 4 lü set o var bir de annem müslin kumaş alıp kendisi yaptı 1-2 tane 😅
Teşekkürler kızlar bakacağım söylediklerinize🥰

X