- 30 Mayıs 2022
- 544
- 620
Hadi inşaAllahAmin canım. İkinizin ortalaması olur bence boyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşaAllahAmin canım. İkinizin ortalaması olur bence boyu
Bende ya 12 li ya da 24 lü alıyorum, 24 lüyü 6 ay kadar kullanmıştım kapağı alta gelecek şekilde bırakırsanız hiçbir şey olmuyorıslak mendili şimdiden almak erken olmaz mı kurur mu acaba fiyatı iyiymiş aslında
Pazarama dan hiç alışveriş yapmadim guvenilirmi canimSleepy fiyatlarına hiç bakmadım ama etrafımdan duyduğum kadarıyla bu sleepy den daha kaliteli , sleepy ile pişik olanlar buna geçince düzelmiş hep
Artık aralıkda doğumlar başlar zaten belki sen en erken doğuranlardan olursun böyle topikte birileri doğurmaya başlayınca beklemek daha zor geliyorSağlıklı olsunlar önceliğimiz o tabiki ama dediğin gibi insan merak ediyor 3,5 ay kaldı sayılır. Hatta belki aralık gibi erken doğar dedi doktor bizimki için öyle olursa 2 ay kalmış oluyor
Hm nin kaliplari küçük diyorlardi ama uyardı acabaSizin bebeğin boyu kilosu nasıl gidiyor ? Bizim bebek için boyu uzun olacak dedi ve göbekli dedi doktor o yüzden 4-6 alırdım ben olsam. Bir de Hırka olduğu için içine bir şeyler giydireceğiz sonuçta
Hastane çıkışı kaça yaptırıyordu canimBen sadece hastane çıkışı yaptırıyorum. Başka kıyafet almadım hiç Instagramdan
Instagram yok bakamıyorum çok merak ediyorum özellikle isimli kıyafetler çok hoşuma gidiyorKızlar instagramdan bebek kıyafeti alan var mı? Karşıma çok güzel kıyafetler çıkıyor ama güvenemiyorum. Bende artık kızımın kıyafetlerini alim
Evet çok güzel farklı modeller var ama emin olup alamıyorumInstagram yok bakamıyorum çok merak ediyorum özellikle isimli kıyafetler çok hoşuma gidiyor
Evet , iş bankasının uygulaması zatenPazarama dan hiç alışveriş yapmadim guvenilirmi canim
Bak fiyat listesini ve sayfayı atayımHastane çıkışı kaça yaptırıyordu canim
Küçük değil ya hm kalıpları. Ben öyle duymamıştımHm nin kaliplari küçük diyorlardi ama uyardı acaba
Evet aksine büyük, ben geçen kış indirimde 1.5 2 yaş aldım hep oğluma bu sene giymesi için şu an 1 yaşında olacak mı şüpheliyimKüçük değil ya hm kalıpları. Ben öyle duymamıştım
Valla içeriği ne kadar temiz bilmiyorum ama temiz olduğuna inanarak kiehls yüz yıkama jeli kullanıyorum ama nemlendirici kullanmayı bıraktım hamilelikten sonraKızlar temiz içerik yüz yıkama jeli ve nemlendirici ne kullanıyorsunuz?
Ben momwell in yüz yıkama jelini kullanıyorum canım memnunun . Ama nemlendiricisinden memnun kalmadım . Yüzümü çok nemlendiriyor çünkü çok kuru cildim .Kızlar temiz içerik yüz yıkama jeli ve nemlendirici ne kullanıyorsunuz?
Bnde aldım 24 taneKızlar biz molfixin yenidoğan ıslak mendilini kullanacağız bebişe. Eşim takip ediyordu fiyatını Pazarama da fiyatı baya düşmüş bugün 3 tane 12 Li yani 36 paket aldık biz. Almayı düşünenler bir baksın
Pazarama
Eki Görüntüle 3480873
Valla içeriği ne kadar temiz bilmiyorum ama temiz olduğuna inanarak kiehls yüz yıkama jeli kullanıyorum ama nemlendirici kullanmayı bıraktım hamilelikten sonra
Teşekkürler kızlarBen momwell in yüz yıkama jelini kullanıyorum canım memnunun . Ama nemlendiricisinden memnun kalmadım . Yüzümü çok nemlendiriyor çünkü çok kuru cildim .
Mustela yüz için nemlendirici çok iyi ama boykot olduğunu öğrendiğim için artık alamıyorum
AYYY BEN NELER GÖRÜYORUMBen çok canım istediğinde afiyetle yiyorum hiç de vicdan yapmıyorum valla hain anne
Ben 20+4 üm başlangıçtan bu yana 2700 gr almışım, zayıf olsam çok takılmam ama kilomun günlük hayatımı zorlaştırmasını istemiyorum hamilelik ilerledikçe. Boyum uzun kilomu göstermiyorum ama yinede dikkat ediyorumKizlar 23+5iz ve kilo alımı hakkında uygulama aşağıdaki gibi yazmış.