Artık boyları çok uzadı bence o yüzden hem kasıklarda hem yukarda hissediyoruzBen de aşağıda hissediyorum, dün doktora soracaktım acaba bebek aşağıda mı diye ama ultrasonda hep göbek deliğiminde üstünden baktı bebeğe, teee yukarılara çıkmış bebikom ama kasıklarda hissediyorum ben de hareketlerini
Canım bazı kadınlarda süt gelme olabiliyormuş 16 haftadan sonra, rüyayla ilgili olmayabilir. İkizlere hamile bi arkadaşım var ondan 18. Haftada gelmiştiKızlar gece benim göğsümden süt gelmiş. Sabah uyandığımda meme ucumun olduğu yer giyindiğim kıyafette yuvarlak kurumuş. Sanırım rüyalarımdan kaynaklı süt gelmesi beyinle ilişkili gece rüyamda doğum yaptığımı beneğimi kundakladığımı gördüm.
Ay yerim onların boylarınıııı, maşaAllahArtık boyları çok uzadı bence o yüzden hem kasıklarda hem yukarda hissediyoruz
Saçma gelebilir ama benim meme uçlarım kaşınıyor. Goguslerimi sıksam sanki süt gelecek gibiler. Çok acayip bir his. Sizin gelmiş bile. Acaba Lansinoh krem almıştım sürmeye başlasam mı? Ya da gümüş kapağı önceden kullananlar varmış. 24+3'teyim bugün.Kızlar gece benim göğsümden süt gelmiş. Sabah uyandığımda meme ucumun olduğu yer giyindiğim kıyafette yuvarlak kurumuş. Sanırım rüyalarımdan kaynaklı süt gelmesi beyinle ilişkili gece rüyamda doğum yaptığımı beneğimi kundakladığımı gördüm.
Ben sleepy alırım diyodum ama bu daha uygunami geliyorKızlar biz molfixin yenidoğan ıslak mendilini kullanacağız bebişe. Eşim takip ediyordu fiyatını Pazarama da fiyatı baya düşmüş bugün 3 tane 12 Li yani 36 paket aldık biz. Almayı düşünenler bir baksın
Pazarama
Eki Görüntüle 3480873
Sleepy fiyatlarına hiç bakmadım ama etrafımdan duyduğum kadarıyla bu sleepy den daha kaliteli , sleepy ile pişik olanlar buna geçince düzelmiş hepBen sleepy alırım diyodum ama bu daha uygunami geliyor
Evet canım benim arkadaşımdan da gelmiştiCanım bazı kadınlarda süt gelme olabiliyormuş 16 haftadan sonra, rüyayla ilgili olmayabilir. İkizlere hamile bi arkadaşım var ondan 18. Haftada gelmişti
Hırka çok güzelmiş.Kızlar oğluma bu hırkadan almak istiyorum ama sizce 2-4 aylık mı alayım yoksa 4-6 aylık mı ? Fikrinize ihtiywcım var
4 6 ay daha uygun gibi canım baharda giyebilirKızlar oğluma bu hırkadan almak istiyorum ama sizce 2-4 aylık mı alayım yoksa 4-6 aylık mı ? Fikrinize ihtiywcım var
Sizin bebeğin boyu kilosu nasıl gidiyor ? Bizim bebek için boyu uzun olacak dedi ve göbekli dedi doktor o yüzden 4-6 alırdım ben olsam. Bir de Hırka olduğu için içine bir şeyler giydireceğiz sonuçtaKızlar oğluma bu hırkadan almak istiyorum ama sizce 2-4 aylık mı alayım yoksa 4-6 aylık mı ? Fikrinize ihtiywcım var
Maşallah senin bi 4 kilo doğar kesinSizin bebeğin boyu kilosu nasıl gidiyor ? Bizim bebek için boyu uzun olacak dedi ve göbekli dedi doktor o yüzden 4-6 alırdım ben olsam. Bir de Hırka olduğu için içine bir şeyler giydireceğiz sonuçta
Valla eşimde bende 4.5 kilo doğmuşuzMaşallah senin bi 4 kilo doğar kesin
Ben kısayım eşim ortalama ama oğlum yinede 53 cm doğmuştuValla eşimde bende 4.5 kilo doğmuşuzbakalım bebiş nasıl olacak eşimin boyu 193 doktor bebeğin bacak kemiklerini ölçtü babasına benzeyecek boyu uzun dedi
Ben sadece hastane çıkışı yaptırıyorum. Başka kıyafet almadım hiç InstagramdanKızlar instagramdan bebek kıyafeti alan var mı? Karşıma çok güzel kıyafetler çıkıyor ama güvenemiyorum. Bende artık kızımın kıyafetlerini alim
Yaa ben kısayım eşim 1.85 inşaAllah kızım eşime benzer de uzun boylu olur. Allahım çok çok aminValla eşimde bende 4.5 kilo doğmuşuzbakalım bebiş nasıl olacak eşimin boyu 193 doktor bebeğin bacak kemiklerini ölçtü babasına benzeyecek boyu uzun dedi
Sağlıklı olsunlar önceliğimiz o tabiki ama dediğin gibi insan merak ediyorBen kısayım eşim ortalama ama oğlum yinede 53 cm doğmuştubu sefer kilosu boyu nasıl olcak merak ediyorum en önemlisi sağlık tabi ama insan ister istemez kaşı gözü burnu kime benzicek diye düşünüyor
Amin canım. İkinizin ortalaması olur bence boyuYaa ben kısayım eşim 1.85 inşaAllah kızım eşime benzer de uzun boylu olur. Allahım çok çok amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?