Tsh yuksekligi tiroidin az calismasi diye biliyorum. Bnde de var her sabah 25mg levotiron iciyorum bikac yıldır. Gebelik zamaninda tsh degerinin 2.5 ve altinda olmasini istiyo doktorlar. Bebek 10.hftadan itibaren annenin tiroidinden almaya basliyo. Onun da etkilenmemesi icin belki ilac başlatabilir dahiliye veya endokrinci.Merhaba kızlar, bugün dr kontrolüm vardı, çok şükür herşey yolunda ama tsh biraz yüksekmiş 3.0420 çıktı, dahiliyeye yönlendirdi.
O an soramadım dra, tsh yüksekliğinde ne oluyor bebeğe bir zararı var mı, yarın için aldım dahiliyeye randevu ama aklıma takıldı
aynı durum bizde de var detaylıdan beri eşim dahs çok hassaslaştı bide babalarda artık bebişlerin hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra daha tedirgin oluyor galiba zarar vermekten korkuyor benim eşimdeKızlar biraz özel oluyor ama biz ilişkiye giremiyoruz detaylıda nerdeyse vajinaya kadar indi doktor bebeğe bakarken zaten hareketlerinide çok kasıkta hissediyorum doktor öyle aşağıda sorunlu vs demedi ama eşim çocuk orda nasıl olcak o iş diyo :))) bende gittiğimde soracağım sorun mu bu diye
bizde de aynı. Hatta 12. Haftadan beri eşim korkuyor . Bebek zarar görür diye .aynı durum bizde de var detaylıdan beri eşim dahs çok hassaslaştı bide babalarda artık bebişlerin hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra daha tedirgin oluyor galiba zarar vermekten korkuyor benim eşimde
Doktorun daha net bilgi verir ama ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde sormuştum. Hiç bir sıkıntı olmaz eski düzeniniz nasılsa o şekilde devam edebilirsiniz bir sakınca yok demiştiKızlar biraz özel oluyor ama biz ilişkiye giremiyoruz detaylıda nerdeyse vajinaya kadar indi doktor bebeğe bakarken zaten hareketlerinide çok kasıkta hissediyorum doktor öyle aşağıda sorunlu vs demedi ama eşim çocuk orda nasıl olcak o iş diyo :))) bende gittiğimde soracağım sorun mu bu diye
Ben de 19-20 haftadaydım benm çok ağır geçmişti. O 8er hapı kullanmadım ama bir sürü antibiyotik ve öksürük şurupları kullandım. Bunu kimseyi olumsuz etkilemek için yazmıyorum. Bilhassa olumsuzluk yaşamış biri olarak bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım, Allah kimseye olumsuz deneyim yaşatmasın tabiki ama mecbur kalıp ağır ilaçlar kullansak da bebeklerimiz %99 sağlıklı doğacak bunu özellikle bilin diye yazıyorumBende 23 haftalarda tamda bu haftalar ay benzetmek istemiyorum covid olmuştum oğlumda.hic bı ilaç kullanamadim.bi kaç kez coraspin kullandım okadar.sukur bnm oğlumda da sorun olmadı.hatta Dr ne güzel işte antikorlu doğar demişti.bizde çok fenaydı ya eşim verdikleri ilacı 8er 8er kullanıp öyle atlattı.tad koku herşey gitmişti.ayy Allah korusun bidaha
Çok yüksek olmadığı için aynı ilacı aynı 25 mg verdi 1 Ay sonra kontrole gel, sıkıntı yok dedi dr çok şükürTsh yuksekligi tiroidin az calismasi diye biliyorum. Bnde de var her sabah 25mg levotiron iciyorum bikac yıldır. Gebelik zamaninda tsh degerinin 2.5 ve altinda olmasini istiyo doktorlar. Bebek 10.hftadan itibaren annenin tiroidinden almaya basliyo. Onun da etkilenmemesi icin belki ilac başlatabilir dahiliye veya endokrin
Benim şuan daha yeni 3’e düştü. Hamileliğimin başında 25’ti. Bebekte zeka geriliğine sebep olabiliyor maalesefMerhaba kızlar, bugün dr kontrolüm vardı, çok şükür herşey yolunda ama tsh biraz yüksekmiş 3.0420 çıktı, dahiliyeye yönlendirdi.
O an soramadım dra, tsh yüksekliğinde ne oluyor bebeğe bir zararı var mı, yarın için aldım dahiliyeye randevu ama aklıma takıldı
Benim alerjik değil tamamen burun akıntısından kaynaklı. Bariz gerip geçiriyorum zaten. Umarım biran önce atlatırız.Bunu yazmaya gelmiştim geçen hafta boğaz ağrım vs vardı bu hafta burnum tıkalı resmen hayat kalitemi etkiliyor. Nasıl açılacak bu burunlar. Bide grip de değil sanki alerjik gibi keşke doğal bı çozumu olsa
Canını sıkma ilaç kullanıyorum ben de her ay düzenli olarak dahiliyeye gidip tsh baktırıyorumMerhaba kızlar, bugün dr kontrolüm vardı, çok şükür herşey yolunda ama tsh biraz yüksekmiş 3.0420 çıktı, dahiliyeye yönlendirdi.
Çok şükür gebeliğin başından beri ara ara bakılıyordu hiç 3 lere çıkmamıştı yeni çıktı ve hemen ilaca başladığımız için sıkıntı yok dedi dr, Rabbim hepimizin bebeklerini korusunBenim şuan daha yeni 3’e düştü. Hamileliğimin başında 25’ti. Bebekte zeka geriliğine sebep olabiliyor maalesef
Ben yukarıda da hissediyorum bazen kasıklarımda da doktoruma sordum olabilir dedi galiba pozisyon değiştirdikçe farklı yerlerde oynuyor bebişlerKızlar bebek hareketlerini nerden hissediyorsunuz çok aşağıda hissediyorum göbek deligimin 5.6 parmak altında sanki vajinadan cıkacak
Çok teşekkür ederim, doktora gidene kadar dünden beri çok korkmuştum ama bugün dr sıkıntı yok hemen de ilaca başladığımız için etkilemez dedi rahatladımCanını sıkma ilaç kullanıyorum ben de her ay düzenli olarak dahiliyeye gidip tsh baktırıyorum
Amiiiin canımÇok şükür gebeliğin başından beri ara ara bakılıyordu hiç 3 lere çıkmamıştı yeni çıktı ve hemen ilaca başladığımız için sıkıntı yok dedi dr, Rabbim hepimizin bebeklerini korusun
Probiyotik canım geçmiş olsun bende olmuştum patates haşlayıp yemiştim püre yapmıştım öyle geçtiKızlar ishal oldum mide bulantım var kusup duruyorum doktoruma yazdım reflor şase günde bir iç bulantı için prillam iç dedi.Reflor dediği ne oluyor kullanan var mı probiyotik gibi bir şey mi acaba
Ben de aşağıda hissediyorum, dün doktora soracaktım acaba bebek aşağıda mı diye ama ultrasonda hep göbek deliğiminde üstünden baktı bebeğe, teee yukarılara çıkmış bebikom ama kasıklarda hissediyorum ben de hareketleriniKızlar bebek hareketlerini nerden hissediyorsunuz çok aşağıda hissediyorum göbek deligimin 5.6 parmak altında sanki vajinadan cıkacak
ıslak mendili şimdiden almak erken olmaz mı kurur mu acaba fiyatı iyiymiş aslındaKızlar biz molfixin yenidoğan ıslak mendilini kullanacağız bebişe. Eşim takip ediyordu fiyatını Pazarama da fiyatı baya düşmüş bugün 3 tane 12 Li yani 36 paket aldık biz. Almayı düşünenler bir baksın
Pazarama
Eki Görüntüle 3480873
Valla arkadaşlarıma sordum kurumaz dedi. Bir de evde geçen seneki hamileliğimden kalma ıslak mendiller vardı yaklaşık 1 senedir duruyorlar baktım kurumamış. Ona güvenip aldıkıslak mendili şimdiden almak erken olmaz mı kurur mu acaba fiyatı iyiymiş aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?