Çok teşekkür ederim.Benim aldığım korse dogum itibariyle kullanılıyordu link atayim yine doktora sorarsınız, islem ve sonrasında guzellik merkezinin kullandiğı kremler zararlıymış öyle demişlerdi
Babyjem Doğum Sonrası Balenli Toparlayıcı Korse Krem - S-M | Babymall
https://www.babymall.com.tr/urun/baby-jem-dogum-sonrasi-balenli-toparlayici-korse-a-bbj-579-kremwww.babymall.com.tr
Ben içiyorum sabah bitane akşamda 2 tane açık içiyorum biraz türk kahveside günde birtane iciyorumKızlar çay kahve içiyor musunuz? İlk gebeliğimde 9 ay içmedim ama şimdi arada canım çekiyor. Zararlı olur mu?
Ben hiç içmiyordum çünkü benim demirim hep eksik oluyor diye. Normalde kahve bağımlısı bir insanım. Günde bir espresso, bir filtre kahve en aşağı içiyordum 2 3 bardak kahve. Bir anda bıraktım önce. Sonra gecen gebe okuluna gittim birisi termosuyla kahve getirmiş çok güzel koktu. Eve geldim, hemen 120 ml kadar kahve içtim, kafeinsiz olanlardan almıştım çekirdeğini ama onlar da çok kötü ya. Haftada bir içmeye başladım. Çayı da bazen çok yanıyorum. Bardağın belki 1/10'una gelecek kadar dem gerisine su koyuyorum biraz da limon. Özellikle et türü bir şey yediğimde ancak böyle rahatlıyorum. Bence abartmazsak bir şey olmaz herhalde ya. İradeniz için sizi tebrik ederim. Maşallah valla. Ben düne kadar çikolata da yemiyordum şu anda midem de yansa çikolata istiyor canım.Kızlar çay kahve içiyor musunuz? İlk gebeliğimde 9 ay içmedim ama şimdi arada canım çekiyor. Zararlı olur mu?
Susam yağı da deneyin benim annemde bir teyzemde çatlak var ama bir teyzem bana susam yağı önerdi onda hiç yok memnunum ben de çatlama olmadıAyyyy doğunca uyusun ama ya
çantanın senin aldığın rengide güzel hatta siyah olduğu için daha kullanışlı olur
Seninki yaramaz olacak bencebizimki uyuyor genelde
Ay evet çok şükür hallettikbenim annemde bir sürü laf etti ama canım istedi aldım ne yapayım darısı size inşallah
Teşekkür ederim canımChicco baby hug. Daha sonra da mama sandalyesine dönüşüyor ayrıca onun parçasını da aldım.
Ya bi uygulamada okumuştum biz me kadar krem sürsekte çatlak olayı tamamen genetik bir şeymiş. Ve sporla falan da gitmiyor diye biliyorum ben
Ben bugün denemeye başladım da susam yağını, yine siz yazmıştınız, evde görünce de başlama kararı aldım. Annem diyor ki bir kez çatlamış artık işe yaramaz.Susam yağı da deneyin benim annemde bir teyzemde çatlak var ama bir teyzem bana susam yağı önerdi onda hiç yok memnunum ben de çatlama olmadı
Aslında iradeden değil de aşırı derece tiksindim çay ve kahveden. Normalde çok içerim. İlk gebeliğimde 9 ay kokusundan bile tiksindim. Şimdi de bu haftaya kadar tiksiniyordum. Bugün bi canım çekti, ama emin olamadım. Benim de demirim çok düşükBen hiç içmiyordum çünkü benim demirim hep eksik oluyor diye. Normalde kahve bağımlısı bir insanım. Günde bir espresso, bir filtre kahve en aşağı içiyordum 2 3 bardak kahve. Bir anda bıraktım önce. Sonra gecen gebe okuluna gittim birisi termosuyla kahve getirmiş çok güzel koktu. Eve geldim, hemen 120 ml kadar kahve içtim, kafeinsiz olanlardan almıştım çekirdeğini ama onlar da çok kötü ya. Haftada bir içmeye başladım. Çayı da bazen çok yanıyorum. Bardağın belki 1/10'una gelecek kadar dem gerisine su koyuyorum biraz da limon. Özellikle et türü bir şey yediğimde ancak böyle rahatlıyorum. Bence abartmazsak bir şey olmaz herhalde ya. İradeniz için sizi tebrik ederim. Maşallah valla. Ben düne kadar çikolata da yemiyordum şu anda midem de yansa çikolata istiyor canım.
Bendim oBurada bir arkadaş vardı hatta geçen gün baby shower yapmıştı yurt dışından bebek arabası almıştı bilgi verebilir mi ya da başka alan var mı ?
Ay baya iyiymiş biz bej rengibi 550 dolara aldık abd denheh evet :) yurt dışından almıştık demiştiniz diye hatırlıyorum ne almıştınız cybex easy 2 almanyada şuan 329 € buradan neredeyse 20.000 tl ucuza geliyor onu sormak istiyorum
Baya kolay eezy amaPeki baston tipi arabalar için cybex eezy 2 var mı ona yakın önerebileceğiniz var mı hafif açılımı kolay
Electayı çok beğeniyorduö hatta yurtdısı gezisünde alıp gelcektim almadan gidip bi deneyim dedim arabayıİnglesina quid 2
Maxi cosi leona
inglesina electa
Cybex Eezy S Twist+2
Bunları inceliyorum o halde hepsi hemen birbirine benziyor ortalama 8 kg civarında rahat katlanabilen
Ben Bagi nanofold3 aldım tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar, sizce maxi cosi leona 2 mi? Bagi neo mu? Bagi nanofold3 mü? Mamas papas strada mı? Bebek arabası için
Ben bir rahat iki gün birşey hissetmedim. Geçen doktoruma sordum. Olabilir bu haftalarda. Eli kolu bir yere girer çok hareket edemez o zaman sende bir kaç gün hissetmeye bilirsin çok dedi. 26 . Haftadan sonra önemsiyoruz daha dedi. Öyle rahatladım.Benimde aynı şekilde genelde sırtüstü daha çok hissediyordum ama iki gündür herşekilde yattım tık yok dün biraz fazla harekteli geçmişti belki bebiş de yorulmuştur öyle sakinleştiriyorm kendimi
Benim de aşağıda. Ama doktorda ultrasonla bakarken o kadar yukarı bakmiyor sanki. Bence duruş şekline göre degisir. Sonuçta ortalama 25 cm falan oldular geçtiler bile . Arada kasıklara doğruda hissedebilriz benceYaaaa ne güzelay keşke bende senin kadar hissedebilsem , maşallah ah sorma uykular gitti bir de herkes uyuyabildiğin kadar uyu diyor nasıl olacaksa
Ya ben bu kadar yukarıda hissetmiyorum ama16 hatta çizgisinde hissediyorum genelde hatta bazen daha aşağıda da oluyor
Kızlar aptamilin yenidoğan ihtiyaçları canlı eğitimi başladı katılacak olanlara hatırlatayım
Kizzz bebek o oturanKızlar yemek yedikten sonra sanki içime bir şey oturuyor gibi oluyor böyle bir şey yaşayan var mı
Ben geçen okuduğum kitaptan not almaya kalktım sonra baktım ki kitabı aynen yazmaya başladımBen yine kaçırdım ya. Geçmiş yayınları ders gibi izleyip not almaya karar verdim. Bu sene çalışmıyorum evdeyim bana da oyalama olur. Özet notlar çıkaracağım. Yapabilirsen tabi :) güzel eğitimler vara benziyor benimde ilk çocuğum olucak zaten oldukça cahil sayılırım Bebek bakım konusunda . İsteyen olursa özelden de paylaşırım.
Ben not almadan izledim . Gerçekten akılda kalmıyor . Yazmak lazım . Bu hafta hep eğitim var hepsine katılmak istiyorum bakalımBen yine kaçırdım ya. Geçmiş yayınları ders gibi izleyip not almaya karar verdim. Bu sene çalışmıyorum evdeyim bana da oyalama olur. Özet notlar çıkaracağım. Yapabilirsen tabi :) güzel eğitimler vara benziyor benimde ilk çocuğum olucak zaten oldukça cahil sayılırım Bebek bakım konusunda . İsteyen olursa özelden de paylaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?