- 8 Aralık 2012
- 3.651
- 4.950
- 32
Ayyyy doğunca uyusun ama yaBende sürekli uyaniyorum uyumakta zorlanıyorum.oglumda da öyleydi.sonra da bebekten uyunmuyor
Normalda galviks kullanıyorum .oğlumda rennie kullanmıştım doğana kadar.Cuma gün rennie istedim Dr dan yazdı ama eczane deki kişi bunlar artık devlet karsilamiyor üretilmiyor demiş eşim başka bsy almış.
Bunun düz siyahi fermuarlari Gold olanı var bende de.
Ayy gecen gün ben de seni rüyamda gördüm kuzumsarışın omuzlarda az dalgalı saçların vardı.ne alakaysa valla.hastanede karşılaşıyoruz ve kadınlar klubune üyeyim ordaki adım da purplilac diosn.ben acayip şaşırmıştım
çantanın senin aldığın rengide güzel hatta siyah olduğu için daha kullanışlı olur
Seninki yaramaz olacak bence bizimki uyuyor geneldeİlerleyen haftalarda sende mutlaka hissedersin canım ve o tekmeler geceleri de uyutmamaya başladı haberin olsun sürekli içimde biri dürtüyor gaz bir yandan tekme bir yandan garip duygular
Ay evet ya şimdi uyuyabildiğin kadar uyu diyenlerin ağzına çarpasım geliyor sanki bilerek uykusuz geziyorum
Ay evet çok şükür hallettik benim annemde bir sürü laf etti ama canım istedi aldım ne yapayım darısı size inşallahMaşallah ya ne güzel aradan çıkmış hepsi hayalimdeki tablo ben de biraz kıyafet aldım annem söyleniyor abartma diye bunları alsam çığlık atar
Teşekkür ederim canım Chicco baby hug. Daha sonra da mama sandalyesine dönüşüyor ayrıca onun parçasını da aldım.Hepsi harika gozukuyor beşik nerden portatif gözüküyor
Ya bi uygulamada okumuştum biz me kadar krem sürsekte çatlak olayı tamamen genetik bir şeymiş. Ve sporla falan da gitmiyor diye biliyorum benÇatlaklarım büyümeye başlamış. Sinirlerim bozuldu. Hamilelik sonrasi çok kötü gözüküyor mu? Yani spor yapınca falan toparlıyor mu acaba biraz? O kadar su içiyorum, krem sürüyorum düzenli, hala büyüyorlar.