Evet kitap araştırmalarına başladım bende. İkiside lazım ya. Bende bütün beyinli çocuğa bakyim. Kitapları not almaya usenirim de eğitim videoları pratik bilgiler gibi ya . Daha yazasim geliyor. Örneğin mesela beyaz gürültü. 3 aydan sonra dinketmeyin degistirin diyor. Uyku düzenini kurmasını zorlaştırırmis . Madde madde. Aklımda kaldı mesela.Ben geçen okuduğum kitaptan not almaya kalktım sonra baktım ki kitabı aynen yazmaya başladım Hiçbir şey bilmiyorum çünkü. Ama kitap yazarı pediatrist profesör doktor. Önerisi şu yönde. Bebeğin gelişimini bir deftere yazıp takip etmek gerekiyormuş. Öyle bir defter yapmayı düşünüyorum. Örneğin 1 aylık iken çenesini yerden kaldırıyor mu? Kitapta da hangi zamanda ne yapacağı, neyi yapmazsa bekleyebileceğin neyi yapmazsa doktora gitmen gerektiği belirtiliyordu yaş aralıklarına göre. Şimdi de Bütün Beyinli Çocuk diye bir kitap okuyorum ama acaba bebek bakımı ile ilgili okusam daha mi iyi? Hiç bilemedim.
Bide az önce karşıma bir video çıktı. Kim tanimam biri bebeği 7 aylıktan beri beze kaka yapmiyormuş. Tuvalet iletişimi diye bir kitaptan faydalanmış. Bide ona bakicam.