Ben yaptıracağım canım ayarladık biz 28. Haftada gitmeyi planlıyorum. Ekim sonuna denk geliyor yani. Bence eşini ikna et , güzel anı olur
Ben arada içiyorum. Özellikle misafir gelince falan 1 fincan Türk kahvesi içiyorum. Evde canım çektiğinde ise Nespresso var bizde onun kafeinsiz kahvelerinden aldım ondan içiyorum
Ay evet sağa sola dönüşler beni de zorluyor. Bir de annem sağa sola çok dönme kordon boynuna dolanır dedi korkuttu beni dönmeye de korkuyorum şimdi
Günaydın canım neden o kadar çok yürüdün ki. Artık uygulamalarda bile yazıyor çok fazla ayakta durmayın diye. 2 saat çok fazla sonrasında ağrılarının olması çok normal. Bence bir daha öyle uzun yürüyüşler yapmamalısın
Eki Görüntüle 3480118 Canım iyi olduğunuzu duyduğuma sevindim
serklaj ilk yapıldığı zamanlar batma hissediyordum ama artık hissetmiyorum. Ben enox 0.4 kan sulandırıcı kullanıyorum doğum kadar devam edecek. Progestanı günde 3 kere kullanıyorum serklajdan önce vajinal alıyordum serklajdan sonra ağızdan almamı söyledi doktorum.
Yaaaa çok güzel
hadi gözün aydın canım , analar hisseder diye boşa dememişler
Bi arkadaşımda ikizlere hamile ona doktor 36. Haftaya kadar beklerim eğer gelmezlerse biz alırız demiş. Bana saçma geldi içerde duran çocuğu 36. Haftada almak , sana böyle bir şey söylediler mi ?