Bnde aynı durumdayım canım haftaiçi gümbür gümbür tekmeliyordu bebiş iki gündür çok sakin kafam sürekli kendimi dinlemekle meşgul hissetcem mi diye bekliyorum gecede uyuyamadım sıkıştırıyo muyum yatış şeklim mi yanlış diye kurup durdumKahvaltıyı yaptım uzandım 1 saattir bekliyorum tık yok uyuyor herhalde
Yaaa seni çok iyi anlıyorum canım . Tamamen aynı durumdayım . Üstüne mi yattım diyorum . İyi beslenmedim mi diyorum . Ama kesinlikle üç gündür çok az hareket ediyor . Az önce hafif bir hissettim ama haftaiçi baya tekmeliyordu. Halbuki haftaiçi daha yoğundum benBnde aynı durumdayım canım haftaiçi gümbür gümbür tekmeliyordu bebiş iki gündür çok sakin kafam sürekli kendimi dinlemekle meşgul hissetcem mi diye bekliyorum gecede uyuyamadım sıkıştırıyo muyum yatış şeklim mi yanlış diye kurup durdum
sırt üstü yatınca ben hissediyorum yan yatınca anlamıyorum birde ayaktayken kasıklarımda hissediyorum sabah uyandığımdaBnde aynı durumdayım canım haftaiçi gümbür gümbür tekmeliyordu bebiş iki gündür çok sakin kafam sürekli kendimi dinlemekle meşgul hissetcem mi diye bekliyorum gecede uyuyamadım sıkıştırıyo muyum yatış şeklim mi yanlış diye kurup durdum
Ben haftaiçi telden klasik müzik açıp karnıma yaklaştırıp öyle sırt üstü yattım biraz o zamnda coşmuştu tekmeler birazdan onu deniycem bakalımYaaa seni çok iyi anlıyorum canım . Tamamen aynı durumdayım . Üstüne mi yattım diyorum . İyi beslenmedim mi diyorum . Ama kesinlikle üç gündür çok az hareket ediyor . Az önce hafif bir hissettim ama haftaiçi baya tekmeliyordu. Halbuki haftaiçi daha yoğundum ben
Benimde aynı şekilde genelde sırtüstü daha çok hissediyordum ama iki gündür herşekilde yattım tık yok dün biraz fazla harekteli geçmişti belki bebiş de yorulmuştur öyle sakinleştiriyorm kendimisırt üstü yatınca ben hissediyorum yan yatınca anlamıyorum birde ayaktayken kasıklarımda hissediyorum sabah uyandığımda
Günaydın canımGünaydınnn kızlarnasıl geçti haftasonu , bebişler iyi mi ? Bugün kontrolü olan var mı ?
Ben artık geceleri uyumakta zorlanıyorum , sizlerde de var mı bu durum ?
dün belki o fazla hareket ettiğinde hareketlenmiştir sen anlamamışsındır takılma bence tatlı ye birazcıkBenimde aynı şekilde genelde sırtüstü daha çok hissediyordum ama iki gündür herşekilde yattım tık yok dün biraz fazla harekteli geçmişti belki bebiş de yorulmuştur öyle sakinleştiriyorm kendimi
Ya bizimki klasik müzik seviyor tekmeliyor ama oryantal açınca bildiğin coşuyorBen haftaiçi telden klasik müzik açıp karnıma yaklaştırıp öyle sırt üstü yattım biraz o zamnda coşmuştu tekmeler birazdan onu deniycem bakalım
Sıkışınca dürtüklüyorlar genelde , benimki öyle yapıyor yaniBnde aynı durumdayım canım haftaiçi gümbür gümbür tekmeliyordu bebiş iki gündür çok sakin kafam sürekli kendimi dinlemekle meşgul hissetcem mi diye bekliyorum gecede uyuyamadım sıkıştırıyo muyum yatış şeklim mi yanlış diye kurup durdum
bende sabah arkadaşla birlikte gidiyorum işe arabada dedikodu duydumu tekmeliyor annesinin namus timsaliii :)))))Ya bizimki klasik müzik seviyor tekmeliyor ama oryantal açınca bildiğin coşuyoroğlum zenne olacak herhal
Yaaaa ne güzelGünaydın canımBebiş çok iyi çok şükür galiba zayıf olduğum için yani öyle hissediyorum bebeğin hareketlerini çok fazla hissediyorum. Göbek deliğimi filan içe dışa oynatıyor gözle çok fazla görünür oldu bu beni çok mutlu etse de içim tuhaf gıdıklanyor
Ve benimde geceleri Mide gazım çok oluyor evin içinde deli tavuk gibi yürüyüp duruyorum. Uykulaaarr haram olduuuu
Ya ben bu kadar yukarıda hissetmiyorum ama
Ben skip hop forma gri aldım.Kızlar anne Bebek çantası hangisinden aldınız
Ay evet o yattığım yerde bilek hareketini sürekli yapıyorum bendeyürüyün arkadaşlar :) yoksa ayaklar son aylar çok ödem oluyor bir de televizyon izlerken ayaklarınızı uzun uzatın bileklerden döndürün egzersiz olsun hareket olsun
Bende bunun çizgilisini aldım. Bence çok güzel bir çanta , güzel günlerde kullan canım.Ben skip hop forma gri aldım.
Skip Hop Forma Anne Bebek Bakım Çantası Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Skip Hop Forma Anne Bebek Bakım Çantası Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ayy maşallah güzel günlerde kullansın bebişKızlar dün eşimle bebişin nesi var yok diye bakalım dedik serdik her şeyi. Galiba bizim her şeyimiz tamam
Eki Görüntüle 3479644 Eki Görüntüle 3479645 Eki Görüntüle 3479646
Alırsınız daha ya , ben önceki gebeliğimde de almıştım bir çok şeyi kısmet olmadı onlara kullanmak , bu sefer de eksikleri aldım sadeceayy maşallah güzel günlerde kullansın bebişo sırada bunların çeyreğini alan benim bakış
güzel günlerde kullansın kuzucuk sling ne marka aldın birde yatak yataş baby juno marka mı onun çok markası var bende bilemedim hangisi iyi ?Kızlar dün eşimle bebişin nesi var yok diye bakalım dedik serdik her şeyi. Galiba bizim her şeyimiz tamam
Eki Görüntüle 3479644 Eki Görüntüle 3479645 Eki Görüntüle 3479646
Boyu uzundur belki yerleşimi farklıdır, bir de zaten senin plasentanın konumu nedeniyle her hareketini anlamıyorsundur, o yüzden takılma. Benimkinin sanki kolları 22 hafta, ayakları 16 hafta gibi. 24 haftalık oldum şu anda. 24 haftada çok nadiren hissediyorum.Ya ben bu kadar yukarıda hissetmiyorum ama16 hatta çizgisinde hissediyorum genelde hatta bazen daha aşağıda da oluyor
Yataş juno aldım ben , sling Chicco nun aldım. Ben alırken indirim vardı 500-600 gibi bi rakama almıştım ama şu an fiyat inanılmaz artmış. Başka markaların daha uygun ve güzel slingleri var.güzel günlerde kullansın kuzucuk sling ne marka aldın birde yatak yataş baby juno marka mı onun çok markası var bende bilemedim hangisi iyi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?