Evet haklısın ondandır belki de. Ya ben öyle kolunu bacağını ayırt edemiyorum , sen ayırt edebiliyor musun öyleBoyu uzundur belki yerleşimi farklıdır, bir de zaten senin plasentanın konumu nedeniyle her hareketini anlamıyorsundur, o yüzden takılma. Benimkinin sanki kolları 22 hafta, ayakları 16 hafta gibi. 24 haftalık oldum şu anda. 24 haftada çok nadiren hissediyorum.
Ben de henüz oyuncak hiç almamışım. Oyuncak ve kitapları çok güzel duruyor. Her şeyi güzel maşallah. Güzel günlerde kullansin.Kızlar dün eşimle bebişin nesi var yok diye bakalım dedik serdik her şeyi. Galiba bizim her şeyimiz tamam
Eki Görüntüle 3479644 Eki Görüntüle 3479645 Eki Görüntüle 3479646
Ben ayırt ediyorum, garip ama 2 aylıktan beri yerini bile fark ediyordum. Doktora sormuştum kafası burada, elleri burada falan de mi diye. Doğru bilmişim. Tahmini ama çünkü ayakları ile güçlü vuruyor bence. Kolları ile daha güçsüz. Ama bir kez kafa atmıştı sanki en serti oyduEvet haklısın ondandır belki de. Ya ben öyle kolunu bacağını ayırt edemiyorum , sen ayırt edebiliyor musun öyle
Türkçe olan kitapları BİM’den aldım hep. İş bankası yayınlarının çok güzel kitapları var baskıları falan da çok güzel , bime geliyor hep gördükçe alıyorum geneldeBen de henüz oyuncak hiç almamışım. Oyuncak ve kitapları çok güzel duruyor. Her şeyi güzel maşallah. Güzel günlerde kullansin.
Çok tatlı yaaaaBen ayırt ediyorum, garip ama 2 aylıktan beri yerini bile fark ediyordum. Doktora sormuştum kafası burada, elleri burada falan de mi diye. Doğru bilmişim. Tahmini ama çünkü ayakları ile güçlü vuruyor bence. Kolları ile daha güçsüz. Ama bir kez kafa atmıştı sanki en serti oydu
Ben de oğlumla Tübitak çocuk yayınları var kardeşimin, ona da ben almıştım, onları ne zaman okuruz diye sabırsızlanıyorumTürkçe olan kitapları BİM’den aldım hep. İş bankası yayınlarının çok güzel kitapları var baskıları falan da çok güzel , bime geliyor hep gördükçe alıyorum genelde
Hissetmez olur musun 2 haftaya doğuracak bir arkadaşım var. O diyor ki bebek kaburgama batıyor uyuyamıyorum. Allahim önce onu sonra zamanında bizi sağlıkla kurtarsın. Bugün kız kardeşim rüyasında bebeği görmüş, bana benziyormuş epey. Aşırı sevindimÇok tatlı yaaaabiraz büyüyünce bende hissederim herhalde kafasını ayağını falan
İlk gebeliğimde bir şey yiyememiştim. Oğlum da yemiyor şimdi çok mızmızYa gerçekten hamilelikte yediklerimiz etkiliyor mu çocukların damak zevkinikorkarım benim bebe sadece peynir ekmek yiyecek
Ay o bende de varHissetmez olur musun 2 haftaya doğuracak bir arkadaşım var. O diyor ki bebek kaburgama batıyor uyuyamıyorum. Allahim önce onu sonra zamanında bizi sağlıkla kurtarsın. Bugün kız kardeşim rüyasında bebeği görmüş, bana benziyormuş epey. Aşırı sevindimKendimi çok beğeniyorum diye değil de annelik bencilliği yüklendi bana, doğacak benden ayrılacak diye bazen üzülüyorum bile
Yaaaa demeİlk gebeliğimde bir şey yiyememiştim. Oğlum da yemiyor şimdi çok mızmız
Bende sürekli uyaniyorum uyumakta zorlanıyorum.oglumda da öyleydi.sonra da bebekten uyunmuyorGünaydınnn kızlarnasıl geçti haftasonu , bebişler iyi mi ? Bugün kontrolü olan var mı ?
Ben artık geceleri uyumakta zorlanıyorum , sizlerde de var mı bu durum ?
Normalda galviks kullanıyorum .oğlumda rennie kullanmıştım doğana kadar.Cuma gün rennie istedim Dr dan yazdı ama eczane deki kişi bunlar artık devlet karsilamiyor üretilmiyor demiş eşim başka bsy almış.Gaviscon ve ya rennie veriyorlar galiba mide yanması için , doktora gidene kadar evde yoğurt ve ılık süt dene bence
Bunun düz siyahi fermuarlari Gold olanı var bende de.Ay evet o yattığım yerde bilek hareketini sürekli yapıyorum bende
Bende bunun çizgilisini aldım. Bence çok güzel bir çanta , güzel günlerde kullan canım.
Eki Görüntüle 3479643
Ayy gecen gün ben de seni rüyamda gördüm kuzumHissetmez olur musun 2 haftaya doğuracak bir arkadaşım var. O diyor ki bebek kaburgama batıyor uyuyamıyorum. Allahim önce onu sonra zamanında bizi sağlıkla kurtarsın. Bugün kız kardeşim rüyasında bebeği görmüş, bana benziyormuş epey. Aşırı sevindimKendimi çok beğeniyorum diye değil de annelik bencilliği yüklendi bana, doğacak benden ayrılacak diye bazen üzülüyorum bile
Saçlarım düz ve siyahAyy gecen gün ben de seni rüyamda gördüm kuzumsarışın omuzlarda az dalgalı saçların vardı.ne alakaysa valla.hastanede karşılaşıyoruz ve kadınlar klubune üyeyim ordaki adım da purplilac diosn.ben acayip şaşırmıştım
İlerleyen haftalarda sende mutlaka hissedersin canımYaaaa ne güzelay keşke bende senin kadar hissedebilsem , maşallah ah sorma uykular gitti bir de herkes uyuyabildiğin kadar uyu diyor nasıl olacaksa
Ya ben bu kadar yukarıda hissetmiyorum ama16 hatta çizgisinde hissediyorum genelde hatta bazen daha aşağıda da oluyor
Maşallah ya ne güzel aradan çıkmış hepsi hayalimdeki tabloKızlar dün eşimle bebişin nesi var yok diye bakalım dedik serdik her şeyi. Galiba bizim her şeyimiz tamam
Hepsi harika gozukuyorKızlar dün eşimle bebişin nesi var yok diye bakalım dedik serdik her şeyi. Galiba bizim her şeyimiz tamam
Burada bir arkadaş vardı hatta geçen gün baby shower yapmıştı yurt dışından bebek arabası almıştı bilgi verebilir mi ya da başka alan var mı ?
heh evet :) yurt dışından almıştık demiştiniz diye hatırlıyorum ne almıştınız cybex easy 2 almanyada şuan 329 € buradan neredeyse 20.000 tl ucuza geliyor onu sormak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?