Tansiyonuna baktılar mı? Sanırım biraz da protein çıkmış , idrarın köpüklü geliyor mu?Bir de bugün aile hekimine gittim bir ay önce enfeksiyon çıkmıştı idrar tahlili verdim .
Küçük bir makinası var anında sonuç çıkıyor ama ayrıntılı değil . Hemşire enfeksiyon çıktı dedi .
Doktora gösteremedim yarım göstericem . Bu sonuçtan anlayan var mı kızlar
Ben de çamaşır silkelerken göbeğimin çapını hesap edemedim. Yanlışlıkla karnıma kendim vurdumNormal bence canım. Ben geçende oğlumla oynarken karnıma çok sert şekilde dizleriyle vurdu ondan sonra hiç hissetmedim gibi birşey hareketlerini endişlendim hatta biraz ama sonra tekrar hissettim sürekli hissetmiyorum nadir
Tansiyonuma baktılar 10/6 çıktı hamilelik de var çok normal dedi . İdrarım da köpüklü değil canım ya hiç öyle görmedim idrar verirken de öyle değildiTansiyonuna baktılar mı? Sanırım biraz da protein çıkmış , idrarın köpüklü geliyor mu?
10/6 normalde de normal değil mi?Tansiyonuma baktılar 10/6 çıktı hamilelik de var çok normal dedi . İdrarım da köpüklü değil canım ya hiç öyle görmedim idrar verirken de öyle değildihemşire enfeksiyon var dedi
İçerden noluyooor ya demişBen de çamaşır silkelerken göbeğimin çapını hesap edemedim. Yanlışlıkla karnıma kendim vurdumBebek de içeriden karşı bir tekme attı
Tamamdır o zaman önemsenecek bi artış değil demekki, belki enfeksiyon değeri de öyledir bol su iç çok normal hamilelikteTansiyonuma baktılar 10/6 çıktı hamilelik de var çok normal dedi . İdrarım da köpüklü değil canım ya hiç öyle görmedim idrar verirken de öyle değildihemşire enfeksiyon var dedi
Evet normal . Çıkan sonuç tansiyonla ilgili mi acaba hemşire de tansiyon ölçelim dedi10/6 normalde de normal değil mi?
1 ay önce enfeksiyon çıkmıştı o zamandan beri 2.5 lt içiyorum her gün . Günde bir bardak da kızılcık şurubu içiyorum faydası oluyormuş sanırım .Tamamdır o zaman önemsenecek bi artış değil demekki, belki enfeksiyon değeri de öyledir bol su iç çok normal hamilelikte
Benim de genelde 10/6 çıkıyor. Tansiyonu her gittiğimde ölçüyorlar.Evet normal . Çıkan sonuç tansiyonla ilgili mi acaba hemşire de tansiyon ölçelim dedi
Çok iyi, inşallah olmuştur1 ay önce enfeksiyon çıkmıştı o zamandan beri 2.5 lt içiyorum her gün . Günde bir bardak da kızılcık şurubu içiyorum faydası oluyormuş sanırım .
bnde bu modellere bakıyordum teslim aldınız mı nasılmış kalitesiBen bundan aldım rengi hoşuma gitti
Eki Görüntüle 3475963
Evet teslim aldım kaliteli güzel duruyor tabii daha kullanmadık artık zamanla göreceğizbnde bu modellere bakıyordum teslim aldınız mı nasılmış kalitesi
Ya aslında bugün hm de çocuk ürünlerinde %20 indirim vardı. Yoğunluktan kendimde alamadım size de haber veremedimKızlar malum.cinsiyeti öğrendik artık kıyafet almaya ve alisverie başlayayım.diyorum ama nerden başlasam bilemedim hem ye baktım şuan indirim yok indiirm olan markalar varmı
Ben hiç 1-2 almadım hep 2-4 aldım çünkü eşimde bende boyluyuz bebeğin 55 cm ve üzeri olacağını düşünüyorumCanım hm den bisiler bakiyorumda yenidoğan 2.4 mu yoksa1.2 mi almak lazım acaba
Bundan ben aldım. Miggie marka resmini ekliyorum.Şuandan almismiydin de canım binara grupta bunun resimleri mi görüyodum süreklivarsa resmi atarmisin
Bunlarrin bide içi Polatlı olanı var başka marka hangisi iyi olur acabaYa aslında bugün hm de çocuk ürünlerinde %20 indirim vardı. Yoğunluktan kendimde alamadım size de haber veremedim
Ben hiç 1-2 almadım hep 2-4 aldım çünkü eşimde bende boyluyuz bebeğin 55 cm ve üzeri olacağını düşünüyorum
Bundan ben aldım. Miggie marka resmini ekliyorum.
Eki Görüntüle 3475987
Ben de sipariş verip iptal ettim güvenemedim çoğu kişi kısa sürede arıza yaşamış ben biraz daha pahalı da olsa başka markalara bakıcamKızlar ben bundan aldım KÜBRA10 kodu ile fiyatı yüzde 10 düşüyor uyguna geliyor.
912 liraya denk geldi benim. Bir de hepsi papellerim vardı e bebek alışverişinden. Philips Avent ya da Lansinoh bakacaktim. 912 ucuz geldi aldım şansıma iyi çıkar umarım. Ben de yorumlara bakınca tüm ürünlerden soğuyorum özellikle elektronik almak çok korkutucu geliyor.Ben de sipariş verip iptal ettim güvenemedim çoğu kişi kısa sürede arıza yaşamış ben biraz daha pahalı da olsa başka markalara bakıcam
En son eşim bir şey aldı 1 ay sonuç bekledik ürünü ertesi gün göndermemize rağmen elektronik gerçekten şans işi912 liraya denk geldi benim. Bir de hepsi papellerim vardı e bebek alışverişinden. Philips Avent ya da Lansinoh bakacaktim. 912 ucuz geldi aldım şansıma iyi çıkar umarım. Ben de yorumlara bakınca tüm ürünlerden soğuyorum özellikle elektronik almak çok korkutucu geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?