Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende senin gibi ilk hamileliğim bilemedim ne alacağımı bagi nanofold 3 tercih ettim güzel tavsiye ederim umarım bebiş doğduğunda da memnun kalırımMerhaba kızlar ben bu gruba ilk kez yazıyorum bebek arabası almak istiyorum yardımcı olur musunuz ilk çocuğuma hamileyim bebek arabasında kararsız kaldım ilk doğduğundan itibaren kullanabileceğim bir araba almak istiyorum hiç bir fikrim yok
Canım biz pempe kalp alalım kızımız oluyor çok şükür öğrendikBugün ayrıntılı ultrasonu olan bir kaç kişi vardı galiba , hepinizden güzel haberler bekliyoruz
Aaa bizim tahmin tutmadı desene kuzum gozunaydin çok sevindim.dr bsy demedi mi bu damar konusundaCanım biz pempe kalp alalım kızımız oluyor çok şükür öğrendik
Yanında başka bir bulgu olmadığı için sorun olmaz dedi ama protein ye bol bol dediAaa bizim tahmin tutmadı desene kuzum gozunaydin çok sevindim.dr bsy demedi mi bu damar konusunda
Çok sevindim ben de siz yazınca birkaç şey okudum olumsuz şeyler görmedim.Yanında başka bir bulgu olmadığı için sorun olmaz dedi ama protein ye bol bol dedi
ayyy gözün aydın canım hayırlı olsunCanım biz pempe kalp alalım kızımız oluyor çok şükür öğrendik
doktor bişey demedi mi onun içinKızlar biz detayliya girdik ciktikk çok şükür güzel geçti ama plesentada sanırım 3 damar olması gerekirken 2 varmış önemli biseymi çok anlayamadım
Tamamdır teşekkür ederimOğlumda hacı şerifte yaptırmıştım çikolatayı cok begenmiştik mevlid zamanı tekrar yaptırdık yine orda yaptırırım sizinde aklınızda olsun
Protein ye bol bol dedi buna yaoilacak bişey yok şuan dedidoktor bişey demedi mi onun için
Gösterdi çok şükür de resimleri mail atiyorlarmis daha gelmedi
Çok sevindim. Aman tatlı ye, aman kahve iç, doktor içme dedi derken bebek kendini göstermek istedi ve gösterdi şükürGösterdi çok şükür de resimleri mail atiyorlarmis daha gelmedi
Ya yanlış bilmiyorsam 30 Euro’ya kadar %30 sonrasında %60 lara kadar çıkıyor ama tam da emin değilimŞu an ne kadar vergi alıyorlar onu biliyor musunuz peki?
Bebeğim için beğendiğim şeyler olmuştu
Mantıklı bir fiyata geliyorsa ona göre sipariş vereceğim de
Baginin arabaları güzel oluyor diye duymuştum , güle güle kullanın inşallahBende senin gibi ilk hamileliğim bilemedim ne alacağımı bagi nanofold 3 tercih ettim güzel tavsiye ederim umarım bebiş doğduğunda da memnun kalırım
Çok şükür canım bu damar olayını daha önce hiç duymamıştım bence bi sorun yoktur , olsa doktor söylerdi zaten diye düşünüyorumKızlar biz detayliya girdik ciktikk çok şükür güzel geçti ama plesentada sanırım 3 damar olması gerekirken 2 varmış önemli biseymi çok anlayamadım
Ben tahmin etmiştim sağlıkla gelsin prensesCanım biz pempe kalp alalım kızımız oluyor çok şükür öğrendik
Çok şükür canım, sağlıkla gelsin kızçen bir sıkıntı olsa dr söylerdi bence, hiç korkmaKızlar biz detayliya girdik ciktikk çok şükür güzel geçti ama plesentada sanırım 3 damar olması gerekirken 2 varmış önemli biseymi çok anlayamadım