Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz korktum nedense şuan internetten araştırma yapınca.doktorsa gelişim geriliği olabilir dedi protein ye bol bol dediÇok şükür canım bu damar olayını daha önce hiç duymamıştım bence bi sorun yoktur , olsa doktor söylerdi zaten diye düşünüyorum
Ben tahmin etmiştim sağlıkla gelsin prenses
Tamamdır teşekkür ederimYa yanlış bilmiyorsam 30 Euro’ya kadar %30 sonrasında %60 lara kadar çıkıyor ama tam da emin değilim
Çok güzelmiş nerde yapiliyor acabaBenim oğlan bir yaşında, karnımdaki abisinden giyinecek ama şu sete bayıldım, abisine de benzerini yaptırmıştım yine böyle bişey yaptıracağım. İçerik olarakta tulum bere eldiven penye battaniye yastık ve kapı süsünü yaptıracağım
Foto eklemeyi unutmuşum ahajaja cinnabon
gözün aydın canım yüzünü gösterdi mi bebişBiz de detaylıdan şimdi çıktık kızlar, çok şükür herşey yolunda
Kırmızı et,yumurta kuru yemiş (fındık ceviz kabak çekirdeği vs) tüketmeye çalış cnm. Aslında o proteini bütün Dr lar söylüyor. Karbonhidrat tüketme protein bazlı beslen die.bana oğlumda Dr um demişti sonra şeker çıkar onla uğraşmak zorunda kalırsın die.demk bu dediği şey için de protein iyi geliyorYanında başka bir bulgu olmadığı için sorun olmaz dedi ama protein ye bol bol dedi
Allah razı olsun canım her gittiğimiz de gösteren çocuk bu kez göstermedi yerinde durmadı ki, keşke çikolata yemeseydimgözün aydın canım yüzünü gösterdi mi bebiş
Ayy hiç sorgulamadım siz sorunca baktım da Tekirdağ da yapılıyormuşÇok güzelmiş nerde yapiliyor acaba
Teşekkür ederim umarım memnun kalırızSen Baginin arabaları güzel oluyor diye duymuştum , güle güle kullanın inşallah
Bakma internete , doktoruna güven. Et ağırlıklı beslen. Çiğ badem , kaju , kabak çekirdeği , ceviz ye. Avokado , kaşar ye. Beslensin minik kuşBiraz korktum nedense şuan internetten araştırma yapınca.doktorsa gelişim geriliği olabilir dedi protein ye bol bol dedi
Çok şükür canım , gözünüz aydınBiz de detaylıdan şimdi çıktık kızlar, çok şükür herşey yolunda
Teşekkür ederim canımBakma internete , doktoruna güven. Et ağırlıklı beslen. Çiğ badem , kaju , kabak çekirdeği , ceviz ye. Avokado , kaşar ye. Beslensin minik kuş
Çok şükür canım , gözünüz aydın
Süper haberBugün ikinci perinatolog görüşü almak için İbrahim Kalelioğlu’na gittim.Kendisi amniyosentez yapmaya gerek olmadığını ve burun kemiğinin bu haftada normal sayılacak bir ölçüde olduğunu söylediSadece böbrek genişlemesi için takip edeceğiz.İçim çok rahatladı
Bebekte böbrek büyümesi mi var dediler bizde de böbrek büyümesi ve kalpte parlaklık var dedi zamanla geçebilirmiş emin olmak adına amniyosentez veya fetal dna önerdi bizde fetal dna sonuçlarını bekliyoruzBugün ikinci perinatolog görüşü almak için İbrahim Kalelioğlu’na gittim.Kendisi amniyosentez yapmaya gerek olmadığını ve burun kemiğinin bu haftada normal sayılacak bir ölçüde olduğunu söylediSadece böbrek genişlemesi için takip edeceğiz.İçim çok rahatladı
Canım kaç Gr çıktı bebiş seninBiz de detaylıdan şimdi çıktık kızlar, çok şükür herşey yolunda
Ay bende aynı soruyu soracaktım. Kaç gram olmuş bebelerCanım kaç Gr çıktı bebiş senin
Bizimki 460 gram iyi dedi doktor nasıl acabaAy bende aynı soruyu soracaktım. Kaç gram olmuş bebeler
Evet canım erkek bebek benimkisi.Erkek bebeklerde çok sık göründüğünü söyledi 10 üzeri çıkarsa doğum sonrası operasyon gerekebilir dedi.Ama genelde kendiliğinden geçiyormuş.Ben fetal dna yaptırmıştım sonucum temiz gelmişti.İnşallah sizin de sonucunuz güzel gelirParlaklık olayını forumda çok gördüm o da çoğunlukla geçiyormuşBebekte böbrek büyümesi mi var dediler bizde de böbrek büyümesi ve kalpte parlaklık var dedi zamanla geçebilirmiş emin olmak adına amniyosentez veya fetal dna önerdi bizde fetal dna sonuçlarını bekliyoruz