Bir kereden bir şey olmaz canım endişelenmeBende de oldu biraz gerçi normalde vardı ama aşırı degill yukarda sormuştum gene ama ben çiğköfte yemiştim dün etliymisbişey olurmu acana çok korktum birden
Benimde tuttuHanımlaar Çin takvimi tutan var mıı
Bizimkide öyle olduu o yuzden hep erkekk hissettigimi söyledim soranlaraa bu sebeptenBenim Çin ve Rus takvimi tuttu, erkek. Bir de yumurtlama gününde oldu. O da erkek oluyormuş yine galiba.
BenKızlar uygulamada göğüslerin kahverengi olan yerleri büyüyebilir yarısını kaplayabilir diyor böyle olan varmı
Benve artık kahverengi değil neredeyse siyahlar...
Dogumdan sonra dökülüyor ya işlem yapmayin yeterHamilelerin çoğunda oluyor demek ki, kendimizi üzmeyelim sağlık olsun olacak olan oluyor bebişlerin canı sağolsunben o yağı kullanmadığım için bilmiyorum,doğrudur
YooKızlar uygulamada göğüslerin kahverengi olan yerleri büyüyebilir yarısını kaplayabilir diyor böyle olan varmı
Bnde de var hep bi gerginlik. Herseye kafam atiyoKızlar sizde de gereksiz bir gerginlik var mı. Hiç bir şeye tahammülüm yok. Adana da yaşıyorum klima altında geçiyor gece gündüz onunda etkisi var nefes alamıyorum temiz hava alamıyorum. Ama artık bugün eşime de aşırı yüklendim pişman da olmuyorum hep haklı görüyorum kendimi. Çok saçma ama biliyorum nedir bu ne zman geçer kendimden soğudum resmen
Kendi kendimize ediyoruz o kadar gerildim ki dün sancım oldu çocuk top gibi oldu karnımda. Ama bu elde olan bı şey de değil bilmiyorum bilerek de yapmıyorum. Allah sonumuzu hayretsin vallahi etrafımizida da sabırlar versinBnde de var hep bi gerginlik. Herseye kafam atiyoesime sinir oluyorum cogu zaman etrafimdakilere de cok tahammulsuzum. Esime ailesine vs herkese. Normalde boyle biri değilim
Benim aynen oyle olduKızlar uygulamada göğüslerin kahverengi olan yerleri büyüyebilir yarısını kaplayabilir diyor böyle olan varmı
Bnde oldu gibi ikinci gebelik.. zaten ilk gebelikten sonra eski haline gelmemişti . Esmersen daha yoğun olur tabi ablam beyaz tenli sarışın onda olmadı mesela bnde olduKızlar uygulamada göğüslerin kahverengi olan yerleri büyüyebilir yarısını kaplayabilir diyor böyle olan varmı
Bazen banada sancı giriyorr geciyorr canimm bence normal gibi ara sıra oluyor bende sanci.ama sen genede doktoruna bir sorKızlar uzanırken birden hapşırunca kasıklarımda bir yanma.oluyor böyle koca bı acı. Normalde hapsuracagimi hissedince hemen cenin pozisyonunda beklerim ama bazen böyle oluyor bunu doktoruna soran oldu mu hiç. Bebeğe bı zararı var mı bu acı neden oluyor. Pazartesi randevumuz var soracam merak ertim
Kişiden kişiye göre degisiyormus galiba aynenBnde oldu gibi ikinci gebelik.. zaten ilk gebelikten sonra eski haline gelmemişti . Esmersen daha yoğun olur tabi ablam beyaz tenli sarışın onda olmadı mesela bnde oldu
Herşeye geriliyorum herkesten nefret ediyorum sankiKızlar sizde de gereksiz bir gerginlik var mı. Hiç bir şeye tahammülüm yok. Adana da yaşıyorum klima altında geçiyor gece gündüz onunda etkisi var nefes alamıyorum temiz hava alamıyorum. Ama artık bugün eşime de aşırı yüklendim pişman da olmuyorum hep haklı görüyorum kendimi. Çok saçma ama biliyorum nedir bu ne zman geçer kendimden soğudum resmen
Benım valla hem koyuldu hem daha büyüdü kahverengi alanı ben de şaşırıyorum her gördükçeKızlar uygulamada göğüslerin kahverengi olan yerleri büyüyebilir yarısını kaplayabilir diyor böyle olan varmı
Benim öyle olduKızlar uygulamada göğüslerin kahverengi olan yerleri büyüyebilir yarısını kaplayabilir diyor böyle olan varmı
Benim ilk doğumun iki yıl önce olduğu için ve hamile kalana kadar emzirmeye devam ettiğim için o kahvelik bende neredeyse 3 yıldır mevcut gitmediKızlar uygulamada göğüslerin kahverengi olan yerleri büyüyebilir yarısını kaplayabilir diyor böyle olan varmı
Bende de aynı şekilde hatta her seferinde oluyor normal olduğunu düşünüyorum ama sen yine doktoruna sor tabi aklında soru işareti kalmasın.Kızlar uzanırken birden hapşırunca kasıklarımda bir yanma.oluyor böyle koca bı acı. Normalde hapsuracagimi hissedince hemen cenin pozisyonunda beklerim ama bazen böyle oluyor bunu doktoruna soran oldu mu hiç. Bebeğe bı zararı var mı bu acı neden oluyor. Pazartesi randevumuz var soracam merak ertim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?