Teşekkürler onu indireyimBende dr banu çiftçi var o da güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler onu indireyimBende dr banu çiftçi var o da güzel
Gün Gün Gebelik var bende onu takip ediyorum.Başka hangi program iyi oluyor acaba bendede happy mom var suan
Gerçekten bana travma oldu karnıma biri dokununca korkuyorum benim doktorum değişik bi adamdı o masaj yapılacak dedi kestirdi inşallah bu doğum rahat olur hepimizin inşallahAy bana ikiside yapılmadı ya bebeği kıcağıma aldığımda bile krnıma güç uygulamıyordum ilk zamanlar bunlar ne kadar rahat davranıyolae. Ben zaten bi gece kaldım ertesi akşam imza atıp çıktım.
İnanılmaz döküldü ön taraflar resmen kelleşti ama 6.aydan sonra tekrar çıktı, demir ilacı kullanamıyorum acayip dokunuyor bana midem çok kötü oluyor acillik oluyorum ama ara ara kan verip bakmıştım hep sınırdaydı çok düşmemişti, multivitaminlerdeki demirle idare ettimKan ilacını bırakmamaya çalışın hatta doğumdan sonra da 6 ay devam etmek önemli yoksa çok ciddi bir saç dökülmesi yapıyor ben kızımda bıraktım sonrada devam etmedim avuç avuç saçım döküldü doğumdan sonra. Belki benim kanım çok düşük diyedir doğumdan sonra çok saçı dökülen anneler oldu mu ?
Bence bebis cik taze olacagi icinbunlari giydirmrk Zor olur. Ben kizimi normal giydirirken bile incitirim diye korkuyordum. Kalin tulum daha zor sanki. Kundak tarzi seyler daha makul geliyor banaKızlar bizim bebişler kış bebeği olacak ya eklediğim tulumları almak mantıklı mı sizce ve kaç aylık almak daha mantıklı olur sizce
Banu çiftçi bide Elika var bnde canımBaşka hangi program iyi oluyor acaba bendede happy mom var suan
Bilemedm bende ama sürekli iğneye gidip geleceğiz falan pusette kemerlerin de daha rahat takılacağını düşündüğüm için bu daha mantıklı geldi yoksa kundak tarzı da düşündümBence bebis cik taze olacagi icinbunlari giydirmrk Zor olur. Ben kizimi normal giydirirken bile incitirim diye korkuyordum. Kalin tulum daha zor sanki. Kundak tarzi seyler daha makul geliyor bana
İnşallah her birimiz kolay , güzel doğumlar yapalımmGerçekten bana travma oldu karnıma biri dokununca korkuyorum benim doktorum değişik bi adamdı o masaj yapılacak dedi kestirdi inşallah bu doğum rahat olur hepimizin inşallah
Ben kullanıyorum 2 hafta kadar önce başladım.Ama sadece midem bulanıyorsa kullanıyorum. 2 günde bir gibi. Bazen günde 2, 3, 4 kez kullandığım oluyor ama. Henüz bırakmadım. Ama bende sersemlik henüz yapmadı.Kızlar aranızda hala Prilam kullanan var mı? Ben 20.haftadayım hala yatmadan önce 2 tane alıyorum ama maalesef tüm gün sersem gibi geziyorum o yüzden bırakayım istiyorum. Dün 1 tane içtim bugün yine çok kötüyüm zehirlenmiş gibi kusuyorum. Bırakırken bu şekilde mi oluyor bu konuda deneyiminiz var mı?
Ben 6.haftadan beri her gün kullanıyorum, kullanmadığımda perişanım maalesef ama tüm gün uyuyorum. Sersemlik yapmaması çok iyi, genelde çok fazla yapıyor.Ben kullanıyorum 2 hafta kadar önce başladım.Ama sadece midem bulanıyorsa kullanıyorum. 2 günde bir gibi. Bazen günde 2, 3, 4 kez kullandığım oluyor ama. Henüz bırakmadım. Ama bende sersemlik henüz yapmadı.
Ben hala kullanıyorım senin gibi gece 2 tane alıyorum, bırakmayı denedim iki gün içmedim ama sabah uyandığımda çok bulantım oldu vitaminleri bile yutamayınca tekrar başladım doktorada sordum bi sıkıntı olmaz dediKızlar aranızda hala Prilam kullanan var mı? Ben 20.haftadayım hala yatmadan önce 2 tane alıyorum ama maalesef tüm gün sersem gibi geziyorum o yüzden bırakayım istiyorum. Dün 1 tane içtim bugün yine çok kötüyüm zehirlenmiş gibi kusuyorum. Bırakırken bu şekilde mi oluyor bu konuda deneyiminiz var mı?
Hamilelik+ var o baya iyi hem hafta hafta gelişmeler var hemde bebişi görebişiyorsunuzBaşka hangi program iyi oluyor acaba bendede happy mom var suan
Kurtarıcı bi ürün, emzirme yastığı ile hediye gelmişti banaMarigoldhome %100 Pamuklu 2 Katlı Organik Müslin Emzirme Önlüğü 60x100 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Marigoldhome %100 Pamuklu 2 Katlı Organik Müslin Emzirme Önlüğü 60x100 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızlar ben bunu almayı düşünüyorum instagramda karşıma çıktı sade hoş duruyor
Sen bir de son 1 ay görAy evet bu uyanmalar nolacak ya, ben yaz tatilinde öğleye kadar uyuyabilen bi insandım. Şimdi saat 8i geçemiyorum resmen şimdiden alıştırıyo bebişler bizi uykusuz günlere galiba
Gün gün gebelik diye bi program var her güne ait bilgiler veriyor haftalık ve aylıkta bilgileri var içinde canımTeşekkürler onu indireyim
Ne kadar yedin canım .normalde yasak ama Evde mi yapılmıştı .Bende de oldu biraz gerçi normalde vardı ama aşırı degill yukarda sormuştum gene ama ben çiğköfte yemiştim dün etliymis bişey olurmu acana çok korktum birden
Canım aklında olsun yemeklere tuzu yemeğin altını kapatmadan bir kaç dakika önce at. Başında tuz atılması troide sebep oluyormuş ve yararlı şeyleri öldürüyormuş. Bebek doktoru söylemişti banadaKızlar aranızda şeker için diyet yapan var mı benim tokluk şekeri biraz yüksek çıktı bugün doktor 5 günlük şeker takibi ve diyet verdi ayrıca serbest t4 değerimde biraz düşüş varmış biz doğal tuz kullanıyorduk doktor ondan olabilir iyotlu tuz al dedi ilk kez böyle bi durumla karşılaştım bilgisi olan var mı
Canım bende aylardır kullananlardanım. Geçen haftalarda bir kere bırakmaya çalıştım ama kus kus 2 günde 1 buçuk kilo verdim devam ediyorum o yüzden. Ben sadece gece yatarken 1 tane alıyorum yetiyor bana. Sersemlik yapmıyor. Eğerki gündüz içersem ozaman uyku hali yapıyor.Kızlar aranızda hala Prilam kullanan var mı? Ben 20.haftadayım hala yatmadan önce 2 tane alıyorum ama maalesef tüm gün sersem gibi geziyorum o yüzden bırakayım istiyorum. Dün 1 tane içtim bugün yine çok kötüyüm zehirlenmiş gibi kusuyorum. Bırakırken bu şekilde mi oluyor bu konuda deneyiminiz var mı?