Kızlar ya benim doktor canımı sıktı gene. Ne bahtsızım doktor konusunda. Hamileyken de doktorum konuşmazdı bu da konuşmuyor. Paramla rezil olduğum noktadayım yine. Prof diye gidiyorum hep, proflar da böyle mi oluyor bilmiyorum.
Bebeğim 18. Gün tartıda hiç kilo almamışştı. Doktor beş dakka emzir, sonra sınırsız mama ver demişti. Ben ise 1 saat emzirip, sağdığım sütü verdim veya 90 ml mama verdim. Mamayı günde 4-5 kere verdim. Sonuç olarak; 16 gün sonra yani bugün 600 gram almış. Güzel almış. Doktor Bize teşekkür etti kilo aldırdık diye. Dedim ki " Mamayı bırakır mıyız ilerleyen süreçte" Direk "hayır dedi. Açıklama yok birşey yok. Kala kaldım. Çok moralim bozuldu. Ben bu hafta iki öğün mama verip, emzirmeyi planlıyorum. Doktorlar mı anne psikolojisinden anlamıyor, ben mi bencilim, emzircem diye tutturdum anlayamadım ya. Bir de sizin doktorunuz bebekle yapabileceğiniz aktiviteleri falan söylüyor mu? Gaz masajı gösteriyor mu? Benimki onları da yapmıyor. Ben sormuyorum gerçi ama ne bileyim, söylemesi gerekmez mi
eelifeylull benim doktor da seninki gibi mamacı ya