2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Aynen canım. Oğlumla 24 saat ilgilenirdim, neler neler yapardım. Şimdi kızım kendi kendine büyüyor ilk çocuk psikolojisi ve ikinci çocuk rahatlığı diyelim
Bende oğlumda sürekli bı aktivite icindeyken kızım resmen karpuz gibi kendi kendine büyüyüp gidiyor

Oğlum susmuyor sürekli bı şey istiyor hiç bı şey bulamazsa tek ayak üstünde durup yada muzu soymus mesela bağırıyor AAANNEEEEE BAANAAAA BAAAAAAKKK beynim dönüyor akşama kadar ona bakmaktan. Kızımda garibim tam uykuya dalıyor abisi şap diye öpüp uyandırıyor ben yapma demeye kalmadan delirmeeeye az kaldi

Kızlar benim unutkanlığım iyice artmaya başladı bir şey koyuyorum asla bulamıyorum hele sakladığım şeyleri hiç bulamıyorum asla hatırlamıyorum bu yorgunluktan kafa doluluğundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama bunun için kullandığınız bir takviye vesaire var mı doktorların da önerdi gi. Ya şimdi doktora gidiyorum söylüyorum şikayetlerimi bunun ilacı yok diyor mesela yani bence emziriyoruz ve bizim şu an ciddi anlamda takviye kullanmamız gerekiyor ama şimdiye kadar gittiğimin hiçbir doktor bunun üstüne düşüp de bir takviye önermedi ya da tahlil yapmadı

Unutkanlık bende de var canım. Tüm kan değerlerim de iyi. Acayip unutkanım. Normal değil.

Ben de çok unutkanım d vitamini verip vermedim mi unutuyorum eşime söyledim hep o hatırlatıyor öyle veriyorum .Bir odadan diğerine geçerken ne yapacağımı unutuyorum uykusuzluk beyni küçültüyormuş beynim küçülüyor diye dolanıyorum ortalıkta djsjdj

Unutkanlık bende de var canım. Tüm kan değerlerim de iyi. Acayip unutkanım. Normal değil.

Unutkanlık bende de var eşim bana bunu geçen gün anlattın ya sen diyo çoğu konuda sonra çocuk uyuyor gece bir ara uyanıyorum acaba emzirdim mi emzirmedim mi emin olamıyorum. Ve uykuda konuşmaya başlamışım

Unutkanlık bende de var eşim bana bunu geçen gün anlattın ya sen diyo çoğu konuda sonra çocuk uyuyor gece bir ara uyanıyorum acaba emzirdim mi emzirmedim mi emin olamıyorum. Ve uykuda konuşmaya başlamışım
B vitamini kızlar bebekler sömürüyor herhalde. Solgarın B vitaminini tavsiye etmişti biri burdan ya da başka gruptan. Ben de almadım zaten unuttum

Kızlar ben bugün kendimi çok kötü hissediyorum bebeğim önünde bağırdım su şişesini yere fırlattım eşim disadi çıktı yavrum uyumadı çok yorgunum eşime kızdım aslında tatil günü evde durmadigi için

Yaa canım benim nasıl sevindiğimiz zamanlar oluyorsa maalesef böyle kötü zamanlarımız da oluyor.Kendine hakim olabilsen zaten bebeğinin yanında yapmazdın.Kendini suçlama artık daha dikkatli davranırsın.Eşler bazen bizim ne kadar rahatlamaya ihtiyacımız olduğunu anlamıyor.Onun diğer tatilinde bebeni bırak sen çık biraz gez dolaş.

Canım ben de sinirlenip kafama çok vurdum pet şişeyi. Benim eşimde bugün gerizekalı gibi. Yarın babası gelecek evi temizlemeye çalışıyoruz ben topluyorum onda kucağında peşimden geziyor. Tuvalete gittim sonra uyutacaktım o da evi süpürecekti. Tuvaletten bi çıktım tvyi açmış maç özeti bakıyorlar. Bana sürekli bebeği uyuturken telefona bakıyorsun der, instagramdan sıfır ekranla ilgili gönderi gönderir. Çocuğa maç özeti izletiyor allahtan erkek çocuğu zekayı anneden alıyor

Bazen Tunayı uyuturken telefonum salonda kalmış oluyor telefonu istiyorum getirmiyor unuttum diyor. 1 2 saat oda da duvara bakarak uyutmaya çalışıyorum benim de telefon bağımlılığım var önceden 2 telefona bakıyordum izne ayrılınca iş telefonumu bıraktım allahtan.

Kendimi çok sucladim naptım çocuğun önünde diyr bana bakarken bebeğim sanki herşeyi snliyormus gibi bakıyorbu erkekler neden böyle birwz yardimci olmak zormu kendime ayircak hiç vaktim bile yok

Ben dışarı ciikicam dedim tek başıma beraber çıkalım diyor hala tek başıma bişey yapamıyorum

Kızlar oğlumun ayakları hiç durmuyor çok hareketli herkes yandın yürümeye başlayınca çok hareketli olacak diyorGerçekten öyle mi oluyor ayaklarını hareket ettirmesi normal değil mi başka ne yapabiliyor sanki fjsjd

Kabul etme canım emzir bırak 2 saat .Bir kafede oturup kahve iç yürüyüş yap eve dön . 2 saat kendi baksın çok kolaysa
Aynen öyle yarın saat bakamiyor ki bebe durmayinca hemen oda sinirleniyor bana bide çocuk istiyordun al sana çocuk demesi

Aynen canım. Oğlumla 24 saat ilgilenirdim, neler neler yapardım. Şimdi kızım kendi kendine büyüyor ilk çocuk psikolojisi ve ikinci çocuk rahatlığı diyelim
Günde video ve resim çekerdim .şimdi kızimda arada.kizimdan daha çok etme oğlum yapma oğlum bırak elleme uyusun oğlum
Bende oğlumda sürekli bı aktivite icindeyken kızım resmen karpuz gibi kendi kendine büyüyüp gidiyor
Karpuz mu evet ya bizim kizlar kendi kendine büyücek artık albatroza da bizden
Aynı bizi tarif etmişsin cano
Ya bu maç aşkı kadar çocuk bakma aşkı olsa keşke

Gördüm videonuzu bizim de aynı. Yürümeden hemen koşacak diyorlar.
Bide özetini izliyor çocuk uyuyunca da izleyebilir ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…