- 27 Kasım 2018
- 3.791
- 4.180
- 133
Haklılar kesinlikle yüzde yüzKızlar oğlumun ayakları hiç durmuyor çok hareketli herkes yandın yürümeye başlayınca çok hareketli olacak diyorGerçekten öyle mi oluyor ayaklarını hareket ettirmesi normal değil mi başka ne yapabiliyor sanki fjsjd
Evet ya maç izleniyor ,ozette izleniyor üstüne bide yorumcuların yorumları izleniyorGördüm videonuzubizim de aynı. Yürümeden hemen koşacak diyorlar.
Bide özetini izliyor çocuk uyuyunca da izleyebilir ama
Artık evde 3 kişisiniz bunun farkına varsın.Zorlası kalmadı yani elin çocuğu değil kendi de alacak sorumluluk.Sen kendine alan yaratmaya çalış canım.Eşimin izin günlerinde ben emziriyorum sonra eşime veriyorum vardiyalı sistem yaptıkAynen öyle yarın saat bakamiyor ki bebe durmayinca hemen oda sinirleniyor bana bide çocuk istiyordun al sana çocuk demesi
Gördüm videonuzubizim de aynı. Yürümeden hemen koşacak diyorlar.
şimdi baya zayıfladım peşinde dolanırken artık üniversitedeki kiloma dönerim o zamanHaklılar kesinlikle yüzde yüzoğlumdan biliyorum.kucukken yattığı yerde yaptığı ayak hareketlerini ben yapsam çok fit bı haldeydim şuan da maşallah aşırı hareketli.
Ah kuzum suçlama kendini bunlar olabiliyor insanız sonuçtaKızlar ben bugün kendimi çok kötü hissediyorum bebeğim önünde bağırdım su şişesini yere fırlattım eşim disadi çıktı yavrum uyumadı çok yorgunum eşime kızdım aslında tatil günü evde durmadigi için
Kuzum benim 3 çocuğum var eşim ikizlerde o kadar destek oldu ki bana yani bu adama 4-5 tane çocuk yapılır derdi herkes 3.çocuk oldu o adam gitti yerine başka bir adam geldi bu sabah şarjlı diş fırçasının şarjı bitmiş ben neden bunu takip etmiyormuşum diye bana söylendi yemin ederim o an o diş fırçasını alıp tövbe yarabbimKendimi çok sucladim naptım çocuğun önünde diyr bana bakarken bebeğim sanki herşeyi snliyormus gibi bakıyor bu erkekler neden böyle birwz yardimci olmak zormu kendime ayircak hiç vaktim bile yok
Bugün kocaların kabul günü heralde bende sabah eve almayı düşünmüyorumKocayla küstük çocukları verdim işten gelince yatak odasında takılıyorum acıkınca getiriyor iyiymiş böylearada kuseyim ben. Annesini aramış şimdi görüntülü konuşuyorlar normalde benle konuşmaz telefona bakmaktan yokluğum farkediliyir dmeek ki
İyi düşünmüş senin aklına gelmezdiBugün kocaların kabul günü heralde bende sabah eve almayı düşünmüyorumbugün işten çıktımm eve geleceğim arabaya bindirdim çocukları tam direksiyona geçeceğim eve gidince çocuğu emzir diyor bana Allahım sabır dedim vitesi koparıp kafasına atmak istedim
Zorla gel beni döv diyorİyi düşünmüş senin aklına gelmezdi
Merhaba bende aynı durumdayım akşama doğru sütüm azalıyor bebek yutkunmuyor sinirleniyor mama içip yatıyor siz naptınız arttı mı zamanla ya ben de herşey içiyorum artsın diye ama yok akşama doğru göğüslerim bayağı boş hissediyorum zaten mama veriyorumDün verdim 60 cc sonra meme verdim çocuk direk uykuya daldı. Üstüne sağım yaptım göğüsker uyarılsın diye 30 cc bile çıkmadı süt sabahtan öğlene kadar sütüm oluyor ama akşam üzeri ve akşam azalıyor sanki doymuyor ağlıyor çocuk doyunca uyuyup gidiyor eşimle mama aldım diye kavga ettik ne yapabilirim ama kahvaltı yapmazsam uyumazsam nasıl süt artsın şuan 60 cc başladım ihtiyacına göre arttıracağım tamamını mama vermek istemiyorum mama + meme bu şekilde meme reddi yaşamıyorum çünkü gece uyuyunca en azından dinlenmiş olacağım çevre mamaya karşı olunca yanlış birşey yapmışım hissi çok kötü
B12'inize baktirin derim. Saglik ocaginda kan vermeniz yeterli.Kızlar benim unutkanlığım iyice artmaya başladı bir şey koyuyorum asla bulamıyorum hele sakladığım şeyleri hiç bulamıyorum asla hatırlamıyorum bu yorgunluktan kafa doluluğundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama bunun için kullandığınız bir takviye vesaire var mı doktorların da önerdi gi. Ya şimdi doktora gidiyorum söylüyorum şikayetlerimi bunun ilacı yok diyor mesela yani bence emziriyoruz ve bizim şu an ciddi anlamda takviye kullanmamız gerekiyor ama şimdiye kadar gittiğimin hiçbir doktor bunun üstüne düşüp de bir takviye önermedi ya da tahlil yapmadı
Bi de maç öncesi atmosfer var bizdeEvet ya maç izleniyor ,ozette izleniyor üstüne bide yorumcuların yorumları izleniyor
Ay ben onu nasıl atladım.adam maçın bütün evresini yaşıyor.Bi de maç öncesi atmosfer var bizde
Çocuğu emzir en nefret ettiğim kelimee benimde ya biz bilmiyoruz sanki nezaman emzircemizi en başlarda kv de sürekli emzir emzir tepemdeBugün kocaların kabul günü heralde bende sabah eve almayı düşünmüyorumbugün işten çıktımm eve geleceğim arabaya bindirdim çocukları tam direksiyona geçeceğim eve gidince çocuğu emzir diyor bana Allahım sabır dedim vitesi koparıp kafasına atmak istedim
Al işteKuzum benim 3 çocuğum var eşim ikizlerde o kadar destek oldu ki bana yani bu adama 4-5 tane çocuk yapılır derdi herkes 3.çocuk oldu o adam gitti yerine başka bir adam geldi bu sabah şarjlı diş fırçasının şarjı bitmiş ben neden bunu takip etmiyormuşum diye bana söylendi yemin ederim o an o diş fırçasını alıp tövbe yarabbimkendi kullandığı şeyin bile takibini benden bekliyor gerisini sen düşün tüm gün tek yaptığı şey balkonda oturup eline telefon alıp maç izlemek videolar bakmak acayip doluyum eşime patlayacak yer arıyorum ama işte benim çocuklarım da büyük yanlarında tartışmak istemiyorum yoksa bir kaşık suda boğasım geliyor
Evet evet kesin cuma bereketi ile geldiBugün kocaların kabul günü heralde bende sabah eve almayı düşünmüyorumbugün işten çıktımm eve geleceğim arabaya bindirdim çocukları tam direksiyona geçeceğim eve gidince çocuğu emzir diyor bana Allahım sabır dedim vitesi koparıp kafasına atmak istedim
Baktırdım canım her şey yerli yerindeB12'inize baktirin derim. Saglik ocaginda kan vermeniz yeterli.
91 günlükken kıyafetleriyle 6900 çıktı doktor 200 düşelim demişti 6700 olarak hesapladı.Boyu da 62 veya 63 çıktı.Persentilde ortalamadan yüksek dedi.Pazar arabası bu kadar diye de dalgasını geçtiKızlar bebişlerin kiloları nasıl? Tuniş dün tam 100 günlükken tartıldı 7200 çıktıboyu da 61cm. Kilosu fazla boyu kısa geldi bana ama doktor normal dedi ikisine de. Persentil grafiğinde ortada boy da kilo da. Gerçi eve gelince en az 100gr kaka çiş yaptı mamayı azaltmaya çalışıyoruz ama ne mümkün, mama içmezse deliye dönüyor.
O bende de oluyo su doldurmaya diye mutfaga gidip bulasik makinesini yerlestiriyorum. Bence uyksuzluktan yorgunluktan bir de dogum sonrasi beyin kuculurmus ya heralde ondan oluyo:)Al iştebenim de eşim oğlumda çok destek ti ikincide niye böyle oldu anlamıyorum bana dün işe baslasaydin hayırlısı ile bana sarmayı bırakır din dedi. Yapması gereken şeyleri söylediğim için ona sarıyor oldum
Evet evet kesin cuma bereketi ile geldi
Baktırdım canım her şey yerli yerindeama gel gör ki ben tuvalete diye gidip çamaşır atıp gelip oturuyorum tuvaletimi yapmayı unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?