Öyle tabiki kötü bir maksatla söylemedim biz tam tersini deneyimledik hemde nelerin gaz ya da alerji yaptığını öğrenmiş oldukBen de oğlumda öyle denedim ve oğlum verdiğim herşeyden tiksindi resmen ve ek gıda da sınıfta kaldık.ogluma yediremedim bsy.4 yaşında ve şuan yediği şeyler sayilidir.ve yemeyen çocuk çok ugrastirici..rahmetli anneciğim kızım eskiden böyle mi vardı ne bulursak verirdik.yemek sularından fln derdi.oglumdan küçük yegenlerim var onlar annem gibi yaptı mesela şuan seçmeden yerler herseyi maşallahbende şimdilerde emziği fln bandiriyorum yemek sulari olsun,yoğurt olsun,geçen çay kasiginin ucunda muz denedim mesela.oyle öyle devam etcem.demem o ki herkesin ek gıdaya geçişi farklı.
Ben oğlumda hep Dr dinledim su fln vermedim.her bezinde kristallenme oldu.su verdik geçti ,ki mama vermiyordum bile.anne sütünde suya gerek yok die vermemiştim..kızımda da şuan aklıma geldikçe 2 3 çay kaşığı veriyorum.gexen köye gitmiştik hava da sıcaktı biraz veremedim orda. kızımın bezinde de gördüm kristallenme . Hemn su verdim geçti ..
Genelde susuZluktan oluyor.oglum küçükken Aydın'a kv lere gitmstik.yazin Aydın'ın berbat bı sıcağı var ve oğlum da 4 5 aylıktı anne sütü alıyor ,su verilmicek die vermemiştim.kristallenme olunca kan sanıp Dr a goturduk Dr da anlattı ve su verin dedi.oylelikle geçtiÖğretmenim kristallenme olayına bende denk geldim anlam verememistim acaba bezden mi oldu diyordum susuzluktan mi oluyor
Estağfurullah.tabi ki iyi sonuç alınmıştır.ki oğlum emmeyi aşırı severdi.memede büyüdü.memeye güvendi gibi bsy oldu.Öyle tabiki kötü bir maksatla söylemedim biz tam tersini deneyimledik hemde nelerin gaz ya da alerji yaptığını öğrenmiş olduk
Evet canım izmirdeyim, bayraklıda oturuyorum ama Karşıyaka’ya daha yakınımArkadaşım sen şzmirde mi yaşıyorsun bende izmirdeyim
İzmire de öyle oluyor bi anda yaz geliyor bi anda kışBana da iki tane komşum gelmişti masalı görmeye benim kız bı uyudu üç dört saat deliksiz normal zamanda bardağın masaya bıraktığı ses bile uyandırır ama gerçekten kalabalık ortamlarda susuyorlar ama benim kızı araba tutuyor arabada pek mutlu değil ayrıca kalabalık bir ortama girdiğimiz zaman daha çabuk sıkılıyor sanırım sıcaktan olabilir biz Adana'da yaşıyoruz buraya yaz birden geliyor
Anladım canım baya uzağız ben tirede oturuyorumEvet canım izmirdeyim, bayraklıda oturuyorum ama Karşıyaka’ya daha yakınım
Önlük suluk termos almıştım ben bide bine kaşık gelmişti bı ara ondan almıştım başka ne almak gerekKızlar yavaştan ek gıda alışverişlerine başlayan oldu mu 5. Ayın bitiminde yavaştan tadımlara geçeyim diyorum ben
Ben de başlayacağım 5. Ay kontrollerinde soracağım tekrar. Şuanda kilosu biraz önden gidiyor erken başlayabiliriz dedi geçen hafta sorduğumda. Sen tecrübelisin daha iyi bilirsin, kafasını tutup, oturmaya başlayınca yemeğe ilgisi varsa daha erken başlanabilirmiş. Silikon yemek takımı ve ek gıda başlangıç paketi almayı düşünüyorum organik ürünlerden. Ama zaten 5. Ayda tadım ile gideriz herhalde 6. Ayda daha fazla şeye ihtiyaç olur.Kızlar yavaştan ek gıda alışverişlerine başlayan oldu mu 5. Ayın bitiminde yavaştan tadımlara geçeyim diyorum ben
Cam rende, buharda pişirme aparatı, tabak çanak, mama kaşığı, mama sandalyesi, önlük, minik kavanozlar almıştım dışarıya çıkarken kolaylık olmuştu muhallebi falan koymak için vakumlu tabak birde ek gıda ürünleri aklıma bunlar geldiÖnlük suluk termos almıştım ben bide bine kaşık gelmişti bı ara ondan almıştım başka ne almak gerek
Mama sandalyesi bi tane atmıştım buraya Chicco çok beğendim ama pahalıCam rende, buharda pişirme aparatı, tabak çanak, mama kaşığı, mama sandalyesi, önlük, minik kavanozlar almıştım dışarıya çıkarken kolaylık olmuştu muhallebi falan koymak için vakumlu tabak birde ek gıda ürünleri aklıma bunlar geldi
Evet ek gıdaya geçmenin temel unsuru bebeğin mama sandalyesinde oturabiliyor olması ben ikizlere 5. Ayda başlamıştım mama ile beslendikleri için doktor erken başlayabiliriz demişti tam yaz dönemine denk geliyor ek gıda dönemi yavaştan almaya başlayacağım bende eksik olanları hepsini aynı anda alınca bi anda aşırı masraf oluyor yavaş yavaş alıp koymak mantıklıBen de başlayacağım 5. Ay kontrollerinde soracağım tekrar. Şuanda kilosu biraz önden gidiyor erken başlayabiliriz dedi geçen hafta sorduğumda. Sen tecrübelisin daha iyi bilirsin, kafasını tutup, oturmaya başlayınca yemeğe ilgisi varsa daha erken başlanabilirmiş. Silikon yemek takımı ve ek gıda başlangıç paketi almayı düşünüyorum organik ürünlerden. Ama zaten 5. Ayda tadım ile gideriz herhalde 6. Ayda daha fazla şeye ihtiyaç olur.
E bebekten almıştım ben joie mimzy xl olan mama sandalyesinden yırttık pipetli suluk alacağım bende munckin marka mama kaşığı da onu alırım büyük ihtimalle ikizler 7. Ayında pipetli suluktan içmeyi öğrenmiştiMama sandalyesi bi tane atmıştım buraya Chicco çok beğendim ama pahalıonun muadilini alabilirim.
Ayyy siz ek gıdayla ilgili konuşunca fark ettim hiçbir şey bilmiyorumBirbirimize yardımcı olalım valla, bizi bizden başka kim anlayacak canım ocak anneleri
Güzelmiş mama sandalyesi yarın bi gidip bakayım. Cam rende ve buharda pişirme aparatım var. Dediğin kaşığın ne özelliği var? Suyu biberonla vermiyormuşuz bugün öğrendim bunu daE bebekten almıştım ben joie mimzy xl olan mama sandalyesinden yırttık pipetli suluk alacağım bende munckin marka mama kaşığı da onu alırım büyük ihtimalle ikizler 7. Ayında pipetli suluktan içmeyi öğrenmişti
ben de hicbir sey bilmiyorum valla hamileyken dogum emzirme okuyup ogrenmistik bolca vakit vardi egitimleri filan izliyordum. simdi butun gun bebek kucakta egitim izleyecek kitap okuyacak vakit de yokAyyy siz ek gıdayla ilgili konuşunca fark ettim hiçbir şey bilmiyorumBirbirimize yardımcı olalım valla, bizi bizden başka kim anlayacak canım ocak anneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?