2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Canım ben bebeğimi anakıcağına koyıyorum önüne kitap koyıyorum çağrı odabaşının büyüyorum kitabını almıştım onun siyah beyaz ilk sayfası var çok ilgisini çekiyor ona bakarak bi 10 dakika duruyor sonra eğitici köpekçik var fisher price markasının onun müzikleri var arka arkaya çalıyor bi 5-10 dakika da öyle kalıyor sıkılmaya başlayınca şu alt açma bezleri var ya e bebeğin onun üzeindeki figürleri karşısına asıyorum oda ilgisini çekiyor bakıyor falan böylelikle yarım saati dolduruyoruz

Kızlar 40 gün yıllık iznim var ve kulla
Kızlar ücretsiz izni bozdurup yasadan faydalanabilirsiniz sonuçta bu sizin hakkınız
40 gün yıllık iznim vardı, kullanmama izin vermediler, ben de ücretsiz izne çıktım. Bu yasayı sırf bu yüzden kaçırırsam çok canım sıkılır

Kızlar 40 gün yıllık iznim var ve kulla
40 gün yıllık iznim vardı, kullanmama izin vermediler, ben de ücretsiz izne çıktım. Bu yasayı sırf bu yüzden kaçırırsam çok canım sıkılır
Benimde 60 gün var duruyor mesai saati uzayınca kullanayım diyorum ama belli de olmaz bence izin verirler hakkınız sonuçta

Ya evet benimki de öyle önüne hışırtılı kitap koyuyorum on dakika onunla ilgileniyor, sonra ışıklı sesli oyuncağı var onu açıp veriyorum öyle de vakit geçiriyor. Ama sürekli bu şekilde farklı bir aktivite yapıcam yoksa mızmızlanıp ağlama aşamasına geçiyor. Cidden bilmediğim için soruyorum normali bu mu? kendi kendine sakin duramaz mı? Bu arada o kitapları bende aldım çok seviyor, gündüzleri uyutmadan önce o kitaplardan birini okuyorum ve uykuya öyle geçiyoruz öyle alıştırdım

Canım mutlaka öyle sakin bebekler de vardır ama kimi çocuk kıpırdak oluyor durduğu yerde en fazla 10-15 dakika bence bebeklerimiz normal

Kızlar doğum izni taslağı hazırlanmış ne zaman yasalaşacak bilgim yok ama 1 yıl ücretli izin 1.5 yıl ücretsiz izin hakkı getirilmiş inşallah hepimiz yararlanırız bu durumdan
Benimde haftaya Çarşamba bitiyor diye diye seneyi yarıldık bı dedikleri de hemen olsa

1 yaş altı bebesi olanlara yapılabilir miş kuzum inşallah kapsar ümit ediyorum bende
Mantıklı olan öyle olması, doğum iznine çıktığın tarihin üstüne 1 yıl koyması lazım. Öyle olsa üstüne de ücretsiz izin alır Tunişi kreşe gönderene kadar kendim bakarım. Sonra bir yıl çalışıp 2. Çocuğu patlatırım

İş yerinden bi arkadaşım da hamile temmuzda doğum yapacak, yenidoğan ihtiyaçlarından konuşuyorduk ne alayım ne almayayım diye sordu. Bi işimizi yaparken bebeği nereye koyacağız nerde oyalanacak dedi sesli güldüm. Tunanın yanında olayım 2 dk başka bir şeyle ilgileneyim hemen mızmızlanıyor. İlk çocuk sendromu dediler sürekli ilgilenildiği için sürekli ilgi bekliyormuş. Ana kucağında dururken yere oturup çamaşır falan katlıyorum yerde yapılabilecek işler yapıyorum ayağa kalkınca ağlıyor. Ya onun seviyesinde duracağım ya kucağıma alacağım

Öyle olsa müthiş olur Altay 14 aylık olur üstüne yıllık izin biraz rapor biraz annem destekler en azından bi 18-19 aylık olur en basiti nöbete başladığımda gece beslenmesini keserim gündüz eşim falan emzirmeye getirir

Bizimkide aynı anam . Normalde konuşkan biri değilim ama sürekli konuşuyorum ana kucağında kart gösteriyom müzikli oyuncaklar derken sıkılıyor çok durmuyor bu sefer kucakta gezinti ama konuşmadan durmuyor aglicak diyr ağlama fobisi var bende galiba ağlamasin diye herşeyi yapıyorum kucakta yorulursam yatağa yatırıp altını aciyom keyifleniyor bazen daha çok ağlıyor

ben de bir anakucağına koy kitap oku, sürekli konuş, kitap göster, piyanolu halıya koy başında ses çıkar valla yoruluyorum işin kötüsü gözüm saatte oluyor her biri onar dakika olsa her uyanıklık penceresinde vakit geçmiyor gün bitmiyor başka hiçbir şey yapamıyorum bazen babasına veriyorum anakucağına koyup koltuga uzanıyor haspam yani onu ben de yaparım değil mi ben sürekli konuşulmasını istiyorum çocuk gözümüzün içine bakarken ben yatamam kıyamam yavruma Ama kendime de işkence ettiğimin farkındayım adam bir dur diyor bana sanırım benim çocukta da ilgi sendromu olacak P petuny_a 3 34brc34

yalnız teyzenin savunma süper
Eskiden bebekler öyleymiş herhalde. İkiz kuzenlerim var 62 yaşındalar bayramda yengeme gittik, ben ikizleri emzirirdim kenara koyardım uyurlardı ne gaz çıkarırdım ne başka bir şey yapardım dedi. Bizim yediğimiz içtiğimizden mi, takviye ilaçlardan mı artık neyse bu bebeler kuduruk yengem onlara zeka kartları göstermemiş ama gayet zekiler sıfır ekran olduğu kesin ama.

Ben de öyle sürekli saate bakıyorum besle altını değiştir oynat 1.5 saat geçince uyutmaya çabala 15dk yarım saat uyusun sonra baştan tekrarla. Sabah 7den akşam 9a kadar aynı şeyleri 4 5 kez yapıyoruz. İlk 2 ay iyiydim ama artık çok yoruluyorum. Çok ağırlaştı kollarım ağrıyor. Gece çok zor kalkıyorum

Evet annem de diyor, eskiden gaz diye bir şey olmazdı diyor. Hatta gazlı bi bebek varmış. Tüm köy onu konuşurmuş bi hastalık gibi

Bizimkide aynı elinde telefon çocuk ağlıyor neden ağlıyor ilgilenmez sen ağlar gene dinleniyorum hele gece emzirirken horluyor sinir oluyorum

Bnm kızım 4 buçuk aylık oda mirildanio mizildanio
Bizimkide aynı elinde telefon çocuk ağlıyor neden ağlıyor ilgilenmez sen ağlar gene dinleniyorum hele gece emzirirken horluyor sinir oluyorum
Hahaha tek değilmişim.gece emzirirken horlamasina sınır olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…