2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Tatlı benden olsun😁 çok güzel bir ıslak kek tarifi var. İnan herkes tarif isteyecek Browni gibi oluyor çok lezzetli sadece tarife sos için yarım bardak daha ekle diğer türlü daha kurumsu oluyor daha nemli daha lezzetli oluyor ben birde evde bitter çikolata vardı azıcık ondan attım sosun içine ve çok basit hızlıca yaparsın 🙈

Ben de ıslak kek düşünmüştüm bu tarifi yapayım çok teşekkürler 😊

Canım ıslak kek patates salatası yada magnolia da olabilir 3-2-1 poğaça yapabilirsin çok basit arpa şehriye salatası kurabiye hazır alma şansın varsa al derim yada hazır yufkadan hemen sodalı bir börek olabilir online sipariş verme şansın varsa malzemeleri sipariş verirsin ben artık çocuklarla markete çıkamıyorum eve sipariş getirtiyorum kolaylık oluyor
Kaç çeşit yapsam ki, ıslak kek kurabiye bir de tuzlu bişey düşünmüştüm bebişler izin verirse 😁

Kızlar doğum izni taslağı hazırlanmış ne zaman yasalaşacak bilgim yok ama 1 yıl ücretli izin 1.5 yıl ücretsiz izin hakkı getirilmiş inşallah hepimiz yararlanırız bu durumdan
Bu bizi tutmaz gibi geliyor, izinlerimiz çoktan bitti🥲

Ben geçen seneyi hep elbiselerle geçirdim bu sene ne giyeceğim bilmiyorum.Her an emzirmeye hazır olmalıyım😂Lcw ürünleri de güzel oluyor bakayım.Trendyoldan şapka aradım bulamamıştım
Ay evet elbiseyle emzirme olmuyor valla yoksa kıyafet derdimiz olmazdi 😅şimdi zaten kiloluyum hamile elbiselerimi de giyemiyirum biseyler almam lazım trendyoldan asla karar veremiyorum

Kızlar akşama misafirlerim gelecek çaya. Basit ikramlık neler yapabilirim? Denenmil tarifler 😃 2 bebeğim var, bugün bi haller var ikisinde de. Benim stresim onlara mı geçti ne. Daha evi bile toparlayamadım, mutfağa giremedim
Milföy poagaca olabilir pratik oluyor ☺️ Makarna salata olabilir bide hazır garnitür😅

Kızlar doğum izni taslağı hazırlanmış ne zaman yasalaşacak bilgim yok ama 1 yıl ücretli izin 1.5 yıl ücretsiz izin hakkı getirilmiş inşallah hepimiz yararlanırız bu durumdan
Yasa onaylandiginda 1 yasindan kucuk bebegi olan herkesi kapsayacakmis kizlar insallah bir an once onaylanir
İnşallah ben ücretsiz izne çıktım bile 🤦🏼‍♀️

Benim iznim bu hafta bitti rapor aldim doktorum 2 hafta daha rapor verecek ama sonra ne yapicam belirsiz 🤷‍♀️ ogretmenim, bu donem okula donmek istemiyorum bebegimin hala bir uyku duzeni bile yok sadece emerek besleniyo sutum anca emzirmeye yetiyor daha hic sagim yapip dolaba koyamadim 🫥

Benim iznim bu hafta bitti rapor aldim doktorum 2 hafta daha rapor verecek ama sonra ne yapicam belirsiz 🤷‍♀️ ogretmenim, bu donem okula donmek istemiyorum bebegimin hala bir uyku duzeni bile yok sadece emerek besleniyo sutum anca emzirmeye yetiyor daha hic sagim yapip dolaba koyamadim 🫥
Biz meme +mama gidiyoruz. Ama dediğiniz gibi uyku düzeni yok. Annem bakacak ben işe dönünce, dün uyku için ağlarken anneme verdim sen işe git ben bakarım diyordun hadi uyut dedim 🤣 ben böyle bir çocuk düşünmemiştim uykusu gelince uyuyuyan çocuk düşünmüştüm diyor 😅

Kesin Ocak 1 den itibaren dir ya..ahh kizcem ya erken doğacak ne vardı🥴🥴🥴
Yeğenim doğacak eylülde ben de ona götüreceğim😍Çok çabuk büyüyor bazı şeyleri hiç giydiremedim.En iyisini yapıyorsun ne güzel kullanır hepsini
Zaten çoğu şeyi bı kere giyiyor.bende kardeşlerimin kızlarından olanları giydiriyorum.hic bişey almadım.hepsi de tertemiz yepyeni.ve severek giydiriyorum hele elbiseler çok güzel ❤️
Bende 🥴

Biz meme +mama gidiyoruz. Ama dediğiniz gibi uyku düzeni yok. Annem bakacak ben işe dönünce, dün uyku için ağlarken anneme verdim sen işe git ben bakarım diyordun hadi uyut dedim 🤣 ben böyle bir çocuk düşünmemiştim uykusu gelince uyuyuyan çocuk düşünmüştüm diyor 😅
😂😂😂 yalnız teyzenin savunma süper

Kızlar bebişleriniz mızmızlanmadan duruyorlar mı ya ben hayatımda hiç bebek görmedim ne normal bilmiyorum 😭😂 hani mesela anakucağına koyuyorsunuz on dakika falan değil yarım saat hiç mızmızlanmadan duruyorlar mı yoksa ben bebeğimden çok mu şey bekliyorum? 😅 sürekli konuşup, ilgileniyorum ama bir süre sonra sıkılıp farklı bir şey istiyor pek ağlamıyor ama mızmızlanıyor farklı bir şey yapmasam ağladı ağlayacak, ne zaman sakin sakin durur 🥹

Back
X