2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    232
Güzel anneler bir şey sormak istiyorum yerleşme kanaması döllenmeden kaç gün sonra geldi sizde?

Bir de doktor ilişki günü verdiğinde 18 cm 15 cm ve 11 cm büyüklüğünde üç yumurtan gelişiyor dedi bir gün sonra ilişki tarih verdi sorum şu: 3 yumurta birden 2 si sonradan da olsa döllenmiş olur mu?

Kızlar yaz için önereceğiniz şapkalar ve rahat kıyafetler var mı ?
Canım ben yaz için hep tulum kullandım kısa kollu ve şort gibi tek parça ürünleri seviyorum çantada da çok yer kaplamıyor şapka olarak decathlon dan uv korumalı almıştım ense kısmını da kapatıyor mayo almıştım abilere oda uv korumalıydı yine decathlondan almıştım güneş kremi de hep mustela kullandım bu sene badger alacağım

Decathlon hiç aklıma gelmemişti oraya bakayımYazlık hiçbir şey almadım şimdi kıyafetleri de küçük olmaya başladı yeni bir alışveriş yapmam lazımGüneş kremi için de cildi çok hassas uygun bir şey bulmam lazım

Biz LCW den aldık bir kaç bişey canım yazlık sapkada aldık ama daha kullanmadık kendime hiç biseye begenemiyorum

Biz LCW den aldık bir kaç bişey canım yazlık sapkada aldık ama daha kullanmadık kendime hiç biseye begenemiyorum
Ben geçen seneyi hep elbiselerle geçirdim bu sene ne giyeceğim bilmiyorum.Her an emzirmeye hazır olmalıyımLcw ürünleri de güzel oluyor bakayım.Trendyoldan şapka aradım bulamamıştım

Kızlar akşama misafirlerim gelecek çaya. Basit ikramlık neler yapabilirim? Denenmil tarifler 2 bebeğim var, bugün bi haller var ikisinde de. Benim stresim onlara mı geçti ne. Daha evi bile toparlayamadım, mutfağa giremedim

Canım ıslak kek patates salatası yada magnolia da olabilir 3-2-1 poğaça yapabilirsin çok basit arpa şehriye salatası kurabiye hazır alma şansın varsa al derim yada hazır yufkadan hemen sodalı bir börek olabilir online sipariş verme şansın varsa malzemeleri sipariş verirsin ben artık çocuklarla markete çıkamıyorum eve sipariş getirtiyorum kolaylık oluyor

Benim abilerden kalma kıyafet çok bende abilere alışveriş yapıyorum temiz olanları ayırıyorum küçük oğluma kalıyor tabi hoşuma giden şeyler olunca dayanamayıp alıyorum ama genelde alışveriş abilere oluyor

Tatlı benden olsun çok güzel bir ıslak kek tarifi var. İnan herkes tarif isteyecek Browni gibi oluyor çok lezzetli sadece tarife sos için yarım bardak daha ekle diğer türlü daha kurumsu oluyor daha nemli daha lezzetli oluyor ben birde evde bitter çikolata vardı azıcık ondan attım sosun içine ve çok basit hızlıca yaparsın

Yeğenim doğacak eylülde ben de ona götüreceğimÇok çabuk büyüyor bazı şeyleri hiç giydiremedim.En iyisini yapıyorsun ne güzel kullanır hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…